|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Turakam napsal: | | Tak ako čítam, mal najvyšší benč súťaže, inak Jelínek váha pod 70 a 155 benč, má silu chlapec, nech už trénuje akokoľvek. |
jo jo a to ho prý dobré 3 měsíce netrénoval. :-) Svět je strašně nespravedlivej. Jelínek je dobrej, ale tady Venca ho sfoukne jako svíčku. |
to máš pravdu, len venco súťaží raz za uhorský rok _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
tenhle rok stojí opravu za to... Jarní část sezony mě skolila pořádná poctivá chřipka a teď... Po pohárovce ve Vrchlabí jsem měl opět našlapaný celý týden. Každý den mezi 13-15 hod v práci a vyvrcholilo to ve čtvrtek, kdy na mě skočil nějakej bacil a doslova jsem se z toho posral. Čtvrtek, pátek, střevní chřipka, no myslel jsem, že už si vyzvrátím i žaludek... Hnus. Od čtvtka do soboty ráno -5 kg. Dnes jsem se šel tedy prvně po soutěži protáhnout, ale nic nešlo... jsem totálně oslabenej a k tomu mě stále zlobí bolavé úpony tricepsů. Ještě si dám tenhle týden úplněj oraz a pak se uvidí. Momentálně mám chuť letošní sezonu ukončit. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út září 02, 2014 5:34 pm Předmět: |
|
|
Čus,
dnes:
Benč
2 x 5 x 100 kg
2 x 5 x 120 kg
Dřep
4 x 4 x 180 kg
Totálně bez energie... zajímalo by mě kdy se to srovná... jinak lokty bolí jako pes při dřepu... něco podobnýho už jsem řešil někdy v r.2011 tuším... Nevím co s tim. Už mě to trápí 4 týden. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
Zaslal: pá září 05, 2014 4:26 am Předmět: |
|
|
Tome dej cinku na trapez tak vysoko jak to jen jde. Je to narocnejsi na techniku a asi i tezsi ale lokty si oddychnou. + rozsir uchop + neopreny na lokty. Nas s Houmim to trapilo taky, ted ale musim zaklepat. Drzim palce. _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so září 06, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
Díky Páťo, dnes jsem zkusil a bylo to k loktům mnohem přívětivější...
ALE!!!
Jsem blbec nad blbce, to co jsem dnes v posilce předvedl nemá obdoby a doufám, že jsem se nezranil nějak vážněji...
Trochu popořadě. Nejdřív jsem šel benč. Zkouším novou techniku, stát na špičkách a víc jít proti čince. Zatím mi to přijde teda o dost těžší než klasika..
Šel jsem:
3 x 110 kg
3 x 120 kg
3 x 130 kg
3 x 140 kg
3 x 150 kg
A pak osudné dřepy
Rozcvíčo 2 x 10 x 60 kg
5 x 120 kg
a nehoda se 160 kg. Co se stalo? Jsem opravdu kokot!!! Protože mi pořád nedorazily na míru šité jeřábnické kurty na jištění proti pádu činky na monoliftu, donesl jsem si z práce provizorní a protože byly moc dlouhé, omotal jsem je kolem horní konstrukce monoliftu tak nešikovně, že jsem tím ,,přibrzdil" hybnost mechanismu při odklápění. Normálně si nechávám monolift odjištěný a jen tím jak nadzvednu činku, háky odjedou protizávažím a po oddřepování to do nich jen hodím a vahou osy se vrátí zpět. Tím jak jsem okolo zamotal ten kurt se ale odklopily jen kousek a já to se 160 kg narval plnou silou zespodu do háků monoliftu s činkou vysoko za krkem. Poprvé od střevních obtíží před nedávnem jsem cítil sílu jako dlouho ne a tak 160 byl opravdu dynamickej výstřel nahoru. Byla to taková pecka, že mi něco křuplo za krkem, podlomily se mi nohy a skácej jsem se k zemi. Provizorní kurty činku zachytily. Asi 15 minut jsem se sbíral značně otřesen a nezbylo mi nic jinýho než to ukončit, protože mě bolí celá krční pátěř a co je horší, cítím brnění do levé ruky, pod lopatkou a až za levé ucho. Hned zítra vyrazím na RTG, protože se opravdu děsím toho, jestli jsem si nenaštípl obratel nebo tak něco. Byla to fakt hrozná prda... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne září 07, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tak na RTG nic prý vidět není, snad to bude jen pomlácený. Každopádně to prasknutí za krkem při nárazu bylo hodně děsivý.... Dám si pár dní oraz, trochu nějakou saunu a whirpool a uvidíme...
A díky Evi. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po září 08, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
Tvl
ty máš pech
dej se do kupy, snad to nic nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt září 11, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
Zdarec,
tak jsem byl nejspíš jen potlučenej... Dnes už jsem se na to vrhnul.
Tahy klasikou
10 x 60 kg
10 x 100 kg
10 x 140 kg
5 x 180 kg
5 x 5 x 200 kg
hodně lehký... Až nečekaně. Za krkem trochu tahalo, ale dobrý.
Ramena s VČ před hlavu v sedě
5 x 20 x 40 kg
nejel jsem půl století a lokty nad hlavou protestujou ještě víc než vleže, tak jsem to aspon propumpnul.
Bicál s VČ
5 x 20 x tyč
bic jsem taky flákal asi 3 měsíce, takže i z tohodle pumping jako prase.
Celkově dobrej trénink, divil jsem se jak mě to bavilo. :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so září 13, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
Čau všichni.
Původně jsem chtěl jít dřepy a benče zítra, ale bohužel změna plánu a musel jsem to odjet už dnes. Do dřepů se mi vůbec nechtělo, protože i když tahy minule byly hodně lehký, jak jedu sumo, tak z 5x5 klasikou jsem i dnes ráno dost cítil spodní záda. Ne špatně, ale prostě namožený vzpřimovače z jiný techniky.
Dřep raw
10 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 140 kg
5 x 170 kg
2 x 200 kg
2 x 210 kg
2 x 220 kg
2 x 230 kg
2 x 240 kg
2 x 250 kg
Takže na to jak to ze začátku vypadalo bledě spokojenost maximální. Sešla se super parta v čele se Sekym a mladým talentem Honzou o kterým ještě hodně uslyšíme. Ani si nepamatuju, kdy jsem šel naposledy takový dřepy bez dresu. Nejvíc mě potěšilo, že s 250 bych dal 3 určo, možná 4 opak. Ještě jsem váhal jestli zkusit dvojku s 260, ale už jsem to ukončil, namožený vzpřimovače už byly sakra cítit a nebudu to pokoušet.
Benč raw
20 x 60 kg
10 x 90 kg
4 x 120 kg
4 x 130 kg
4 x 140 kg
Víc jsem nešel. Dnes mnohem lepší lokty, ale pro změnu bolavý ramena. Celej pátek jsem brutálně promoknul v práci. Od rána od 7 strašlivej chcavec až do 6 do večera, z toho někdy od oběda už jsem fakt neměl co na sebe oblíct suchýho. Tak se asi není čemu divit, že to je dnes bolavý. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne září 14, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
Čus, s tímhle se musím podělit při večeru. Jsem potěšen. :-)
Zprávy z tréninku mýho Světlometa.
Už 14 jí trápí nějaký ústřel v zádech z blbýho pohybu v práci, tak drtíme aspoň benč.
Dnes:
20 x 20 kg
15 x 30 kg
12 x 40 kg
10 x 50 kg
6 x 55 kg
8 x 45 kg
10 x 40 kg
30 x 30 kg!
Ten pumping na závěr jsem fakt nepochopil! Říkal jsem si že by mohla dát aspon tak 15-18 opak. Ženský jsou prostě divný! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st září 17, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
Čus, dnes:
Tahy klasikó raw
10 x 60 kg
10 x 100 kg
8 x 140 kg
5 x 170 kg
2 x 200 kg
2 x 210 kg
2 x 220 kg
2 x 230 kg
2 x 240 kg
2 x 250 kg
2 x 260 kg
2 x 270 kg OR
3 x 280 kg Big OR
TH 115,9 kg
Původně byl v plánu mini trénink tahů, něco okolo 4x4x170, ale cítil jsem se dnes perfektně tak jsem přidal, protože než nějakým pevným plánem se řídím hlavně pocitem a když to jde, nevidím důvod nevytěžit z tréninku maximum. Zkusil jsem od 200 stále přikládat po 10 kg a kdybych věděl, že to půjdde tak daleko, asi bych přikládal víc, protože 9 pracovních sérií tahů jsem snad v životě nejel. Dnešní sparing majitel fitka Radek Hojda mě pořádně vyhecoval a i trojčička s 280 kg nebyla úplně na krev, ale únava po předchozích sériích už byla znát. A jak to, že to najednou jde? Největší dík patří Heleně Fuchsové , která mě před nedávnem napravila a i když to byla nejbolestivější návštěva fyzioterapeuta, při který jsem doslova uronil slzičku, přineslo to své ovoce! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt září 18, 2014 5:31 am Předmět: |
|
|
Tvl tohle nechápu,
Celý září jen smrdlas a hekas a pak najednou z ničeho nic 2 tréninky takový bomby - drep raw 2x250, mrtvola raw 3x280
Můžeš mi objasnit, jak to delas
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt září 18, 2014 8:04 am Předmět: |
|
|
Je mi jasný, že hledáš nějakej zdroj galaktický síly, kterej jsem přidal do jídelníčku, ale nic takovýho tam opravdu není. I když jsem podle posledních zápisů tréninky šmrdlal, nešmrdlal jsem to proto, že by nebyla síla, ale proto, že jsem byl nejdřív na soutěži ve Vrchlabí, kde 312,5 kg byl absolutní strop a rozsekalo mě to totálně, že u mě pak 14 dní nehrozí nic těžšího. Potom mě zmohla ta střevní viroza, kdy jsem se během dvou dní totálně vyblil z podoby a pak jsem měl ještě tu debilní nehodu při dřepu. Jinak všechny ty lehčí tréninky se snažím jezdit dynamicky výbušně (přesně co jsem psal tobě) a myslím, že to přináší své ovoce. Navíc se fakt snažím poslouchat a nedržím se přesně nějakýho plánu a když se necítím tak raději odpočívám, dám pár dní volna navíc, než abych to hrotil. Vždy jdu na trénink až v moment, kdy cítím, že mě opravdu nic z minula nebolí. (teda kromě loktů na benči, to je ale boj na delší trať) Už jsem ti to psal několikrát, podle mě to s tím tréninkem strašně přeháníš, nedopřáváš tělu odpočinku a neregeneruješ. Co vím, tak máš taky fyzicky náročnou práci a podle mě tyhle všechny rospisy tréninků různých silovek, kterých se držíš, rozhodně nejsou psaný pro člověka kterej denně maká 9 hodin rukama a to mi nikdo nevymluví. Řídím se pravidlem, že sedřít se umí každej blbec, ale odpočívat umí málokdo. Už si nepamatuju, kdo mi tohle řekl, ale za mě to prostě funguje.
Ty mrtvoly včera jsem se nechal (když nad tím spětně přemýšlím) vyhecovat až zbytečně daleko. Ideálně jsem měl skončit už někde kolem 260 kg, teď cítím svaly, který jsem necítil ze suma x let a bojím se, že řádně nezregeneruju do soboty, kdy má dorazil Mr. Keba a plánovali jsme spolu těžší dřep v dresu. Ale prostě to včera šlo a opravdu mě lákalo zjistit, kam se klasikou dostanu. A udělalo to radost, neříkám že ne. :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Čau Tome
svou poznámku jsem víceméně myslel jako obdiv a poklonu k tvým výkonům. (taky trochu závist  )
Co se týká mě, řekl bych několik věcí:
1) jedu 2 kloudný tréninky v týdnu, ten třetí je spíš pro smích, taková domácí šmrdlačka. Pravda je, že většinou vycházím z nějaké rutiny, ale nedržím se jí striktně a modifikuju si to podle zkušeností a reakcí těla. Nevím, kde bych měl ještě ubrat, to bych pak musel jet jen trojboj 1xtýdně
2) já se musím vždycky k nějakému kloudnému výkonu probojovat přes větší objem práce, jinak mi to nefunguje. Pravda je ta, že na lift nemám talent, ale to mě neodradí. Bylo pro mě třeba nepředstavitelný, když Frozz dal v posledním tréninku Fomina dřep 3x3x170kg a pak tam na závodech lupnul 200kg jako hovno. To já bych nikdy nedokázal. Na 200kg dřep musím dát alespoň dvojku se 190kg. Musím to mít vyzkoušený na tréninku.
3) co se týká náročné fyzické práce, tak to se hluboce mýlíš. Já makám jako stavební inženýr - dělám TDI, koordinuju dodavatele na stavbě, pracuju jako cenový konzultant. Práce je to hodně nabitá stresem a zabere spoustu času, ale fyzicky náročná není.
no nic, konec spamu. Koukej makat, at mám co císt a kde se motivovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt září 18, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Čau Tome
svou poznámku jsem víceméně myslel jako obdiv a poklonu k tvým výkonům. (taky trochu závist )
Co se týká mě, řekl bych několik věcí:
1) jedu 2 kloudný tréninky v týdnu, ten třetí je spíš pro smích, taková domácí šmrdlačka. Pravda je, že většinou vycházím z nějaké rutiny, ale nedržím se jí striktně a modifikuju si to podle zkušeností a reakcí těla. Nevím, kde bych měl ještě ubrat, to bych pak musel jet jen trojboj 1xtýdně |
nu když se podívám na dvě stránky zpět, tak třeba od 4 do 15.9. tam máš 4 tréninky dřepů, z toho 2 x dvojitý + docela slušnej záhul na tazích... na mě hrozná soda a vím, že bych to nedal, už při tom třetím trenálu bych byl na padrť a vím, že bych pak musel dát aspon týden pauzu úplně, abych zregeneroval. Já taky vycházím z rutin, ale držím se jen počtu opakování a sérií, které střídám a mezi tréninky dřepů se snažím dát vždy alespon 3-4 dny volna, tahy dávám jednou za týden až za 14 dní. Podle toho jak moc se utavím na dřepech. Benč jak víš, je ted utavenej a nějak nevím co udělat, abych se z toho dostal..
| spekounP napsal: | | 2) já se musím vždycky k nějakému kloudnému výkonu probojovat přes větší objem práce, jinak mi to nefunguje. Pravda je ta, že na lift nemám talent, ale to mě neodradí. Bylo pro mě třeba nepředstavitelný, když Frozz dal v posledním tréninku Fomina dřep 3x3x170kg a pak tam na závodech lupnul 200kg jako hovno. To já bych nikdy nedokázal. Na 200kg dřep musím dát alespoň dvojku se 190kg. Musím to mít vyzkoušený na tréninku. |
jo tak jasný, každý to máme jinak... já nikdy nebyl schopen odjet kvanta sérií a opakování jako sparingové, ani třeba s nižší vahou, ale při tom na max jsem jim pak vždy utekl a ne o málo. Tohle je prostě nadělený každýmu z nás od někud seshora a podle mě s tím nejde tréninkem moc udělat.
| spekounP napsal: | | 3) co se týká náročné fyzické práce, tak to se hluboce mýlíš. Já makám jako stavební inženýr - dělám TDI, koordinuju dodavatele na stavbě, pracuju jako cenový konzultant. Práce je to hodně nabitá stresem a zabere spoustu času, ale fyzicky náročná není. |
tohle jsem teda nějak zblbnul.. já měl za to, že taky makáš rukama jak jsme si kdysi nějak psali o tich armaturách
| spekounP napsal: | no nic, konec spamu. Koukej makat, at mám co císt a kde se motivovat |
jo jdeme na to! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|