|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Macha
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ty si vyberes dycky jenom co se ti hodi, co?
2 lidi ti po sobe reknou, ze je to na nic, a ignorujes to |
vyskrtl jsem ty cviky co jsou na nic z toho meho planu, abych se furt neptal na kazdou partii nemohl by mi nekdo vypsat cviky jaky jet a jaky uplne vynechat na ten muj trenink? dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
Hele na rovinu,řekli jsme ti,že ten tenink je úplně na hovno. Tipy co dělat jsi už dostal. Samozřejmě si můžeš cvičit co chceš a žes to dělal blbě (resp. šlo by mnohem líp) zjistíš až po pár letech. Já ti to rozhodně upravovat nebudu,je to jako kdybych chtěl chipovat felicii 40kw. Tolik za mě
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
Tak přispěju svým názorem...
Když prohodíš 2. a 3. den, tak to trochu smysl dávat bude, tudíž:
1. Prsa + Triceps
2. Nohy + Záda
3. Ramena + Biceps
Alternativ je více, ale tohle se nejvíce podobá tvojí "původní myšlence".
1.
Bench-press, Incline tlaky, nějaký pákový cvik.
Kliky na bradlech, Fr. tlak, (já třeba proti cvikám na kladkách nic nemám, takže klidně, je to na tobě...)
2.
Tady to střídej.
Jednou začni nohama (Dřepy jsou základ + přidej něco - Hacken,Legpress,Předkop atd.. + Něco na Hamstringy) a na záda nějaké shyby, přítahy, veslo ...
Další trénink začni Zádama (Mrtvý tah nebo přítahy VČ... + ještě něco) a nohy "lehčeji" bez dřepů, třeba Legpress a zbytek jako v první variantě
A takhle to furt toč.
3.
1-2 Tlakové cviky na ramena + prostřední a zadní delty (Upažování, Přítahy k bradě, Upažování v předklonu... případně různé varianty těchto cviků)
Na biceps 2-3 cviky... na cvičení předloktí se ehm... vykašli :)
Podle mě by to takhle šlo, stejně si musíš vše vyzkoušet sám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Tak přispěju svým názorem...
Když prohodíš 2. a 3. den, tak to trochu smysl dávat bude, tudíž:
1. Prsa + Triceps
2. Nohy + Záda
3. Ramena + Biceps
Alternativ je více, ale tohle se nejvíce podobá tvojí "původní myšlence".
1.
Bench-press, Incline tlaky, nějaký pákový cvik.
Kliky na bradlech, Fr. tlak, (já třeba proti cvikám na kladkách nic nemám, takže klidně, je to na tobě...)
2.
Tady to střídej.
Jednou začni nohama (Dřepy jsou základ + přidej něco - Hacken,Legpress,Předkop atd.. + Něco na Hamstringy) a na záda nějaké shyby, přítahy, veslo ...
Další trénink začni Zádama (Mrtvý tah nebo přítahy VČ... + ještě něco) a nohy "lehčeji" bez dřepů, třeba Legpress a zbytek jako v první variantě
A takhle to furt toč.
3.
1-2 Tlakové cviky na ramena + prostřední a zadní delty (Upažování, Přítahy k bradě, Upažování v předklonu... případně různé varianty těchto cviků)
Na biceps 2-3 cviky... na cvičení předloktí se ehm... vykašli :)
Podle mě by to takhle šlo, stejně si musíš vše vyzkoušet sám... |
díky moc za radu urcite to zkusim, vypada to fakt slusne, a ty trapezy mam jet ? a jeste k tem ramenum pomuzes mi sestavit ty cviky prosim ? Co kdybych jel treba normal tlaky s jednoruckama, pak tlaky na multipressu ale s hlavou dopredu ( doufam ze vis jak to myslim ) pak ty pritahy k brade a nakonec upazovani v predklonu na zadky.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
jo ty ramena můžeš jet klidně tak jak jsi napsal => Tlaky JČ, Tlaky s VČ (v multipressu), Přítahy k bradě (nebo upažování), Upažování v předklonu...
Cvičit trapézy je podle mě zbytečné... ale můžeš si je tam dát (pokaždé, nebo ob cyklus)
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | jo ty ramena můžeš jet klidně tak jak jsi napsal => Tlaky JČ, Tlaky s VČ (v multipressu), Přítahy k bradě (nebo upažování), Upažování v předklonu...
Cvičit trapézy je podle mě zbytečné... ale můžeš si je tam dát (pokaždé, nebo ob cyklus) |
fakt diky moc, jdu si to hned napsat ten trenink. A k tem prsum incline tlaky myslis normal tlaky na sikmy lavici a pakovy cviky rozpasky ? A ty spodni kladky na dolni casti koz nemam jezdit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Incline tlaky = tlaky na nakloněné lavici nahoru (buď s VČ, JČ, případně v Multipressu.. jak ti to vyhovuje)
Pákové cviky = Rozpažky, střihy protisměrek... ale lepší asi ty rozpažky :)
A ty kladky... zatím zbytečnost.
Edit: A břicho si do tréninku přidej, kdy budeš chtít
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: st srpen 27, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Incline tlaky = tlaky na nakloněné lavici nahoru (buď s VČ, JČ, případně v Multipressu.. jak ti to vyhovuje)
Pákové cviky = Rozpažky, střihy protisměrek... ale lepší asi ty rozpažky :)
A ty kladky... zatím zbytečnost.
Edit: A břicho si do tréninku přidej, kdy budeš chtít |
a kolik si mam davat serii a opakovani ? staci normal 4x10 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 8:29 am Předmět: |
|
|
4x10 nemusi byt spatna volba, ale co treba jeden cvik jet v rozsahu 5-8 opakovani a druhy 12-15?
apropos, mas 4 pracovni serie? nebo jenom 4 serie? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
Aasi se to tak dá praktikovat, ale podle mě už to chce mít jakous takous zkušenost a umět si to nacyklovat a přízpůsobit.
Možná by se dalo popřemýšlet i o antagonistickém rozdělění
1. Záda, prsa
2. biceps, triceps, třeba lýtka
3. Nohy, ramena
nebo
1. Záda, biceps
2. Prsa, triceps
3. Nohy, ramena
Nějak tak bych to řešil asi já, možná blbě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
To je úplně jedno, jak se ty partie nakombinují  Hlavní je tam mít pořádný cviky s volnou vahou a makat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
dovolim si nesouhlasit
kdyz das jeden den tezke tlaky na ramena a nejake ty kliky ba bradlech se zatezi, myslis, ze druhy den dobre odjedes prsa? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
Můj návrh:
1) Záda, prsa
2) Ramena, biceps, triceps
3) Nohy, břicho
1) Záda, prsa
2) Nohy, břicho
3) Ramena, biceps, triceps
1) Prsa, biceps, triceps
2) Záda, ramena
3) Nohy, břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|