|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 12:56 pm Předmět: Cheat a endo |
|
|
Zdravim.
Čo myslíte, je vhodné resp. možné dať si menší cheat day aj v takom light objeme u endomorfa? Ako endomorf si musím neustále dávať pozor na stravu, či je to diéta alebo objem. Jedálniček mam dobrý,cvičím a venujem sa tomu už pár rokov a metabolizmus pracuje fajn. Dokonca sa mi o dosť zlepšil/zrýchlil oproti minulosti. Takže ide len skôr o upokojenie túžby po niečom nezdravom.
- Určite to nebude nejaký 10 000kcal challenge a pod. :D Len si jednoducho dať nejaké sladké bonbóny a nejaké väčšie smažené jedlo.
Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
doNny_

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
Podle me je lepsi davat si vzdycky pred treninkem nejakou pitomost,snickersku,medvidky,atd. nez zarazovat cheat day. Cheat day si sice uzijes,ale pak te zase ceka dlouhodoba ,,dieta". Takhle si to dovolis casteji a myslim,ze budes spokojenejsi. Navic to bude efektivneji vyuzity ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Podle me je lepsi davat si vzdycky pred treninkem nejakou pitomost,snickersku,medvidky,atd. nez zarazovat cheat day. Cheat day si sice uzijes,ale pak te zase ceka dlouhodoba ,,dieta". Takhle si to dovolis casteji a myslim,ze budes spokojenejsi. Navic to bude efektivneji vyuzity ;-) |
Len ja keď si stále odopieram tak keď si dám nejakú drobnosť tak nemám limit. :D
- Preto si ten cheat day plánujem dať až na večer aby som do seba nestihol dať žiadne ďalšie hlúposti a aby to celé bolo s mierou. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
Tak to gratuluju,u enda se dostat pod 10% vyzaduje opravdovou disciplinu ;-) Zrovna jsem na low carb diete a na medvidky vždy pred treninkem se tesim jak malej kluk :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Podle me je lepsi davat si vzdycky pred treninkem nejakou pitomost,snickersku,medvidky,atd. nez zarazovat cheat day. Cheat day si sice uzijes,ale pak te zase ceka dlouhodoba ,,dieta". Takhle si to dovolis casteji a myslim,ze budes spokojenejsi. Navic to bude efektivneji vyuzity ;-) |
Len ja keď si stále odopieram tak keď si dám nejakú drobnosť tak nemám limit. :D
- Preto si ten cheat day plánujem dať až na večer aby som do seba nestihol dať žiadne ďalšie hlúposti a aby to celé bolo s mierou. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | Číča napsal: | | Podle me je lepsi davat si vzdycky pred treninkem nejakou pitomost,snickersku,medvidky,atd. nez zarazovat cheat day. Cheat day si sice uzijes,ale pak te zase ceka dlouhodoba ,,dieta". Takhle si to dovolis casteji a myslim,ze budes spokojenejsi. Navic to bude efektivneji vyuzity ;-) |
- Preto si ten cheat day plánujem dať až na večer aby som do seba nestihol dať žiadne ďalšie hlúposti a aby to celé bolo s mierou. :) |
Tomu rozumim,jak to zacne,tak neni cesta zpatky! :D Proto to davam vzdy pred treninkem,aby se to vypalilo tak nejak a po treninku jsem schopny nepokracovat v prezirani se pitomostma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Tak to gratuluju,u enda se dostat pod 10% vyzaduje opravdovou disciplinu ;-) Zrovna jsem na low carb diete a na medvidky vždy pred treninkem se tesim jak malej kluk :D |
Dik. Už si to tak viac menej držím skoro rok. :) Hej, chce to disciplínu a snou prichádza aj pohŕdanie, nechápavé výrazy a poznámky rodiny a známych keď si na návšteve miesto toho čo ponúkajú vytiahnem vlastné jedlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
Tak dík borci, pomohli ste mi. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 2:59 pm Předmět: |
|
|
Nic se nesmí hrotit, taky sme dřív držel procento tuku na 1 místné cifře, ale pak sem pochopil, že je to pitomost furt si něco odpírat atd. Jím clean stravu, sem na 600g sacharidů, mám 80kg, tréninky chodím furt do maxima, tuku mam okolo 10 % a každý víkend do sebe dám 2 jídla a nějakou sušenku jakéhokoliv typu, pizza atd. a Nějak na sobě nepozoruju zhoršení. Všechno s rozumem !!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
A la francaise

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | Nic se nesmí hrotit, taky sme dřív držel procento tuku na 1 místné cifře, ale pak sem pochopil, že je to pitomost furt si něco odpírat atd. Jím clean stravu, sem na 600g sacharidů, mám 80kg, tréninky chodím furt do maxima, tuku mam okolo 10 % a každý víkend do sebe dám 2 jídla a nějakou sušenku jakéhokoliv typu, pizza atd. a Nějak na sobě nepozoruju zhoršení. Všechno s rozumem !!!! |
Taky jsem endomorf-jo ženská,ale snažím se,jako bych byla chlap a můžu říct, že si procento tuku taky držím kolem 12% a vážně nevařím na vodě jak někteří blázni momentálně jedu objemovku,kterou si hlídám,ale s tím, že jednou v týdně si dám klasické cheat jídlo se vším všady-hlavní jídlo+dezert.Metabolismus potřebuješ nakopnout,aby se rozjel ať už si ekto nebo endo a nemyslím si, že pár gumídků před tréninkem je ten správný cheat. Nevidím nic špatného na smažáku s rýží a palačinkama s povidly/marmeládou ;-) jasně,nešla bych do mekáče,abych se z toho druhý den nepodělala,ale ono salát s tuňákem a ovocný salát jako dezert tě podle mě nenakopne :-) v dietce se to pak krásně vyrýsuje ty 2-3% tuku co nabereš :-) Držím pěsti
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
By mě zajímalo, jak vám ten cheat day v objemu krásně nakopne metabolismus :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|