Cheat a endo

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cheat a endo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Cheat a endo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Endo

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 12:56 pm    Předmět: Cheat a endo Odpovědět s citátem

Zdravim.
Čo myslíte, je vhodné resp. možné dať si menší cheat day aj v takom light objeme u endomorfa? Ako endomorf si musím neustále dávať pozor na stravu, či je to diéta alebo objem. Jedálniček mam dobrý,cvičím a venujem sa tomu už pár rokov a metabolizmus pracuje fajn. Dokonca sa mi o dosť zlepšil/zrýchlil oproti minulosti. Takže ide len skôr o upokojenie túžby po niečom nezdravom.
- Určite to nebude nejaký 10 000kcal challenge a pod. :D Len si jednoducho dať nejaké sladké bonbóny a nejaké väčšie smažené jedlo.

Dik.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doNny_

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, úplně v pohodě..
Riku

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co na to říct.. zkus a uvidíš
Číča

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me je lepsi davat si vzdycky pred treninkem nejakou pitomost,snickersku,medvidky,atd. nez zarazovat cheat day. Cheat day si sice uzijes,ale pak te zase ceka dlouhodoba ,,dieta". Takhle si to dovolis casteji a myslim,ze budes spokojenejsi. Navic to bude efektivneji vyuzity ;-)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Endo

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ako bývalý tlouštik, ktorému sa to podarilo vysekať na asi 8-9% tuku si dávam na stravu dosť veľký pozor. A mám to už nejak tak v hlave nastavené (bohužiaľ) a vyčítam si aj malý prehrešok.

Tak díík za podporu.
Endo

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Podle me je lepsi davat si vzdycky pred treninkem nejakou pitomost,snickersku,medvidky,atd. nez zarazovat cheat day. Cheat day si sice uzijes,ale pak te zase ceka dlouhodoba ,,dieta". Takhle si to dovolis casteji a myslim,ze budes spokojenejsi. Navic to bude efektivneji vyuzity ;-)

Len ja keď si stále odopieram tak keď si dám nejakú drobnosť tak nemám limit. :D
- Preto si ten cheat day plánujem dať až na večer aby som do seba nestihol dať žiadne ďalšie hlúposti a aby to celé bolo s mierou. :)
Číča

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to gratuluju,u enda se dostat pod 10% vyzaduje opravdovou disciplinu ;-) Zrovna jsem na low carb diete a na medvidky vždy pred treninkem se tesim jak malej kluk :D
Endo

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:

Len ja keď si stále odopieram tak keď si dám nejakú drobnosť tak nemám limit. :D
- Preto si ten cheat day plánujem dať až na večer aby som do seba nestihol dať žiadne ďalšie hlúposti a aby to celé bolo s mierou. :)
Číča

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Číča napsal:

Tomu rozumim,jak to zacne,tak neni cesta zpatky! :D Proto to davam vzdy pred treninkem,aby se to vypalilo tak nejak a po treninku jsem schopny nepokracovat v prezirani se pitomostma.
Endo

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Tak to gratuluju,u enda se dostat pod 10% vyzaduje opravdovou disciplinu ;-) Zrovna jsem na low carb diete a na medvidky vždy pred treninkem se tesim jak malej kluk :D

Dik. Už si to tak viac menej držím skoro rok. :) Hej, chce to disciplínu a snou prichádza aj pohŕdanie, nechápavé výrazy a poznámky rodiny a známych keď si na návšteve miesto toho čo ponúkajú vytiahnem vlastné jedlo.
Riku

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky vždycky na kámoše koukám jak debil, když mi řekne že se včera zprasil půlkou snickersky a vypráví o tom jak kdyby sežral kilo bůčku, balení chipsů, tabulku čokolády a zapil to 2litry coca coly Tohle já jako ektomorf prostě nikdy nepochopím
Endo

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dík borci, pomohli ste mi. :))
555SIMI555

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic se nesmí hrotit, taky sme dřív držel procento tuku na 1 místné cifře, ale pak sem pochopil, že je to pitomost furt si něco odpírat atd. Jím clean stravu, sem na 600g sacharidů, mám 80kg, tréninky chodím furt do maxima, tuku mam okolo 10 % a každý víkend do sebe dám 2 jídla a nějakou sušenku jakéhokoliv typu, pizza atd. a Nějak na sobě nepozoruju zhoršení. Všechno s rozumem !!!!
A la francaise

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Nic se nesmí hrotit, taky sme dřív držel procento tuku na 1 místné cifře, ale pak sem pochopil, že je to pitomost furt si něco odpírat atd. Jím clean stravu, sem na 600g sacharidů, mám 80kg, tréninky chodím furt do maxima, tuku mam okolo 10 % a každý víkend do sebe dám 2 jídla a nějakou sušenku jakéhokoliv typu, pizza atd. a Nějak na sobě nepozoruju zhoršení. Všechno s rozumem !!!!

Taky jsem endomorf-jo ženská,ale snažím se,jako bych byla chlap a můžu říct, že si procento tuku taky držím kolem 12% a vážně nevařím na vodě jak někteří blázni momentálně jedu objemovku,kterou si hlídám,ale s tím, že jednou v týdně si dám klasické cheat jídlo se vším všady-hlavní jídlo+dezert.Metabolismus potřebuješ nakopnout,aby se rozjel ať už si ekto nebo endo a nemyslím si, že pár gumídků před tréninkem je ten správný cheat. Nevidím nic špatného na smažáku s rýží a palačinkama s povidly/marmeládou ;-) jasně,nešla bych do mekáče,abych se z toho druhý den nepodělala,ale ono salát s tuňákem a ovocný salát jako dezert tě podle mě nenakopne :-) v dietce se to pak krásně vyrýsuje ty 2-3% tuku co nabereš :-) Držím pěsti
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě zajímalo, jak vám ten cheat day v objemu krásně nakopne metabolismus :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: