Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.8.2014
Dieta: 2den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

Shyby kladka: (3x8 5x6 x45kg = 54opakování)
Dl: (5x8 3x6 x50kg = 58opakování)
Veslo: (3x8 5x6 x45kg = 54opakování)
Bench: (2x8 4x6 2x4 x 60kg = 48opakování)
Ez tyč (8x8 x20kg = 40opakování) (20kg celková vaha i s osou)
Břicho: 3x15zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x10
Celkový čas 60min
Orbitrek:12minut

Odedneška došlo ke zmeně treningu. Na doporučení , nebo radu nejmenovaného zdroje.
Vymenil jsem trening s dlouhýma přestávkama, za trening EMOM. (start každou minutu) Po rozcvičení , 2x20 rotace s osou , 15zkracovaček, 2x10dřepy s osou jsem přešel na trening. Celí trening jsem udržel v tomhle stylu. Start každou minutu. Jenom při přecházení na jiné stanovište, byla rychla přestávka na pití a nachystání kotouču, takže místo 30s, byla 90s. Velice rychle jsem byl udýchaný, spocený a uprostřed Dl jsem ztratil barvu a do konce treningu ji nezískal zpátky. Břicho bylo prozměnu do SS bez pauzy, prostě na střídačku, zkracovačky a vis. Uplně na závěr jsem přešel ještě na 12minut na orbitrek, není to moc ale polepším se. I tak to stačilo, měl jsem toho plný kecky a ještě cestou zpátky jsem se s toho vzpamatovával.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.8.2014
Dieta: 2den (175g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Dal jsem si 5kol (6x900 =4,5km) Čas 24,49 to jest nějakých 4,58 na jedno kolo. Nehodlám se k tomu vyjadřovat. Stejný běh jako před dvěma dny, uznávám je to třetí behání v řadě, proložené fitnes treningama. Dnes nebylo v plánu jít běhat ale udělalo se tam hezky a já neveděl co s časem. Zítra si dám ráno jen delší trening ve fitku a budu regenerovat slibuji.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.8.2014
Dieta: 3den (225g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

D: (10x10 x20kg= 100opakování)
Tlaky v sedě, jednoručky: ( 6x10 4x8 x10kg =92opakování)
KNB :5x6
Tric.kladka : ( 10x10 x 20kg= 100opakování)
Velká činka k hrudníku (ramena) (5x10x 15kg= 50opakování)
Celkový čas 60min
Orbitrek:30minut

Po rozcvičce dnes opět trening EMOM (start každou minutu) Opět jsem začal dřepovat, jestli se tomu dá tak říkat. Nebylo to žádné peklo, což mě mrzí. Ma jednu stránku chci fizičku a to s dřepy s osou nezískám a na stránku druhou musím počítat aby to kotník vydržel. Nicméně po předchozích dnech jsem byl rád, že jsem si i dřepnul a zahřát mě to zahřálo. V tlakách v sedě jsem nevydržel všech 10serii o deseti opakování, u KNB to bylo mnohem horší, ty mě nejdou ani normálně. Takže 5serii. Na závěr v SS bez pauzy břicho. Dnes po treningu 30minut na orbitreku, dal jsem si co proto.
buvolii

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.8.2014
Dieta: 4den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Dnes ráno bežecký trening. Dnes mě čekal dlouhý běh. Chtěl jsem 3okruhy (15km ) Bohužel skoro po celém lese byly dnes závody na kole. Takže jsem bežel dnes bez toho aniž bych vedel jakou vzdálenost jsem uběhl. Prostě jsem bežel rovných 90minut. (16-18km) Ikdyž mě od rána boleli nohy a mám toho za poslední dobu opravdu hodně, prvních 70minut se mi beželo slušně. Samozřejmě nevím jak rychle ale dýchalo se mi dobře a podle pocitu to nebylo nejhorší. Ke konci už mi vážně tvrdli nohy a poslední minuty se trápil. Doma jsem dal obed a šel jsem spát.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne srpen 31, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.8.2014
Dieta: 5den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Je neuplný týden diety za náma, je čas říct si jak jsme na tom váhově. Uznávám je to neuplný týden, dietit jsem začal ve středu, škoda každého promarněného dnu. (už není čas) Tím pádem to bude na dny trochu jinak vycházet. (další vážení bude za týden ale ne vlastně po 14dnech ale po 12ti dnech...atd.) Nicméně abychom dostáli tomu, že se vážím každý týden v nedeli ráno, je čas uvést i tuto váhu. Nedá se čekat žádný extra ubytek na váze. Proto je tu pokles jen o 0,5kg

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 85kg
buvolii

PříspěvekZaslal: ne srpen 31, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.8.2014
Dieta: 5den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Shyby kladka: (10x10 x35kg = 100opakování)
Dl: (8x10 2x8 x50kg = 96opakování)
Veslo: (3x10 7x8 x35kg = 86opakování)
Bench: (6x10 4x8 x 35kg = 92opakování)
Ez tyč (5x10 5x8 x20kg = 90opakování) (20kg celková vaha i s osou)
Celkový čas: 70min

Dnes dalši s velice náročných treningu na fizičku. ( EMOM) Po krátké rozcvičce jsem šel na věc. Shyby ušli, DL bylo peklo, moc jsem chtěl 10x10 ale na konci jsem to už težce nedával. Moje srdíčko toho mělo plné brejle. Veslo, bench , Ez normálka. Na závěr břicho na to jsem dal 30minut na orbitreku a odcházel jsem propocený a velice spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.9.2014
Dieta: 6den (125g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)

Dnes po raní smeně bežecký trening. Chtěl jsem aspon jeden okruh napálit, abych veděl jak na tom jsem. Musím říct, že po vybehnutí jsem měl pocit, že jsou všichni proti mě. Po raní smeně utahaný nevyspaný, noha dnes při každé došlapu bolela o něco víc než jindy, počasí příšerné. Nicméně musím říct, že běh se povedl, první okruh (5km) jsem dal za 26,20 a jelikož jsem neměl dost, tak jsem se rozhodl dát ještě jeden. Na začátku druhého okruhu jsem zvolnil a lehce vydýchal , pak jsem chytil už zase tempo a druhý okruh jsem měl za 29.20. Takže celkově 10km =55,40. Znovu jsem začal veřit že to pujde.
buvolii

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.9.2014
Dieta: 8den (225g cukru-samozřejmě nepočítám cukr během tréningu)

D: (11x10 x25kg= 110opakování)
Tlaky v sedě, jednoručky: ( 10 x10kg =100opakování)
KNB :6x6
Tric.kladka : ( 10x10 x 20kg= 100opakování)
Velká činka k hrudníku (ramena) (6x10x 15kg= 60opakování)
Celkový čas 60min
Orbitrek:13minut

Další trening EMOM. Po krátké rozcvičce jsem šel na dřepy. Trochu jsem na to přitalčil jen zlehka, abych nezničil kotník. Nakonec jde spíš o rychlost než o váhu a jelikož mě to docela bavilo, tak jsem jednu serku přidal. Jinak to byla klasika jako minule a jelikož na konci nebylo moc čas, spěchal jsem na šichtu, tak jsem dal pouze 13minut na orbitreku. Trening se mi vážně moc líbil.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.9.2014
Dieta: 9den (275g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)

Dnes ráno bežecký trening. Opět jsem tam šel s tím, že jeden okruh napálím a pak se uvidí. V prvním okruhu jsem stále zapasil stím, že jsem měl co dělat s dýcháním. (neveděl jsem jestli jsem na tom tak špatně, nebo bežím tak rychle) Jak se ukázalo přiklonil bych se spíše k té druhé variante, první okruh se náramně povedl a já mohl být spokojený (5k= 25min) Není to samozřejmě nic extra. Ale sotva jsem vběhl do druhého, jako bych zhasnul. Nohy jsem chvilkama vlekl za sebou a pořád jsem měl pocit, že stojím na místě, oproti prvnímu okruhu. Druhý okruh jsem dal v čase (5km= 28,15) celkově (10km= 53,15 ) Je tu oproti stejnému běhu před 3dny zlepšení 2min25s.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 5.9.2014
Dieta: 10den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Shyby kladka: (10x10 x35kg = 100opakování)
Dl: (11x10 x50kg = 110opakování)
Veslo: (5x10 5x8 x35kg = 90opakování)
Bench: (7x10 3x8 x 35kg = 94opakování)
Ez tyč (5x10 5x8 x20kg = 90opakování) (20kg celková vaha i s osou)
Celkový čas: 70min

Dnes jsem zažil vinikající trening. Fakt se me líbil. Po rozcvičce jsem vlítnul na to. Netřeba říkat, že šlo opět o trening EMOM. Po kladce jsem šel na DL. Ze začátku to moc nešlo uprostřed jsem se chytil a na konci serku přidal. Veslo bylo dojíždecí. Bench a biceps klasika. Na závěr jsem hodil do SS bez přestávek vis a zkracovačky , protáhl se a utíkal jsem na robitrek.
Na orbitreku jsem lehce stížil obtížnost a po 15minutách klasiky se rozhodl udelat to zajimavé, 1minutu do toho bušit kvapíkem a 1minutu normálně. V posledních 5minutách jsem to zmenil na 2minuty zrychlený přesun a 1minutu normálně.
Řeknu vám takhle zpocený jsem nebyl ani nepamatuji , s fitka jsem odcházel hodne mokrý na orbitreku to ze me po 10minutách začlo téct a na šatně si sundával triko jako pláštěnku.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 5.9.2014
Dieta: 10den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Přiznám se, že po včerejším běhání , odpolední smeně a dnešním težké raním treningu jsem myslel, že budu doma vegetit. Venku je nádherně a já si řekl jestli mám dneska regenerovat a zítra unavený po raní smeně jít v 16h běhat, tak to už mám snad jedno. A tak jsem vyrazil s tím, že to nebudu hrotit, dám dva okruhy a pujdu domu. Nasadil jsem normální tempíčko a bežel. První orkuh jsem měl za (5km= 25,40) na to, že jsem to nehrotil solidní čas a dobře jsem se cejtil , v druhém jak už to bíví přišel solidní pokles co se týká času. Druhý okruh (5km= 28) a pořád jsem neměl dost. a tak jsem začal třetí a rozhodl se, že pobežím dnes pulmaraton na zkoušku. Dělám to tak každým rokem a ted, už nejakou dobu jsme hledal přiležitost, kdy to pujde. To víte člověk si to prošlápne celé, zjistí jak se bude cítit i po 17km , zjistí si na jaký čas by se dalo utočit, letos bohužel musím zjistit jak na to bude reagovat muj kotník. Třetí okruh byl stejně uchazející jako druhý (5km= 28,40) a začal jsem 4tý s tím, že jsem cítil že ted přichazí ona zmíněná krize. Nebudu nic nalhávat poslední 2km jsem táhl nohy spíše za sebou, asi 0,5km před cílem jsem dostal křeč do zadního stehna a vyloženě se protrápil do cíle. 4tvrtý okruh ( 5km= 31,10) Takže dneska jsem uběhl 20Km = 1h53m 30s Zdá se že jsem schopný prozatím atakavat hranici 2h , jenže to muj bratr také.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.9.2014
Dieta: 12den (cukr-neomezen (jako by žádná dieta nebyla))

Je týden diety za náma, je čas říct si jak jsme na tom váhově. Přiznám se, že to nechápu, týden diety utekl a já neshodil vubec nic. Je to snad poprvé co jsem na dietě a ubitek na váze žádný , nedokážu si to nijak vysvetlit. Nicméně není to vubec duležité, pokud jde o běhání lepším se každým dnem , srdce vydrží stále víc a víc. Tím že jsem na dietě nepřetežuji a nezatežuji žaludek , tím se také cejtím v dobré kondici. Uznávám, chtěl jsem vážit v den závodu o 3kg méně , tudíš 82kg což by mi zřejmě také pomohlo. Nicméně jak jsem řekl není tu duležité, na závody bych mohl být připravený.

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 85kg
buvolii

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.9.2014

D: (12x10 x30kg= 120opakování)
Military press: ( 9x10 2x8 x 20kg= 106opakování)
Tric.kladka : ( 10x12 x 20kg= 120opakování)
Velká činka k hrudníku (ramena) (7x10x 15kg= 70opakování)
Celkový čas 55min
Orbitrek:20minut

Dnes ve fitku plný dum. Omilám pořád do kola, celí trening EMOM. Po rozcvičce dřepy, ty mi dneska fakt šli a docela mě bavili, veděl jsem že čím více se budu potit na treningu, tím méně budu krvácet na závodě. Dnes místo tlaku v sedě military press , jak jsem řekl nebylo k hnutí. Vubec mě to nevadilo, nakonec je to stejný cvik a je ve stoje, zas bych řekl o bod více pro kardio. KNB dnes zrušeno, střídali se tam dva týpci a opět jsem to přijal v klidu. Místo toho dal trochu více na triceps kladku. Na konci místo 2x břicho pouze jednou, vis byl obsazený a mohl jsem jít na orbitrek.
Neměl jsem dneska chut a sílu na něm jakkoliv blbnout, tak jsem si dal jen klasických 20minut s težkým převodem , takže když jsem odcházel s fitka po schodech, měl jsem težké nohy.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.9.2014

Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Dnes jsem tam šel s tím, že jeden okruh napálím a druhý vyklušu a pujde se domu. Dopadlo to ale trošku jinak a vyšla jen pulka plánu. Řekl bych ta lepší. První okruh jsem vážně rozběhl natvrdo, pořád jsem měl problémy s dechem a měl jsem hrozně težké nohy. (po raním treningu se není co divit a před dvěma dny jsem měl trening a 20km) Bojoval jsem s tím vážně statečně a houževnatě a odměnou mi bylo: (5km= 24,12) Znovu připomenu muj první okruh na závodě před 2lety (5,2km= 24,46) to je už docela srovnatelné , snad jen s malím rozdílem, na závodě to byl první zahřivací okruh. Tedkom jsem se po 5km složil jak hromádka neštestí do trávy a ani mě nenapadlo pokračovat druhý okruh.
buvolii

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.9.2014
Dieta: 13den (125g cukru-samozřejmě nepočítám cukr po běhání (2lžíce maltodextrinu v 0,75l vody)

Dnes ráno bežecký trening. Dnes jsem tam šel stím, že pobežím dva okruhy ve svižném tempu a pokusím se atakovat zatím nejllepší čas 53,15. Bohužel to vzalo velice rychle za své, nohy od začátku jako s olova , kotník dnes bolel hodně. Udelal jsem jeden okruh (5km= 26min) a skončil. Bylo jasné, že v druhém bych se trápil jak pes a pod 30minut to nedostal. Pravdou je, že jsem přetažený o tom žádná, mám toho na konte v posledních dnech moc a moc. Takže si dám pár dní voraz , stejně mám tedkom 4noční a polovinu s ních dlouhé. Takže tři dny běhat nebudu určitě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: