|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Venduli

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | Ten cvik na zadek na stroji na hyperextenzi budu muset vyzkoušet zadek potřebuju vylepšit jako sůl. A beta alanin ideálně dávej s taurinem, je tam pak lepší využití, já dávám beta alanin + taurin + 20g BCAA během tréninku a i když jsem zničená z předchozích tréninků a práce, pak lámu i kámen držím palce na závodech! A klidně postuj fotky formy, je to super motivace (ale i závist - v dobrým ) |
Vyzkoušej! A nezapomeň si dát na kotníky pořádnou zátěž tenhle cvik zbožňuju.
Fakt! To jsem nevěděla, děkuju za tip a určitě pořídím!! Něco takového potřebuju, od doby co jsem vysadila veškerý preworkouty a NO, tak mám trošku problémy už ani zlatej dobrej granát mě nepomáhá, už na něj moc nereaguju kromě rána nalačno a při kardiu... ale dnes jsem si dala poprvé ten betalanin a cítila jsem mnohem lepší prokrvení a prostě líp se mi makalo. Těžko říct, zda to bylo jiným gymem a atmoškou ale i tak....Takže děkuju a určitě doplním svoji zásobu do lékárničky*a20*
Fotky vložím zítra něco nafotím z formy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tsunami

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
Já už moc nakopávače, NO,... nepoužívám, párkrát jsem to přehnala a překombinovala a pak mi velmi nepěkně lítal tlak (mám nízký a kolísavý) a bylo mi neuvěřitelně zle několi dní, takže už jenom tuto kombinaci a ta mi nic špatnýho nedělá, teda chvíli brní obličej z beta alaninu, ale to je normální :D ale největší nakopávač je pro mě posilovna plná lidí, příp. závody...to se pak konečně snažím, abych nevypadala tak slabě a neduživě :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 3:45 am Předmět: |
|
|
Tak neco malo z formy. Jsem 6 tydnu pred zavodama, jsem jeste na rozvazkach zda jit jeste na jedny tyden predtim ale to vse bude zalezet zda bude shape ci ne a take zda budu kvalifikovana na jedny zavody v Australii o ktere moc stojim.. Moje pocity jsou dost smisene. Porad jsem nenasla tu spravnou rovnovahu v jidle a treninku. Chybi mi tvrdost, definice a dost pokulhava vrch tela oproti spodku, coz pred par tydny bylo naopak. Udelala jsem opet par zmen, ktere jsem popsala v predchozim dni tak uvidime co to semnou udela.
Dekuju holkam, ktere mi tu pisou a s kterema si muzu vymenovat zkusenosti a podporovat se. Samozrejme i panum, kteri obcas napisou nazor ci pochvali formu, zenu to vzdy pak potesi:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Hm, cekal bych vice viditelnych svalu, ale nevim do jake jdes kategorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
SOBOTA 30.8. KARDIO
Včera pouze kardio, dnes jsem dala spinner 50 min
150S 150B 20T
Snídaně: palačinka (50g vloček, 100ml bílků, 1/2 odměrky proteinu)
Svačina: palačinka (50g vloček, 100ml bílků, 1/2 odměrky proteinu)
Oběd: 150g bílé ryby upečené v alobalu na bilinkách + 4 racia
Oběd2: 100g kuřecí prsa, dušená zelenina (cuketa, houby, kale na česneku) 4 racia
Svačina:150g bílé ryby upečené v alobalu na bilinkách + 4 racia
Večeře: 130g hovězí svíčková (steak), dušená zelenina (cuketa, houby, kale na česneku)
Zeleninu také počítám do sacharidů, cuketa má strašně málo, kolem 3g/100g tak to je důvod proč jsem si ji najednou tak oblíbila a kale je odrůda špenátu. Zlíci MCT oleje jsem zamíchala do zeleniny a rozložila do porcí.
Jo a pro rýpálky (moje kamarádky, které sledují log ale nejsou členy) dnes jsem byla v obchodě, že si nakoupím nějakou tu zeleninu, protože jsem od nich dostala sprda. No takže jeden takovej pidi malej lilek nebo kilo cukety je dražší jak kilo hovězího masa! WTF, takže doufám, že už mě chápete proč tu zeleninu neže..u
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 7:17 am Předmět: |
|
|
Na NZ nic neroste? To se dováží? že je to tak drahý
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 02, 2014 10:43 am Předmět: |
|
|
NEDĚLE 31.8. RAMENA+ BŘICHO/KARDIO
Poslední tři dny jsem nic nepřispívala, protože jsem měla zase noční a denní pracovní maraton, doufejme naposledy, vzala jsem jsem si na 6 týdnů volno od noček abych se mohla v klidu připravovat a hlavně regenerovat
TLAKY NA RAMENA VE STROJI
3X15 tak pim pam zlehoučka na rozcvičení
TLAKY JC V SEDĚ
1x12 (10kg)
1x10 (11,5kg)
1x10 (14kg)
1x8 (16kg)
3x8 (18kg)
odpočinek mezi seriema 50 sec
UPAŽOVÁNÍ S JČ
3X15 (5,6,7KG) vytahovala jsem JČ co nejvíš s 2 sekundovou kontrakcí
3x8 (9kg) + 8 opakování na dopumpování s 4kg JČ
ZAPAŽOVÁNÍ V PŘEDKLONU S JČ + PŘEDPAŽOVÁNÍ
4X10 + 4X10 - oba cviky s 5kg JČ, soustředila jsem se na provedení, pomalu a tahem, žádný švih
PŘÍTAHY NOHOU/KOLEN VE VISU
4x15-20 opak - První opakování jsem se snažila jet striktně s nataženýma nohama a zvednout nohy co nejvíš, postupně jsem zkracovala pohyb, když jsem nemohla, pokrčila jsem kolena a jela přítahy kolen k hrudníku.
PODSAZOVÁNÍ PÁNVE + SPOUŠTĚNÍ NOHOU S NATAŽENÝMA NOHAMA A S 6KG ZÁTĚŽÍ
4X20 + 4X10
BŘICHO NA BOSU
4 série, zařadila jsem také vytáčení na šikmé
KARDIO
30MIN rychlá chůze na páse
- Trenink byl super, asi po týdnu, který jsem si užila a dokonce vršek trošku vylezl ven, což se nedá říct o předchozích dnech
Co se týče jídla, v neděli jsem měla 300. Popravdě jsem si udělala "volnější den", kdy jsem jedla prakticky na co jsem měla chuť ale žádné prasárny apod. Pouze čistě...a celý den jsem ho strávila doma (kromě ranního gymu) a nic nedělala a byla to bomba
Ráno jsem měla vločky s proteinem před a po tréninku, na oběd těstoviny s podušenými rajčaty a mletým hovězím masem. Na svačinu ovesnou placku s proteinem a vločkama a na večeři to stejné co na oběd a během dne jsem slupla dva banány. Sacharidově jsem se pohybovala kolem té 300, možná víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 02, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ 1.9. VOLNO
Dnes volno. Od zítřka měním trénink:
1.PRSA+BICEPS/LEHKÉ KARDIO 30MIN MAX
2.NOHY
3.KARDIO + BŘICHO
4.RAMENA+TRICEPS/LEHKÉ KARDIO
5.SPRINTY 20MIN/ZÁDA+BŘICHO
6.VOLNO
Každý trénink se chci pokusit odjet do 45min, 3-4 cviky max na partii, první cvik težce s 45sec odpočinkem, další tři cviky s 20-30sec odpočinkem.
Kardio trošku omezuju, bylo mi řečeno, že to moc hrotím a neodpočívám a to je důvod proč držím tolik vody nejen v nohách ale i rukou...tak zkusím na týden zvolnit a uvidíme..
Jídlo nechávám zatím jak je ale měním 300 za 200 a budu se snažit o pestřejší stravu, pokud čas dovolí..
100S 150B 30T
Snídaně: 100ml bílků, 1 vejce, 3 racia chlebiky, kafe
Svačina: 100g upečené bílé ryby na bilinkách, 100g dušená cuketa se špenátem, 3 racia chleby, 15 ml MCT olej
Oběd: 100g upečené bílé ryby na bilinkách, 100g dušená cuketa se špenátem, 3 racia chleby,15 ml MCT olej
Svačina: Protein, 1/2 červené syrové řepy, 10 mandlí
Večeře: 150g usmaženého snappera na kapce oleji s bylinkama a citronem, rajče a dušená zelenina
30g BCAA v průběhu dne, vit C, Multivitamin
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 02, 2014 11:23 am Předmět: |
|
|
ÚTERÝ 2.9. PRSA+BICEPS/KARDIO
Dnes jsem si vzala volno z práce, takže jsem šla na trénink hned ráno jak jsem vstala abych měla pak celý den pokoj. Síla nic moc ale držela jsem se instrukcí, jak odjet trénink a musím uzat, že tak krátké pauzy není žádný med, takže jsem se i tak slušně odrovnala
BENCH PRESS NA ROVNÉ
2x15 (20kg)
1x12 (25kg)
1x10 (30kg)
1x10 (35kg)
1x8 (40kg)
1x6 (45kg)
1x6 (50kg)
1x4 (55kg)
Dneska to bylo nějaký slabý, držela jsem pauzu 45-50sec mezi seriemi
TLAKY JČ NA ŠIKMÉ LAVICI HLAVOU NAHORU
4x12 (14,16,14,12kg)
Mezi seriema 20sec pauza, hrozný, ke konci jsem musela hrábnout po 12kg JČ a dost mě to na dušičku bolelo
TLAKY VE STROJI + SPODNÍ KLADKA BICEPS
4x14 + 4x10-12
Váhu na tlaky jsem zvolila lehčí a spíš se soutředila na provedení cviku a procítění prsou. Kladku na biceps jsem přidávala každou serii cihličku.
BICEPSOVÉ ZDVIHY S JČ + ROZPAŽKY VE STROJI
2X10 (8kg)
2x8 (10kg)
1x6 (12kg)
3 serie rozpažky
IZOLOVANÝ BICEPS NA SKOTOVCE + KLIKY
4X12 (17kg) + 20 kliků
KARDIO
25min chůze na páse - zvolila jsem vyšší sklon ale nižší rychlost a každý krok jsem zatla zadek, víc napumpovanej zadek jsem snad nikdy nezažila
100S 150B 30T
Snídaně: 100ml vaječných bílků, 1 vejce, 3 racia, 80g červené řepy, 10 mandlí
Svačina (po tréninku): protein
Svačina2: 100g hovězí svíčková, 1 jablko
Oběd: 100g pečený snapper, 100g dušená zelenina, 3 racia, 15ml MCT olej
Svačina: protein, 80g červené řepy
Večeře: 100g pečená mořská ryba kod na bilinkách, 2 čerstvá rajčata
2.Večeře před spaním: protein
40g BCAA, Vit C, Multivit, 3 kávy
Objednala jsem si Betaalanin, acetyl l karnitin, arginin a glutamin, hned jak mi vše přijde rozepíšu více suplementaci, kterou mám nařízenou nasadit co nejdříve*a01*
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: st září 03, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA 3.9. NOHY, BŘICHO/KARDIO
Přestože jsem dnes měla 150g sacharidů, tak byla depka jako prase  Celý den jsem myslela jenom na jídlo, každou minutu, každou sekundu a málem si ukousala prsty. Každou chvilku jsem koukala do ledničky jestli se tam náhodou něco neobjeví, co bych mohla...no samozřejmě že nic  ve spížce se na mě smály oříšky, vločky, a různé Markovy dobrůtky,jako marmeláda, mandlové máslo, různé kreříčky, bože pokaždé jsem to vzala do ruky, podívala se na to a měla jsem tak strašně málo, ale vím, že byť bych jen ochutnala na prstíček, tak se to strašně zvrhne, takže vždycky jsem to vrátila a šla něco dělat.
VÝPONY NA LÝTKA VE STROJI
3X15 lehká váha
VÝPONY NA LÝTKA VE STOJE
5x6 (výbušně nahoru a 5sec dolů), těžká váha
DŘEPY
1X20 (20kg)
5sec dolů, výbušně nahoru ale bez zamčení kolen:
1x6 (30kg)
1x6 (40kg)
1x6 (50kg)
1x6 (60kg)
3x5 (70kg) - s dopomocí
45sec práce, 40sec pauza:
4x15 (35kg)
-Jako super, nohy krásně napumpovaný ale depka jak sviňa z toho jak mě spadla dolů síla: ( (
LEG PRESS
4x15 - 40sec pauza mezi seriema, jela jsem to s nohama u sebe se zaměřením na sval sedací..au au
PŘEDKOPÁVÁNÍ + ABDUKCE
4X12 + 4X14
Oba dva cviky téměř bez pauzy a docela těžce
DONKEY KICKS S KOTNÍKOVOU ZÁTĚŽÍ
3x15 na každou nohu bez pauzy
ZVEDÁNÍ NOHOU NA KLONĚNÉ LAVIČCE SE ZÁTĚŽÍ + DŘEPY S VÝSKOKEM S KOTNÍKOVOU ZÁTĚŽÍ
3X15 + 3X10
Břicho jsem jela tak, že jsem zvedla nohy co nejvýš ke stropu a co nejdýl spouštěla pánev dolů, dřepy jsem jela s dvousekundovou kontrakcí dole
VYTÁČENÍ S KOTOUČEM V SEDĚ + PŘESKOKY
3X20 + 3X20
Přeskoky myslím tím, že jsem ve výpadové pozici a odrazem vyměním nohy, nevím jak se to jmenuje česky..:))
KARDIO
10min chůze na páse, 20 min na crossu. Oboje lehčí formou se zaměřením na zatnutí zadku
150S 140B 20T
Snídaně: 50g vloček, 100ml vaječných bílků, 1/2 protein - palačinka s walden farms sirupem
Svačina: 50g vloček, 100ml vaječných bílků, 1/2 protein
Oběd: 100g upečené bílé ryby na bilinkách a citronu, 100g dušený lilek a cuketa, 3 racio chlebiky
Svačina: 100g upečené bílé ryby na bilinkách a citronu, 100g dušený lilek a cuketa, 3 racio chlebiky
Před tréninkem: 80g červené řepy, 50g celeru, 70g mrkev, citronová štáva, 10 mandlí - koktejl
Večeře: 100g upečené bílé ryby na bilinkách a citronu, 100g dušený lilek a cuketa, 1 menší rajče
2. Večeře: 100g upečené bílé ryby na bilinkách a citronu, 100g dušený lilek a cuketa
Zítra mě čeká 200sachrů a mám nachystanou dýni se skořicí, asi z toho neusnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt září 04, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
ČTVRTEK 4.9. KARDIO
50 Min ráno nalačno - 20 sec běh, 15 sec chůze
200S 100B max10T
Snídaně: 150g dýně se skořicí, 100ml bílků, 1/2 protein - palačinka
Svačina: 100g dýně se skořicí, 80g kuřecí steak
Oběd: 100g dýně se skořicí, 80g kuřecí steak
Svačina: 50g vloček, 100ml bílků, 1/2 protein - palačinka
Svačina 1/2 baliíček racio
Večeře: 100g dýně se skořicí, 80g kuřecí steak
2. Večeře: koktejl: 80g červená řepa, 1/2 mrkve, 70g celer, citronová šťáva
Váha se už moc nehýbe  , od zítřka jsem 5 dní na 100 a pak uvidíme co podle formy..
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt září 04, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
Jak to tu tak čtu, tak máš velice dobrou sílu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: pá září 05, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Jak to tu tak čtu, tak máš velice dobrou sílu . |
Děkuji v dietě to ale rapidně jde dolů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|