|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Zrovna aem dokoukal prvni a zatim jedinou serii brooklyn nine nine, na odlehcenou komedialni serial pro mladsi generaci, za me 7, 5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | Dokoukal jsem Hannibala a musím říct, že mě v životě žádný seriál tak nenasral! |
Prečo, nefandil si hannibalovi, však ich všetkých tak pekne dostal?:) |
Neeee, celých 26 epizod jsem čekal, až toho kripla dostanou Do poslední chvíle jsem čekal, že třeba umře jenom Jack a Hannibal pak půjde pěkně dřepět a nebo ho rozstřílí jednotka policajtů. No a v tom letadle, to mě uplě dorazilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | | DiamonD123 napsal: | Dokoukal jsem Hannibala a musím říct, že mě v životě žádný seriál tak nenasral! |
Prečo, nefandil si hannibalovi, však ich všetkých tak pekne dostal?:) |
Neeee, celých 26 epizod jsem čekal, až toho kripla dostanou Do poslední chvíle jsem čekal, že třeba umře jenom Jack a Hannibal pak půjde pěkně dřepět a nebo ho rozstřílí jednotka policajtů. No a v tom letadle, to mě uplě dorazilo. |
Bacha na spoiler , kdo neviděl.
Náhodou lepší konec jsem si nemoh přát. Konečně dostal toho podrazáka Willa!
Už aby byla další série...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 10:02 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Neeee, celých 26 epizod jsem čekal, až toho kripla dostanou |
to si vážně nemyslel že ne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 10:29 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | DiamonD123 napsal: |
to si vážně nemyslel že ne.... |
Taky nechápu, jak se někomu Hannibal může nelíbit . Diamond je prostě jinej .
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Tak hannibal vystihuje pojem magický realizmus, ten seriál si v tom priam bahní, má ozaj výnimočný vizuál a žiadne strachy druhá séria je ešte o fúz lepšia a pritlačí sa na pílu, na niektoré scény sa nezabúda, žiaľ:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | DiamonD123 napsal: |
to si vážně nemyslel že ne.... |
Bohužel ano
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Dnes dopozerané full metal alchemist: brotherhood - 9/10, luxus, plné emócií bez hluchých miest, či premiery zasnených pohľadov, skvelé postavy, akcia, príbeh, anime jak víno! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Davson12
|
Zaslal: út září 02, 2014 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út září 02, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dnes dopozerané full metal alchemist: brotherhood - 9/10, luxus, plné emócií bez hluchých miest, či premiery zasnených pohľadov, skvelé postavy, akcia, príbeh, anime jak víno! |
Naprostý souhlas. Podle mě lepší než původní anime, které už tak bylo hodně solidní. Jedno z mých top, hned po Dragonball a Great Teacher Onizuka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|