|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u těch "nejzdravějších sportů".. Které by jsi tam ještě zařadil?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
Co jízda na kole? Při správně nastaveným sedlem apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | Co jízda na kole? Při správně nastaveným sedlem apod. |
Jsi u toho nepřirozeně ohnutý, máš tam jednostraný pohyb a ani sedlo které tě tlačí nejen do zadku není ideální.
Co se absolutně zdravých sportů týče, napadá mě, krom plavání, jen tchai-chi a nebo joga. U všech ostatních platí že je lepší a zdravější sportovat než se flákat, ale že každý sport sebou nese určitou míru opotřebení namáhaných partií.
I když, teď mě napadá, myslím že třeba jízda na kolečkových lyžích s odrážením hůlkama nebude mít žádné zdravotní dopady a bude rozvíjet celé tělo. Možná by se našlo ještě něco ...
|
|
| nahoru |
|
 |
debilmalicky
|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
| debilmalicky napsal: | Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli je plavání dobrá součást v objemovém tréninku.
Jestli je vhodné po tom co jsem hodinku ráno plaval, jít odpoledne zničit prsa, či záda a nebo vůbec chodit po plavání cvičit.
Snažím se si vymyslet nějakej hezkej plán a nevím jak tam zakomponovat plavání.
Takhle bych si to nějak představoval
1.po : kozy bicák
2.ut (plavání) : záda triceps
3.čt (plavání ) : kozy bicák
4.pa : Nohy ramena
Prosím o radu, co stím, jestli vůbec tenhle plán má nějakej smysl..
Děkuji |
BUMP
Nevím jestli někdo postřehl můj post..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
ano postřehl a má pravdu
| rudosh napsal: | | Radši dej ještě jeden trnál na kozy a bicák. |
|
|
| nahoru |
|
 |
debilmalicky
|
Zaslal: po březen 12, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | ano postřehl a má pravdu
| rudosh napsal: | | Radši dej ještě jeden trnál na kozy a bicák. | |
No to sem ňouma.. :D Díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
turistika je myslim docela zdravy sport, zvlast ta vysokohorska turistika :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Za je den z nejzdravějších sportů se pokládá běh na lyžích. Není na něm takřka nic, co by kur*ilo nějakou část těla, jedná se v podstatě o přirozený pohyb. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Za je den z nejzdravějších sportů se pokládá běh na lyžích. Není na něm takřka nic, co by kur*ilo nějakou část těla, jedná se v podstatě o přirozený pohyb. |
Běh na lyžích má jednu drobnou nevýhodu, zejména pro lidi kteří žijí pod polárním kruhem
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út září 02, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Plavani je super vec. Drive jsem vzdy na dovolene u more denne plaval nekolik hodin a celkem intenzivne, opravdu me to bavilo a vzdy jsem po 10-14 dnech prijel o 10kg lehci a to jsem tam zral jak prase, sice jen 3x denne, ale vzdy do selhani :) a jeste k tomu same kaloricke veci, ale tema hodinama plavani jsem to vsechno spalil a jeste celkem hodne zhubl. |
Mam cerstvu podobnu skusenost...bol som par tyzdnov v zahranici, jedlo som mal "iba" 3 x denne, ale formou svedskych stolov....behaval som urcite nie viac ako doma, ale castejsie som plaval (nie kazdy den ani nie nejak dlho, skor tak 30-45 min. intenzivne)....a ani neviem ako, ale to sadlo zo mna zliezlo Skoda, mozno keby som v tom mohol pokracovat, tak prvy krat v zivote uvidim svoj six pack......
Plavaren mam v BA trocha od ruky, ale snazim sa aspon obcas si zaplavat...chcel by som zlepsit vykon (najma kraul), ale to by chcelo zlepsovat a ucit sa spravnu techniku, co sam velmi nedokazem : ( Co pomohlo Vam? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 02, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
| debilmalicky napsal: | | debilmalicky napsal: | Ahoj
Jestli je vhodné po tom co jsem hodinku ráno plaval, jít odpoledne zničit prsa, či záda a nebo vůbec chodit po plavání cvičit.
Děkuji |
BUMP
Nevím jestli někdo postřehl můj post.. |
pondeli cele telo, streda cele telo, patek cele telo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út září 02, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Prasopes. napsal: | ta teorie o ukladani tuku je krasne videt na profesionalnich vysekanych plavcich ktery maji dvoufazove treninky a trenujou "14x tydne" ...
Podle jakyho vypoctu mas 6.5% tuku? Pokud vim, tak se telesnej tuk meri:)
Hubnuti svalu plavanim -> o tom nic moc nevim, je to jako kazda AN, AE nebo AN/AE cinnost ... a podle toho proste s tim nakladej.
Co se tyce vetsiho % tuku je to mozny, ale rozhodne bych to nevidel nijak zavratne a nemyslim si, ze by se toho clovek mel bat, jak rikam, podivej se jak vypadaj profesionalni plavci. |
Je to bohapustá pověra že nadměrný příjem potravy je příčinou obezity. Podívejme se na kulturisty. Ti žerou jak prasata a stejně jsou vysekaní na kost
Třeba dálkový plavci mají vyšší procento podkožního tuku než plavci v bazénech. Proč asi? . Plavání je jeden z nejzdravějších sportů, ale prostě jako snad každá činnost má své nevýhody ... |
Protože sprinteři to musí napálit a mít co nejmenší tělesný odpor,kdežto vytrvalci potřebují špeky k tomu,aby vydrželi dlouho nad vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út září 02, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | debilmalicky napsal: | | debilmalicky napsal: | Ahoj
Děkuji |
BUMP
Nevím jestli někdo postřehl můj post.. |
pondeli cele telo, streda cele telo, patek cele telo |
PO: kozy bicak
UT: kozy bicak
ST: volno
ČT: kozy bicak
PÁ: plavání +zbytek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|