|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wok
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 4:42 pm Předmět: Biceps, triceps |
|
|
Zdravím měl bych dotaz ohledně posilování rukou (biceps/triceps). Posiluju už téměř rok a pul a během této doby jsem zaznamenal minimální nárust svalové hmoty v rukou. Vystřídal jsem několik tréninků, ale účinek byl minimální. Momentálně jedu tento trénink: vseokulturistice.cz/objemovy ... rianta_288 s tím, že poslední den (pátek) jedu místo lítek opět biceps. Vím že někde dělám chybu a chtěl bych poradit kde popřípadě jaký trénink by byl pro mě vhodný. Chtěl bych co největší nárust hmoty. Z doplňků beru: Bcaa, aakg, glutamin, taurin, protein wpc 80 a zma. Stravu dodržuju zdravou zhruba těch 500g sacharidu 160g bílkovin a 100g tuku každý den rozdělenou do 6 jídel. Měřím 182cm a vážím 87kg. Děkuji vám za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Kdyz pominu genetiku, tak zasadni problem bude dost mozna v technice. Doporucuji shodit vahu minimalne o 1/3 mozna i vice a cvicit opravdu ty svaly, ktere cvicit mas. Mozna se ale mylim a techniku mas dobrou, coz ja od PC opravdu neposoudim a stejne tak si muzes myslet i ty , ze ji mas dobrou, ale opak bude pravdou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wok
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
CZEBLADE: neboj na ego jsem se už vysral zhazoval jsem vahy dost.
techniku jsem měl pravě špatnou a opravoval jsem ji za pomoci trenera měla by snad teď byt dobra doufam kdyžtak pošlu video na kontrolu...Jak je ten trenink 31 Dní k väčším rukám dal by se jet normalně s tim mojim? 1. den Prsa/břicho 2.den Kvadriceps/hamstringy/lýtka 3.den ramena/triceps/břicho 4. den Záda/lýtka s tím že bych ty ruky zařadil jak je tam napsane ponďelí, uterý, pátek? Nebo to mám jet přesně jak je to tam napsané?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
ne, presne jak je to napsane
velke partie dostanou svoje, ale zase jenom tolik, aby neubiraly na regeneraci rukam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
me na velky ruce pomohl trenink :
pondeli: nohy , hrudnik, ramena + oslí koule 3x6 v superserii s jednoruckama na bicak taky 3x6
streda:zada
patek: stejny jak pondeli na ruce cvicim jenom dva cviky jeden triceps druhej biceps
a ruka 44cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
Takže vše máš velké, jen ruce malé?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 20, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | | Takže vše máš velké , jen ruce malé? |
sorry, ale ...
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 6:25 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | me na velky ruce pomohl...
a ruka 44cm |
Kolko vazis (+-45kg?) ,vek (15-16?),ako dlho ti trvalo dosiahnut take "skvele" vysledky? .Zo Sebavedomia niektorych "borcov" zostavam v nemom uzase
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 6:26 am Předmět: |
|
|
23let 100kg 3 roky treninku delam trojboj a ruce me cvicit nebavi ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davson12
|
Zaslal: út září 02, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
bicák cvičit to je zlo ... nejhorší je pupmping, aspoň pro mě
|
|
| nahoru |
|
 |
otočbýk
|
Zaslal: út září 02, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 03, 2014 10:04 am Předmět: Re: Biceps, triceps |
|
|
| wok napsal: | | Zdravím měl bych dotaz ohledně posilování rukou (biceps/triceps). Posiluju už téměř rok a pul a během této doby jsem zaznamenal minimální nárust svalové hmoty v rukou. Vystřídal jsem několik tréninků, ale účinek byl minimální. Momentálně jedu tento trénink: vseokulturistice.cz/objemovy ... rianta_288 s tím, že poslední den (pátek) jedu místo lítek opět biceps. Vím že někde dělám chybu a chtěl bych poradit kde popřípadě jaký trénink by byl pro mě vhodný. Chtěl bych co největší nárust hmoty. Z doplňků beru: Bcaa, aakg, glutamin, taurin, protein wpc 80 a zma. Stravu dodržuju zdravou zhruba těch 500g sacharidu 160g bílkovin a 100g tuku každý den rozdělenou do 6 jídel. Měřím 182cm a vážím 87kg. Děkuji vám za odpověď. |
Kolik uděláš shybů a kliků na bradlech/kruzích? _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: st září 03, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | http://kulturistika.ronnie.cz/c-240-31-dni-k-vacsim-rukam.html |
Chápu správně, že ruce se cvičí 3x týdne a k tomu celé tělo 2x týdně, tudíž ve středu pojedu jen biceps a triceps?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|