Kombinace suplementů do objemu

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kombinace suplementů do objemu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kombinace suplementů do objemu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 6:20 pm    Předmět: Kombinace suplementů do objemu Odpovědět s citátem

Zdravím,
měl bych otázku ohledně suplementů. Rád bych si na zimu na objemovku něco nakoupil. Nevím ale, jak to správně nakombinovat. Uvažoval jsem, že bych si koupil One Stop Xtreme a Instant Mass Heavy od Reflexu (finance nejsou problém). Je to dobrá kombinace? Měl bych k tomu vzít i nějaký kreatin? Popřípadě jaký je nejlepší?
Pokud bych zvolil tuhle kombinace, jak nejlépe dávkovat? Co z toho po treninku popř. před ním, co v průběhu dne, co v netreninkové dny. Popř. mám si radši dát gainer radši ke snídaně nebo k polední svačině? Když snídám vločky s mlékem a proteinem, nebylo by to moc bílkovin? A jak mezi to ještě to dávkování kreatinu?
Díky moc. Trenink už mám vyřešený, 2+1 split (žádnou partii nevynechávám :D), větší váhy, méně opakování, více sérií, kratší treninky.
Předem díky za váš čas a odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 6:50 pm    Předmět: Re: Kombinace suplementů do objemu Odpovědět s citátem

Dr. Manhattan napsal:
nebylo by to moc bílkovin?

- neuvedl si vahu, tak tezko rict
- v podstate zadne suplementy nepotrebujes krom gaineru
- ale pokud prachy nehrajou, tak bych koupil OSX - davkovani pulka pred / pulka po treninku, v rest day 3 hlavni jidla + 2 svaciny OSX
- OSXem zfouknes i kreatin
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váha 70Kg.
Jako jen to OSX a žádný gainer k tomu nebo i ten Instant Mass?
A na tu svačinu jen OSX nebo k jídlu?
Díky.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dr. Manhattan napsal:
Váha 70Kg.
A na tu svačinu jen OSX nebo k jídlu?

- pouze jako samotna tekuta svacina, pro travici trakt idealni a dlouhodobe snesitelne + 3 komplexni jidla - snidane / obed / vecere - v pripade hladu hodit hrst orechu, zeleninu, ovoce
- v OSX je celkem kotel bilkovin, to uz by ti moc nezbyvalo z jidla - ideal, pokud si moc nelibujes v mase/vejcich - v opacnem pripade tam hod instant mass
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem tu napsat sáhodlouhý post o tom co vede 70 kg kluka k nákupu suplementů, ale odpustím si tu zbytečnost.
Woko_O

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

protože je to v dnešní době hustokrutopřísný a jedinečný žrát nějaký hyper super mega mass přípravky, všemožný ty bcaa,kreatiny,kaseiny,steroidy a hormoony..no ni?

hlavně nikdo nebudeme žrát nic přirodního a když už tak jenom z emsídonald.. no ni?
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Chtěl jsem tu napsat sáhodlouhý post o tom co vede 70 kg kluka k nákupu suplementů, ale odpustím si tu zbytečnost.

řekl bych, že reklamní poutače, které vidí všude okolo...
prochm

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Ale na druhou stranu pokud na to má tak proč ne. Je to příjemné zpestření jídelníčku, když si dá nějaký dobrý gainer, i když já bych ty peníze navíc co bych měl raději využil na něco jiného. Zrovna včera mi můj šéf ukazoval v práci, co všechno si koupil. Zrovna začíná po letech zase cvičit. Ani nevím, na co všechno ty suplementy jsou, ale dal mi ochutnat gainer co si koupil a byla to fakt pochoutka. No ještě že jsem si takové věci nikdy nekupoval, protože bych to dávkování nevydržel a měl bych to za 2 dny v sobě. Opravdu to chutnalo báječně.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Deadlift napsal:

řekl bych, že reklamní poutače, které vidí všude okolo...
V televizi taky vidím reklamy na vložky a nekupuju je.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi proto, že nejsi cílová skupina. Na druhou stranu jsi tady nedávno psal,
že jsi na studiích vydržel jen o samotném proteinu. Co tě k tomu tehdy
vedlo?
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tolik povyku kvuli jednomu gaineru? to by se ty vlozky asi hodily
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Asi proto, že nejsi cílová skupina. Na druhou stranu jsi tady nedávno psal,
že jsi na studiích vydržel jen o samotném proteinu. Co tě k tomu tehdy
vedlo?
Došly mi peníze. Neměl jsem ani korunu a na kolejích jen ten protein.
A proč jsem kupoval protein? Tehdy jsem měl relativně dobře osvalených ccc 123 kg a to se nedalo užrat jen z jídla (denně jsem měl celé kuře - hovězí bylo mimo můj finanční dosah). Byla to od laktofitu jejich 65ka - nejlepší poměr výkon/cena tehdy. Prodávala se v nějakém kyblíku tuším 3 nebo 5 kg nebo tak nějak.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
tolik povyku kvuli jednomu gaineru? to by se ty vlozky asi hodily

Mě by zajímal jídelák tazatele. 99 % těchto dotazů je plné gainerů a BCAA a pak následuje rohlík na svačinu. Tolik k této problematice.
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se divím, že Tě Ronnie ještě nezabanoval za to, že mu tady odrazuješ lidi od koupě suplementů, Deadlifte
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neodrazuji nikoho ( a aspoň vidíte, že to tu není autokratické:o), suplementy mají v místě přípravy sportovce svoje místo a mohou značně pomoci. Ovšem plno lidí je chápe jako něco lepšího než jídlo a že bez nich nedosáhnou úspěchu.

Gainer je fajn v těchto případech: nestíhám to ujíst ze stravy nebo jsem např. student, často cestující člověk, člověk pracující na směny apod. - kde do sebe dostanu rychle kalorie ...tj. jako náhrada jídla. Pak ve specifických případech u pokročilejších jedinců. Nesmí ale vzniknout kočkopes typu - koupím si protein a nemám na pořádné jídlo, tj. sypu do sebe prášek na úkor kvalitní stravy - ta musí být vždy základem.

(a ta výše zmiňovaná chuť jistě hraje taky roli. Nejsme v devadesátých letech, kdy si člověk přilepšoval sušené bílky kakaem, aby se to dalo polknout:o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kombinace suplementů do objemu Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: