Kombinace suplementů do objemu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kombinace suplementů do objemu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kombinace suplementů do objemu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Neodrazuji nikoho ...

Pod tohle se klidně podepíšu.

Chci přibrat, jím hodně, chci zhubnout, jím míň, chci si udržet kvalitu, jím kvalitně. Bez proteinu v prášku to jde a jde to dobře..
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Hulkie napsal:
Asi proto, že nejsi cílová skupina. Na druhou stranu jsi tady nedávno psal,
že jsi na studiích vydržel jen o samotném proteinu. Co tě k tomu tehdy
vedlo?
Došly mi peníze. Neměl jsem ani korunu a na kolejích jen ten protein.
A proč jsem kupoval protein? Tehdy jsem měl relativně dobře osvalených ccc 123 kg a to se nedalo užrat jen z jídla (denně jsem měl celé kuře - hovězí bylo mimo můj finanční dosah). Byla to od laktofitu jejich 65ka - nejlepší poměr výkon/cena tehdy. Prodávala se v nějakém kyblíku tuším 3 nebo 5 kg nebo tak nějak.

kuře vcelku = 13 g bílkovin na sto g/ 1,5 kuře = 190 g bílkovin
...ale těch 50 g navíc, to už je vskutku neřešitelný problém, to se fakt nedá užrat:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
Deadlift napsal:
Neodrazuji nikoho ...

Pod tohle se klidně podepíšu.

Chci přibrat, jím hodně, chci zhubnout, jím míň, chci si udržet kvalitu, jím kvalitně. Bez proteinu v prášku to jde a jde to dobře..

A s ním to jde úplně stejně. Nebylo by lepší, aby si každý vybral sám, co mu pasuje?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kilové kuře má na sobě tak 500-600 g masa Hulkie. Nekupoval jsem prsa, ale kuře. Takže opět vedle. Tj. jsme někde na 75-100 g bílkovin a já měl tak 220-250 g / den. Takže jsem dojídal určitě 100 g bílkovin z proteinu.

Samozřejmě, že jsem neměl kuře 365 dnů v roce. Občas jsem měl tak 500 g tresky (tehdy nejlevnější ryba). Tj. z masa jsem měl kolem 100 g bílkovin denně. Jelikož jsem jako student neměl extra na rozhazování, bylo to dost monotonní - maso a rýže nebo maso a těstoviny, trocha zeleniny a ovoce. Prakticky ale tři jídla denně bylo to maso s přílohou.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuře vcelku se počítá za 13 gramů masa na váhu kuřete. Asi ti neunilo, že maso jako takové má cca 25 gramů bílkovin, takže kdybys počítal váhu masa, musel bys násobit cca 25. Poloviční hodnota se v tomto případě udává proto, že se počítá s kostma, kůží apod. To dává smysl, ne?
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a to ani nemluvím o tom, jací optimisti jsou v Tescu
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001013198225
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, prášky ať už protejnový nebo sacharidový, jsou fakt zbytečný, není nad ten pocit všeho nechat, když člověk dostane těsně před spaním hlad, šup k plotně si jít grilovat stejček
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak 13x1,1 (průměrná hmotnost kuřete v ČR na pultech) = 143 g bílkovin. Pořád skoro stovka chybí. Někdy to nebylo třeba celé kuře a zbytek šel další den do rizota. Odhaduji, že z masa jsem měl tak kolem 100 g bílkovin denně...možná lehce nad. Takže jsem měl k tomu 2x denně ten protein vždy kolem 40 g B/ dávka.

Jinak samozřejmě, že by to šlo užrat i jinak, ale to bych musel mít pět plnohodnotných velkých jídel denně typu oběd a to bych nedal. Z toho proteinu mi taky nebylo blbě, což z masa ano (tedy z pravidelné konzumace několikrát denně po dlouhé měsíce).

Taky jsem jednu dobu kupoval gainer, když jsem měl přes 1000 g sacharidů denně. Teď je to zbytečné - teď přibírám byť pohledem na jídlo . Jen to je jinde než je třeba.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jaká je průměrná hmotnost kuřete, já nekupuju pod 1,4-1,5 kg. Na menším je houbec masa. Tuhle informaci vím shodou okolností proto, že jsem zdroj bílkovin řešil úplně stejně, kuře na soli každý boží den. K tomu 6 vajec na snídani, nějaká kostka tvarohu nebo litr mlíka a jsi bez větších obtíží na 240 g denně. Nepočítaje bílkoviny z nekomplexních zdrojů.
Krom toho, ten protein prakticky vždycky vyjde dráž...
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych to trošku uvedl na pravou míru. 70Kg se může zdát málo, ale dle mě je to hodně individuální. Jednu dobu jsem měl kolem 60 a nevypadal jsem nijak vyhuble. To jen tak pro porovnání.
Jídelníček byla první a hlavní věc, co jsem řešil. Ačkoliv jím opravdu hodně, váha se mi nedaří příliš zvednout. Asi mám moc rychlý metabolismus.
Můj jídelníček:
Snídaně: Vločky, mléko, protein, kus ovoce,
Svačina 1: Celozrnný chléb, šunka, sýr, banán
Oběd: vždy maso (větší porce) příloha většinou rýže/brambory
Svačina 1
Svačina 2 : obě hodně individuální, někdy tuňák, pečivo, šunka, zelenina, oříšky, snažím se to různě střídat
Večere 1: opět vždy maso, zelenina, zbytek přílohy z oběda
Večeře 2: Vajíčka se šunkou, někdy kousek slaniny
Večeře 3: tvaroh

Do fastfoodu nechodím.

Trenink byl druhá hlavní věc, na kterou jsem se zaměřil a už je taky vypilovaný. Výsledky pořád nebyly uspokojující, tak mě napadlo pořídit i nějaké fajn doplňky, když mám teď nějaké peníze navíc.
Samozřejmě chápu názor, že je to zbytečné i že si myslíte, že tím chci nahradit stravu, která se skládá z hamburgerů.
Pokud bych ale i přesto chtěl něco vyzkoušet, myslíte tedy, že by ten OSX byl ideální? Popřípadě jen samotný? Já předtím ten post pochopil tak, že samotný, pokud moc nejím maso a vejce. V opačném případě Instant Mass. Maso i vejce jím denně, to znamená že by bylo ideální jen ten Instant Mass nebo oba produkty, jen OSX nenahrazovat svačiny?
Předem děkuji za odpovědi. :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně, gainer jsou vždycky vyhozené peníze. Protein je daleko lepší volba. Gainer je většinou maltodextrin (kukuřičný škrob) v lepším případě palatinóza, nebo ovesný prášek.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Upřímně, gainer jsou vždycky vyhozené peníze. Protein je daleko lepší volba. Gainer je většinou maltodextrin (kukuřičný škrob) v lepším případě palatinóza, nebo ovesný prášek.

Zkus něco od Reflexu (INstant MASS HW), tam už je z toho málem MRPčko... To už není takovej ten gainer jak kdysi, samej sladkej cukřík.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Nevím, jaká je průměrná hmotnost kuřete, já nekupuju pod 1,4-1,5 kg. Na menším je houbec masa. Tuhle informaci vím shodou okolností proto, že jsem zdroj bílkovin řešil úplně stejně, kuře na soli každý boží den. K tomu 6 vajec na snídani, nějaká kostka tvarohu nebo litr mlíka a jsi bez větších obtíží na 240 g denně. Nepočítaje bílkoviny z nekomplexních zdrojů.

Pardon za spam. Já měl snídani oběd a večeři to maso + příloha a svačina a po tréninku ten protein. Kdyych k tomu měl jíst tvaroh nebo mléko, vajíčka, tak bliju od rána do noci. Nehledě k tomu, že jsem vařil jen 1x denně a rozdělil to jen na porce. Vařit vícekrát bylo nereálné . Na patře paneláku byly tři plotýnky - tj. dostat se tam nebylo samosebou.
Takže vajíčka apod. ...na to bych neměl pravidelně nervy.

Já měl vždy pocit, přejedení - v objemu. Na mě ty tři, čtyři pytlíky rýže a kuře a zelenina bylo až až.
Každopádně má větší význam přijímat protein u někoho kdo má příjem k 250 g bílkovin než u někoho kdo má příjem 120g bílkovin. Na tom se snad vzácně shodneme, nebo snad ne?
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za tip. Každopádně, já mám problém sežrat míň, ne víc:-)
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Hulkie napsal:

Pardon za spam. Já měl snídani oběd a večeři to maso + příloha a svačina a po tréninku ten protein. Kdyych k tomu měl jíst tvaroh nebo mléko, vajíčka, tak bliju od rána do noci. Nehledě k tomu, že jsem vařil jen 1x denně a rozdělil to jen na porce. Vařit vícekrát bylo nereálné . Na patře paneláku byly tři plotýnky - tj. dostat se tam nebylo samosebou.
Takže vajíčka apod. ...na to bych neměl pravidelně nervy.

Já měl vždy pocit, přejedení - v objemu. Na mě ty tři, čtyři pytlíky rýže a kuře a zelenina bylo až až.
Každopádně má větší význam přijímat protein u někoho kdo má příjem k 250 g bílkovin než u někoho kdo má příjem 120g bílkovin. Na tom se snad vzácně shodneme, nebo snad ne?

Je to naprosto relativní. Přinutit sníst 60 kg ženskou její příděl bílkovin v jídle je v některých
případech nadlidský úkol a naopak kulturista většinou špatným apetýtem netrpí. Někdo to
potřebuje, někdo ne. Ale každopádně, takových případů, kdy člověk musí žrát na sílu, aby
nehubnul, jsem moc neviděl. Daleko víc je těch, co žerou na sílu a jenom tloustnou, protože
přejídáním se toho moc vynutit nedá.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kombinace suplementů do objemu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: