Kombinace suplementů do objemu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kombinace suplementů do objemu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kombinace suplementů do objemu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a asi je to vlastně úplně jedno. Já jsem jako zapálený kulturista kupoval proteiny a měl jsem při tom ten "správný" pocit, že dělám všechno pro dobro věci a nikomu bych ten pocit upírat
nechtěl, jenom proto, že dneska vím, že se to dá tak, i tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Upřímně, gainer jsou vždycky vyhozené peníze. Protein je daleko lepší volba. Gainer je většinou maltodextrin (kukuřičný škrob) v lepším případě palatinóza, nebo ovesný prášek.

kdyz si myslis blbosti, tak je aspon nesir dal. Pro me je gainer narozdil od proteinu nenahraditelny, mam to tu hlasat jako pismo svate?
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Dík za tip. Každopádně, já mám problém sežrat míň, ne víc:-)

Štastný to člověk

My ektomorfové víme svoje.. To je žrací peklo (Ala Jurgenuv Velkovýkrm na biomagu), žereš a žereš, makáš a pak třeba z důvodu nemoci vynecháš pár jídel... a tradá.. there goes your physique..
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
Hulkie napsal:

Štastný to člověk

My ektomorfové víme svoje.. To je žrací peklo (Ala Jurgenuv Velkovýkrm na biomagu), žereš a žereš, makáš a pak třeba z důvodu nemoci vynecháš pár jídel... a tradá.. there goes your physique..

A co teprve, když zjistíš že to přežírání ti je k ničemu, protože to všechno jen vysereš..
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Zeleny Jëlen napsal:
Hulkie napsal:

Štastný to člověk

A co teprve, když zjistíš že to přežírání ti je k ničemu, protože to všechno jen vysereš..

Přesně Rozdíl mezi pravidelně žeroucím ektomorfem a tím co to fláká, je jen v počtu návštěv WC
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád, že to tu žije, ale reagujte, prosím, i na moje posty. :D Jsem oproti vám pořád ještě začátečník a každá rada je mi zlatá.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin 3x denně 5 g. Dopoledne před a po tréninku.
Protein - záleží co to bude. Pokud hydro - klidně bych dal na snídani a po tréninku. Na večer něco pomalejšího. Gainer místo svačiny a pokud je to málo tak i po tréninku.
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A když vezmu konkrétní výrobky, tak radši kombinovat Reflex Instant Mass a OSX, z každého méně, nebo radši plnou dávku OSX denně? Říkám si, abych neměl zbytečně moc bílkovin, když bych jel jen to OSX, mám jich totiž z jídla hodně. Potřebuju asi spíš sacharidy. Nevím ani, jestli jsou ty výrobky dobrá volba. Máte zkušenost, že je i něco lepšího? Když už, tak chci aspoň kvalitu.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle toho co už jsem měl možnost vyzkoušet, patří obecně věci od Reflexu v současnu asi mezi TOP, pravda, že si to nechají zaplatit..
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
Hulkie napsal:
Upřímně, gainer jsou vždycky vyhozené peníze. Protein je daleko lepší volba. Gainer je většinou maltodextrin (kukuřičný škrob) v lepším případě palatinóza, nebo ovesný prášek.

kdyz si myslis blbosti, tak je aspon nesir dal. Pro me je gainer narozdil od proteinu nenahraditelny, mam to tu hlasat jako pismo svate?

Půjčím ti svoje porsche na víkend, když mi dokážeš, že nejsi schopen sníst určité množství kalorií bez toho, že bys je přijmul ve formě gaineru.

http://www.aeromodels.cz/cestne-auta/porsche-911-gt-3-1-14--oranzova-farba/?gclid=CIW75NDdx8ACFabMtAodsnYASQ
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rovinu - je to skoro jedno. Reflex produkuje kvalitní věco. Co jsem od nich měl bylo super.
Takže za mě - jeden gainer. Ono po kvalitnějším gaineru nepřibereš zásadně jinak než po méně kvalitním.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš jde o to, jak je to zpracovaný, jak se to tráví a kolik toho máš v dávce, to už uplně stejné nebývá. A hlavně reflex nedělá už ty klasický sladký gainery (samá malta), ale spíš jsou to proteiny se sacharidama dohromady. plus tam narvou klasicky Kreatin a Glutamin, což neškodí.
taková formule vše v jednom pro lenochy, jako jsem já
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže spíš náhrada jídla než jen sacharidy.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Defacto jo. I když jako MRP to neprodávaj. Na to maj ještě něco extra.
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mám pár otázek pokud nevadí.

1) Za předpokladu, že budu mít moc bílkovin (špatně to vypočítám nebo prostě budu moc jíst), může mi to nějak uškodit, nebo to tělo samo vyloučí?
2) Za předpokladu, že bych si koupil ten OSX, tak kdyby bral třeba poloviční dávky, aby mi to vydrželo dýl než 15 dní, znamená to, že by to nefungovalo tak, jak má? Je tam prostě potřeba mít ten přebytek nebo jde o ty látky v tom?
3) To se váže k druhé otázce. Kolik by na mou váhu bylo u toho OSX optimální? Neumím si to podle složení vypočítat. Píšou 145g Hardcore, 70g fitness, předpokládám, že hardcore není naváženo pro 70Kg člověka. Kolik by byla hardcore dávka pro mě?
Předem díky moc za odpovědi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kombinace suplementů do objemu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: