Biceps, triceps

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Biceps, triceps  Úvodní stránka -> Trénink -> Biceps, triceps
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 10:36 am    Předmět: Re: fsffsd Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Zeleny Jëlen napsal:
Pokud sypeš, tak i takovýto trning (bic/tric, což je součást nejpravděpodobněji nízkofrekvenčního splitu) účinek mít bude. Dokonce , idkyž nesypeš, ale seš genetickej talent, tak to účinek mít bude.
Jde jen o to, když něko spadá do kategoire "gym rat", tam už to bude mít účinek prachmizerný.

Je to zvlastni, kdyby tady nekdo hodil trenink na kontrolu ve forme:
1. Prsa
2.Zada
3.Ramena, predlokti
4.Bic a Tric
5.Nohy

tak pod tim mu vetsina napise: prisernej trenink, a 4 den bic a tric to je picovina na to se vyser dej 3x tydne fullbody a nebo 4x tydne Freimenuv lehko-tezky split...no a né snad?

No těch kombinací je poměrně hodně jak se do dá cvičit. Tak jak jsi to rozepsal víš tak to je samozřejmě nesmysl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je dost těžký najít tréning, který by nezabral někomu, kdo dokáže zaznamenat výsledky na tréningu výše. A je to pořád dokola, ten, kdo má výsledky i na bro splitu, ten většinou nikoho o radu moc nežádá, nebo až časem na vyšším levelu. Začátečník typu "pavouk" tj. samá ruka samá noha, pokud dostane takovyhle nebo podobný rozpis, tak to je dobrý akorát aby časem cvičit přestal, protože neuvidí výsledky.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
Podle mě je dost těžký najít tréning, který by nezabral někomu, kdo dokáže zaznamenat výsledky na tréningu výše. A je to pořád dokola, ten, kdo má výsledky i na bro splitu, ten většinou nikoho o radu moc nežádá, nebo až časem na vyšším levelu. Začátečník typu "pavouk" tj. samá ruka samá noha, pokud dostane takovyhle nebo podobný rozpis, tak to je dobrý akorát aby časem cvičit přestal, protože neuvidí výsledky.

Dobře řečeno
sk

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tj sice pravda, ale jet 3x tydne fullbody, zacatecnika odrovna jedna dve, pokud se aspon trochu snazi

osobne jsem nikdy nebyl zastance klasickeho fullbody, protoze zacatecnik to v potrebne intenzite nedava a pokrocilejsi uz to vetsinou nepotrebuje
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
tj sice pravda, ale jet 3x tydne fullbody, zacatecnika odrovna jedna dve, pokud se aspon trochu snazi

osobne jsem nikdy nebyl zastance klasickeho fullbody, protoze zacatecnik to v potrebne intenzite nedava a pokrocilejsi uz to vetsinou nepotrebuje

Začátečník nemusí válcovat hned Sheika nebo Korteho, může jet něco lehkého s rezervou v každé sérii na 3 opačka, naučit se techniku, získat nějakou fyzičku... Spíš, ale bude mít ve svém začátečnickém nadšení pocit, že se "fláká" (no pump no gain) a bude to chtít šroubovat do selhání.. (a prošli jsme si tím asi všichni, že?)

často na forech vidím dotaz, zda musí jet u fullbody 2h tréning, přitoms e to dá dát i do hodiny, ale těžko to vysvětlit někomu, kdo začíná a myslí, že full body = odjedu všechny cviky co existujou.
bolgi

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:

pokrocilejsi to nepotrebuje? no pokial ide naturalne tak podla mna to prave potrebuje stimulovat kazdy sval castejsie ako raz za 7 dni
sk

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak nemusis jet full body aby si sval primo procvicil za 1x3 az 4 dny
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 6:37 pm    Předmět: cxbbx Odpovědět s citátem

sk napsal:
pokrocilejsi uz to vetsinou nepotrebuje

To NESOUHLASIM!!!Ja jsem proste zastancem fullbody workoutu a tak to je! kultici jako Steve Reeves, Bill Starr, Reg Park...cvicili fullbody a nejak nezaostavali, cvicili zakladni cviky a kdyz se podivas na fotky za mlada tak diky tahum, tlaku a tezkym drepum meli jejich svaly hustotu a nepotrebovali zadny stroje a kraviny...
prochm

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já teda spíš souhlas s sk. Také nejsem moc zastáncem fullbody.
magion

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm: to je jasny, protoze ty si zrovna ten geneticky obdareny jedinec... ale jinak jsou splity o nekolika desitkach setech pro obycejnyho cloveka na nic... (pokud nesype)
prochm

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako neříkám, že je fullbody přímo špatný. Já jsem ze staré školy a něco jako fullbody jsme prostě neznaly. Jako mlaďoši jsme kopírovali z časopisů tréninky arnolda jako třeba 25 sérií na biceps a tak. Já jsem se jen prostě nesetkal z nikým, kdo by takto cvičil kromě začátečníků nebo vytrvalostních sportovců. Většinou vídávám cvičit normální splity nebo korteho.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:19 pm    Předmět: Re: cxbbx Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
sk napsal:
pokrocilejsi uz to vetsinou nepotrebuje

To NESOUHLASIM!!!Ja jsem proste zastancem fullbody workoutu a tak to je! kultici jako Steve Reeves, Bill Starr, Reg Park...cvicili fullbody a nejak nezaostavali, cvicili zakladni cviky a kdyz se podivas na fotky za mlada tak diky tahum, tlaku a tezkym drepum meli jejich svaly hustotu a nepotrebovali zadny stroje a kraviny...

Pokud jde o hmotu, neni na skodu pouzit i stroje a kladky. Zvlast pokud celorocne cvicis s volnejma vahama. Proc bejt dogmatik.
Kdyz mas moznost je pouzivat, cas od casu ta zmena neuskodi.
magion

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A taky sis urcite vsiml, ze ti lidi vypadaj celej rok vicemene stejne a zvedaj stejny vahy
člověk

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já taky spíše souhlasím s sk ... FB mě jednak strašně nebaví a stejně jsem se více zlepšil u splitu, než fullbody.. , ale každý je jiný

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz to tady ctu tak me pride ze se tady spousta lidi boji bolesti
Muj trenal na ruce se sklada od zakladnich tezkej cviku az po brutalni pumpovacky kdy ma chut se clovek uz bolesti rozbrecet..
Trenal nekonci dokud nejsou uplne na sracky..

Vim ze vedci ze Spanelska Portugalska Mexika Australie a kdovi odkud zjistili ze fullbody je ten nejjjjjjjlepsi trenal nasvete ale co vidim v praxi tak bych rekl ze to tak slavny nebude

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Biceps, triceps Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: