Pomóc - problém s pračkou

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomóc - problém s pračkou  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pomóc - problém s pračkou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 10:03 am    Předmět: Pomóc - problém s pračkou Odpovědět s citátem

máme pračku s horním plněním, spadlo mi mezi tělo bubnu a prostorem, ve kterém se bubem otáčí víčko od limonády, spadlo mezi otevřená dvířka a dvířka, do kterých se dává prací prášek, idiot jsem dvířka odklopil a víčko tam někam zapadlo dolů, zkoušel jsem na sucho otáček bubnem a nikde nic nedře, otázka je jak se bude pračka chovat v provozu, panebože, co jsem to udělal..., pračka už to měla asi za pár, takže je v plánu koupit novou, mám dělat mrtvého brouka a nechat majitelku bytu nevědomky pračku spustit a ona se při praní posere, nebo se to víčko dá nějak vyndat, děkuji za rady...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálně ji rozmontuj, sundej hlavní kryty a tam ho někde najdeš.
Jen ji možná předtím vytáhni ze zásuvky:).

Btw. mrtvého brouka ne, sice šance, že to tam udělá něco špatného, je nula nula nula nic, ale stejně malá je a pak by to bylo docela nefér.

Naposledy upravil Ronnie dne so září 06, 2014 10:18 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
TTeDy

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 10:15 am    Předmět: Re: Pomóc - problém s pračkou Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
máme pračku s horním plněním, spadlo mi mezi tělo bubnu a prostorem, ve kterém se bubem otáčí víčko od limonády, spadlo mezi otevřená dvířka a dvířka, do kterých se dává prací prášek, idiot jsem dvířka odklopil a víčko tam někam zapadlo dolů, zkoušel jsem na sucho otáček bubnem a nikde nic nedře, otázka je jak se bude pračka chovat v provozu, panebože, co jsem to udělal..., pračka už to měla asi za pár, takže je v plánu koupit novou, mám dělat mrtvého brouka a nechat majitelku bytu nevědomky pračku spustit a ona se při praní posere, nebo se to víčko dá nějak vyndat, děkuji za rady...

Nezapomnels na tri vytlemeny smajliky?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinku: už jsem doma zažil takových věci s pračkou, uvízlou deku v bubnu, apod apod.
Na tvém místě nic nemontuju.
Já to dělal tak, že sem zavolal vždy do ČEZu a oni mi našli někoho nejblíž mému bydlišti a vždycky přijel někdo a udělal to zdarma právě. A kolikrát sem měl hrůzu, jak moc to bude stát. Tak takle odemě.
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ronnie to je bez šance, sundal jsem boční kryt, ale je tam takový obal bubnu a v něm s buben otáčí s prádlém a práškem a vodou atd., zamontoval jsem kryt zpátky, dal jsem do pračky prádlo a prášek a spustil program, ona normálně pere, pískají asi ložiska, ale to dělal i předtím, spíše se děsím toho až se začne ten buben otáček při odstřeďování strašně rychle, uvidím, kdyžtak to bude večer na Nově...
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zavolal jsem kámošovi, ten říká, že v tom bubnu jsou takové plastové výlisky, které se dají odklopit a vyndat a dá se pak šáhnout vzniklou dírou na pod buben a víčko vyndat, pračka zatím statečně pere, spíše ale už pere z posledního...
Judson

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mas este dobry, nam zniceno nic prestala prat uplne, nejaka zavada v programovaci jednotce, samozrejne par mesicu po zaruce. Oprava na 30 min a 3000 v haji
JanaHn

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jé, téma pračka, mám novou 14 dní s obr bubnem

předchozí chudinka nejspíš shořela, jak jsem jí nedala vydechnout
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem zvědav jak tahle situace dopadne, zatim se víčko drží v pračce
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divím se že z toho není online na novinkách?!
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podařilo se mi odklopit plastový výlisek v bubnu a sáhnout do nějaké nevábné díry pod bubnem, ale žádné víčko jsem nenašel, asi se zachytilo někde u filtru, zkusím ještě rozdělat filtr, stejně tam bude bordelu jako nasráno a nikdo to nečistil...

Rychle na stránku:

Přejdi na: