|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: so září 06, 2014 10:03 am Předmět: Pomóc - problém s pračkou |
|
|
máme pračku s horním plněním, spadlo mi mezi tělo bubnu a prostorem, ve kterém se bubem otáčí víčko od limonády, spadlo mezi otevřená dvířka a dvířka, do kterých se dává prací prášek, idiot jsem dvířka odklopil a víčko tam někam zapadlo dolů, zkoušel jsem na sucho otáček bubnem a nikde nic nedře, otázka je jak se bude pračka chovat v provozu, panebože, co jsem to udělal..., pračka už to měla asi za pár, takže je v plánu koupit novou, mám dělat mrtvého brouka a nechat majitelku bytu nevědomky pračku spustit a ona se při praní posere, nebo se to víčko dá nějak vyndat, děkuji za rady...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 06, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
Normálně ji rozmontuj, sundej hlavní kryty a tam ho někde najdeš.
Jen ji možná předtím vytáhni ze zásuvky:).
Btw. mrtvého brouka ne, sice šance, že to tam udělá něco špatného, je nula nula nula nic, ale stejně malá je a pak by to bylo docela nefér.
Naposledy upravil Ronnie dne so září 06, 2014 10:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: so září 06, 2014 10:15 am Předmět: Re: Pomóc - problém s pračkou |
|
|
| cipinek napsal: | | máme pračku s horním plněním, spadlo mi mezi tělo bubnu a prostorem, ve kterém se bubem otáčí víčko od limonády, spadlo mezi otevřená dvířka a dvířka, do kterých se dává prací prášek, idiot jsem dvířka odklopil a víčko tam někam zapadlo dolů, zkoušel jsem na sucho otáček bubnem a nikde nic nedře, otázka je jak se bude pračka chovat v provozu, panebože, co jsem to udělal..., pračka už to měla asi za pár, takže je v plánu koupit novou, mám dělat mrtvého brouka a nechat majitelku bytu nevědomky pračku spustit a ona se při praní posere, nebo se to víčko dá nějak vyndat, děkuji za rady... |
Nezapomnels na tri vytlemeny smajliky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so září 06, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
cipinku: už jsem doma zažil takových věci s pračkou, uvízlou deku v bubnu, apod apod.
Na tvém místě nic nemontuju.
Já to dělal tak, že sem zavolal vždy do ČEZu a oni mi našli někoho nejblíž mému bydlišti a vždycky přijel někdo a udělal to zdarma právě. A kolikrát sem měl hrůzu, jak moc to bude stát. Tak takle odemě.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so září 06, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
ronnie to je bez šance, sundal jsem boční kryt, ale je tam takový obal bubnu a v něm s buben otáčí s prádlém a práškem a vodou atd., zamontoval jsem kryt zpátky, dal jsem do pračky prádlo a prášek a spustil program, ona normálně pere, pískají asi ložiska, ale to dělal i předtím, spíše se děsím toho až se začne ten buben otáček při odstřeďování strašně rychle, uvidím, kdyžtak to bude večer na Nově...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so září 06, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so září 06, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
Divím se že z toho není online na novinkách?! _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so září 06, 2014 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|