|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koupite si iPhone 6? |
| duh |
|
20% |
[ 3 ] |
| nah |
|
80% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 15 |
|
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne září 07, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně nebudu kupovat tak předražený šmejd ... stačí obyč telefon, zlatá Nokia 3310 sakra :D A ti lidi co tam kempují půl týdne dopředu nebo jak dlouho to asi nemají v hlavě v pořádku twl ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: ne září 07, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
Ja mam ipad a jsem spokojenej, ale iphone by pro me byl drahej i zadarmo. Navic ta sestka je natolik designersky zfusovana, az to boli !!! A ano, mam galaxy S5 a ano, jsem s ni spokojenej :) iPhone 6 jsem si chtel koupit diky vetsimu displeji, ale kdyz vidim ty specifikace baterky a design, je to picou ke zdi a zustavam u samsungu, i kdyz se mi ani jeho politika nelibi... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne září 07, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | a 15% jsou lidi, kteří vědí jak telefon využít naplno (root = odemčení systému =plný přístup etc |
Zajimalo by mi k cemu si potrebujes rootnout (na apple jailbreak) telefon, pokud nejsi typickej somrak co ma sice telefon za 10-15 litru, ale krade hry za dvacku, nebo programy za kilo? Moc tomu nerozumim. Naplno prej..haha
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 08, 2014 4:44 am Předmět: |
|
|
Mě by dost zajímalo, jak je to na Apple produktech s pamětí.
Koupil jsem si před rokem a čtvrt Samsung Galaxy Xcover2 (S7710). Výrobce inzeroval 4GB interní pamětí. Lhal. Interní paměti je sice 4GB ale dostupná pro uživatele je jen něco přes 1GB. Ale z tohoto 1GB si berou paměť aplikace.
A to je ten kámen úrazu. Už asi za čtvrt roku se některé aplikace aktualizacemi (povinně Chrome, služby Google Play, Samsung Apps, Facebook, Endomondo) rozežraly natolik, že telefon přestával fungovat. Otevřel jsem Galerii a ta spadla - Nedostatek místa na úložišti (< 100MB) a tak to šlo pořád dál a dál. Pomohl jsem si rootnutím a zpřístupněním karty jako místa pro ukládání aplikací (po přesunutí bylo v hlavním úložišti > 400MB).
To pomohlo až do letošního srpna, kdy přišly nějaké aktualizace a systém je dokonce odmítnul nainstalovat, protože Nedostatek místa v úložišti (opět pod 100MB). Hledal jsem, jak zablokovat aktualizaci sraček, které nepotřebuju - Kiosek Play, Chrome, Samsung Apps, Rozpoznávání textu... Nainstaloval jsem teda App Guarantine Root/Freeze a všechny sračky jsem zablokoval, systém je jaksi přehlíží a nechce je aktualizovat. Zase mám > 400MB v úložišti.
Myslím si, že jsem velmi nenáročný uživatel. Mám tam fakt jen Facebook, Endomondo, Mapy.cz, Dropbox a pár mini drobností (které se kupodivu chovají slušně). Nepotřebuju víc, než si zapnout GPS (lokace polohy trvala na novém telefonu asi 20s, nyní klidně 10 minut), Endomondo, kouknout na FB, když se nudím a zatelefonovat si. Kdybych se do toho nechtěl pouštět, už po pár měsících by byl telefon nepoužitelný. Teď tomu dávám zase půl roku a budu muset pomocí Link2SD aplikace ne zmrazit ale přesunout natvrdo na kartu, protože se to určitě ve zmrazeném stavu začne srát. A proč to neudělám rovnou? Protože chci telefon používat jako telefon a ne o něj pečovat jako o Tamagoči kua!
Moje poučení je: Rootnutí Androidu není výhoda. Je to nutnost, jinak se nedá používat.
A pokud jste dočetli až sem, prosím, napište mi, jak je to s pamětí u iOS. Já si plánuju koupit iPad Air, až mi dojde baterka v Android tabletu, který pro změnu nemůžu vypnout na víc než hodinu, jinak nenaběhne a musím v recovery módu flashnout ROMku.
Pokud by někdo pochyboval, tak Android mi nevadí, jen mi by nemusel klást tolik klacků pod nohy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po září 08, 2014 6:30 am Předmět: |
|
|
Používal jsem HTC One asi rok, dělal jsem na něm vše co šlo...teď mám iPhone 5S a už bych ho asi nevyměnil. Nic mě u něj neomezuje, vše co potřebuju, tak s ním udělám. Vždycky jsem byl odpůrce iPhonů a dneska ani nevím proč, asi bezdůvodně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po září 08, 2014 6:52 am Předmět: |
|
|
Daymoone nevim jak u ostatnich aple zarizeni ale u iphone mas proste interni pamet (16,32 a 64gb a od toho se odviji cena) bez moznosti navyseni kartou. Ja si koupil jen tu 16tku a telefon ukazoval myslim okolo 13-14gb volneho mista, pro tebe. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 08, 2014 7:10 am Předmět: |
|
|
To vím, ale jde mi o zkušenost s rozežraností systému z praxe po roce nebo dvou. Nekupuju si telefon na sezónu a chci, aby fungoval. Dnes se aplikace neoptimalizují na místo a proto lezou do světa sračky jako Facebook messenger o velikosti 60MB a podobně _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po září 08, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | To vím, ale jde mi o zkušenost s rozežraností systému z praxe po roce nebo dvou. Nekupuju si telefon na sezónu a chci, aby fungoval. Dnes se aplikace neoptimalizují na místo a proto lezou do světa sračky jako Facebook messenger o velikosti 60MB a podobně |
Já mám iPhone 5 (16GB) a obvykle funguju s +- 100 MB volné paměti. Na rychlost systému to nemá žádný vliv, vše běhá jak má. Akorát pak samozřejmě když chci něco nainstalovat, tak píše, že nemá místo.
Btw takhle málo paměti mám, protože jsem línej zálohovat fotky do PC, takže jich mám v mobilu třeba 1500+.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 08, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
Uz "uniklo" tolik videi s iphonem, ze ten kdo nevi jak bude sestka vypadat je bud nekdo koho elektronika nezajima nebo uplnej ignorant.... :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
grimley, jsi obyčejnej hejtr _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Když už jsme u těch jablek...co udělat pro to, aby mi na ios jeli např. vlogy na hlavním webu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Uz "uniklo" tolik videi s iphonem, ze ten kdo nevi jak bude sestka vypadat je bud nekdo koho elektronika nezajima nebo uplnej ignorant.... :) | jáááák? Jsem žádný fotky neviděl (a ani nechci vidět). Mě zajímá zda vyjde nový retina air macbook a to je ticho po pěšině.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|