|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koupite si iPhone 6? |
| duh |
|
20% |
[ 3 ] |
| nah |
|
80% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 15 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
Ano, vyjde :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Ale prd hejtr :)) cekal jsem napjatej jak malej kluk kdyz jsem se dozvedel, ze iphone dostane vetsi displej... ale s timhle designem jsem si to honem rozmyslel :) bylo by to fajn, vzhledem k tomu, ze mam iPad hlavne na praci, synchronizace by byla lepsi nez s androidem, ale me se proste tenhle design nelibi ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
Ja fandim iPhonům zejména kvůli iCloud :) Sám bych si to nekoupil, i když uznávám, že tím, že přidali 5,5palcovej model (jestli jsem se dočetl správně), tak už se to posouvá blíž k telefonu, kterej bych při koupi mohl uvažovat. Ale pořád je tu otázka, jestliže nemám jiné apple produkty, jestli koupit 1 iphone nebo za tu cenu treba 2xMi4 se smartwearama...
Čína zatím teprve rozjíždí expanzi, apple by měl brzo cenově zareagovat, nerad bych aby zaspal stejně jako Nokia (z pozice inovátora a technologického leadera se stal někým, kdo dohání ostatní, snad to není jen kvůli Jobsovi). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po září 08, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
Napíšu svůj názor...
Celkem dlouho jsem si o Applu obecně myslel svoje. Ten humbuk a všechno my byly dost nesympatický a přišlo mi to jako nafouknutá bublina. Sám používám odjakživa Windows a Linux, mobilně pak Android.
Nejsem ale ten typ, co zavrhuje něco, aniž by si to sám vyzkoušel. Letos jsem shodou okolností měl tu možnost. Zhruba na týden jsem měl k dispozici iPad, iPhone i iMac a celkem dost si s tim hrál.
Nyní tedy můžu napsat, že jsem změnil názor. Apple výrobky nepovažuji za průměr, který jede jen na marketing, považuji je za něco otřesného. Ano, je to samozřejmě jen můj názor, ale nechtěl jsem ani věřit tomu, jak může něco takového být oblíbené. Jsem přesvědčený že je to jen tím, že asi (a to se jim nedá upřít) byli v řadě věcí první a získali si obrovskou komunitu a hlavně dřív, mít prostě iPod a bílý sluchátka bylo "in".
Používání Mac OS bylo doslova utrpení, jasně je to asi o zvyku, ale některý věci mi tam chyběly a vadily a je jedno jak dlouho bych ho používal. Stejně tak iPhone, nechápu například jak někomu může vyhovovat ta změť aplikací a ikon, se kterou na homescreenu nejde nic dělat.. V androidu existují tisíce doplňků, widgetů atd. plochu si uspořádám zcela dle svých představ atd. Stejně tak nabídka softwaru, mnohem víc kvalitnějších appek je na Androidu zdarma, které pro iPhone existují alternativně, ale pouze placené, navíc nemluvím o tom, že jakékoliv příslušenství pro jakékoliv Apple zařízení musí být většinou originální, na čemž rejžuje apple taky...
Myslím ale že od smrti Jobse to s nima jde pomalu ale jistě dolu, jsou za zenitem. Těžili právě z té exkluzivity komunity - byli první, získali lidi a ty už pak drželi pomocí příslušenství, kompatibility atd. Ale ruku na srdce, za posledních pár let už nepředstavili revolučního nic, poslední byl tak možná iPad, který zvedl lavinu tabletů, ale od té doby nic a i ona už roky slibovaná iTV už nepřinese nic nového, naopak jiní mezitim vymysleli řadu novinek, ať už jsou to Google Glass, různé chytré náramky atd. které apple furt jen slibuje, ale první už nebude. A tím pádem podle mě jen "dojíždí" na to, že pořád mraky lidí jeho výrobky má a nechce řešit přechod na jinou platformu, příslušenství atd. - jenže tohle je jen otázka času než postupně opadne.
Myslím že budou muset s cenou postupně hodně dolu, koneckonců ono je to stejně jedno, do nějakých 10-20 let nás převálcuje Asie, i Ameriku a Japonsko.... už dnes se všechno vesměs vyrábí tam a už jen to kolik tam prostě žije lidí a jaký je tam rozsah trhu, nemá šanci Evropa konkurovat. A mimochodem, pokud si mám rýpnout.... sám mám Samsung a řada apple fans pohrdá podobnými značkami, v tom případě jim ale nedoporučuju například zapátrat, kdo dělá Applu displeje.... A i Samsung asi časem pujde pomalu dolu, stačí se podivat třeba na Huawei.. před 3 lety začínali s mobilama, dnes tuším světově 3. největší výrobce... a ta záplava různých ZTE, Opo, Miu... a kvalitně jsou to vlastně v podstatě mobily ze stejných součástek.. jen ta image... a netýká se to jen mobilů stejně je to s laptopama atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | vetsina lidi co drzkuje na apple se vetsinou ohlizeji furt jen na ty telefony.. iphone bych si taky nekoupil ale veskery ostatni sortiment applu je naprosty top, macbooky airbooky ipody, jejich all in one stanice, az nekdy navstivite vetsi svetove firmy tak zjistite ze vetsina z nich bezi komplet na applu, tam se neplati az tak za znacku jako spis za kompatibilitu, coz kazdy kdo trochu rozumi IT moc dobre vi, ze kdyz mate vse od jedne znacky, tak je to uplne jina pohadka |
No nevim, u větších firem a korporací většinou jablka mají jen lidi od UX, designu nebo sales a ICT oddělení většinou z jablek vstávají hrůzou vlasy na hlavě
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Když už jsme u těch jablek...co udělat pro to, aby mi na ios jeli např. vlogy na hlavním webu? |
->
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Chadzi napsal: | | Když už jsme u těch jablek...co udělat pro to, aby mi na ios jeli např. vlogy na hlavním webu? |
-> |
Zkus v prohlížeči povolit flash _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
Ono je tezky povolovat flash na necem, co flash nepodporuje _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
V Puffin browseru to jede automaticky, takže vyřešeno. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 08, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
A k mé zkušenosti se nikdo vyjádřit neumí? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 08, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Rootnutí Androidu není výhoda. Je to nutnost, jinak se nedá používat. |
Tak android mám už X let, bez rootu a nemám problém.
Jinak u Applu se platí za jednoduchost,kompatibilitu, design a hlavně značku.
Mít peněz jak želez tak si to koupím, ale pokud mi jde o poměr cena/výkon, tak ee. A vzhledem k tomu že nejsem žádný nováček co se IT týče, tak nechápu jak si někdo stěžuje, že mu windowsy pořád padají, nejsou kompatibilní atd..
Jako apple jsou pohodlné, až na iTunes, ale zas tak moc se mi za pohodlí platit nechce a proto mám ojetý Samsung Galaxy Note 1 a jsem nadmíru spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 08, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
Jakube - taky názor. Máme doma pro dcery ipad mini (pro malého prcka) a ipad air a iphone 5ku. Se vším panuje velká spokojenost (ani jedno není moje - tak nedokážu posoudit jak objektivní).
Měl jsem android tablet a bylo to pro mě špatné. S ipadem to je nebe a dudy. I to malý tříletý děcko je schopný plnohodnotně (až nam půlku abecedy co ještě neumí) obsluhovat tu placku. Což u androidu ani náhodou.
Dřív převažovl přístup - sám si to zbastlím, sám upravím k obrazu svému, Když to nebude fungovat, tak zjistím jako na to apod.
Přístup typu - tady máš krabici a funkční stroj s kterým sice moc nezindividualizuješ, ale zase moc neposereš má také něco do sebe.
Ne každý chce jako já 2x do roka reinstalovat systém. pak se půlden drbat s ovladačema, instalací desítek aplikací a různých hesel a nastavení. To je vždy práce na víkend.
Nehledě k tomu, že když nainstaluji win, tak mám tak v průměru 100 aktualizací a tak 20 restartů a nějaký ten čas absolutně nepoužitelný pc. Zapomeneš obnovit klíč k antiviráku a nevšimneš si a můžeš nanovo. Ne každý tohle chce, umí...každé řešení má svoje.
KONEČNĚ SI UVĚDOMME, ŽE 90 % LIDÍ MÁ PC JAKO KONZUMENT OBSAHU A INFORMACÍ Z WEBU A K TOMU NĚJAKÉ PSANÍ V BALÍKU TYPU OFFICE (pardon, že křícím, přepnul mi capslock:)
Vidím to kolem sebe. Na to je dle mě i lepší nějaká redy to use placička.
Můj příští notes bude macbook. Prakticky už minimálně tvořím - spíš prezentuji z NB primářům a ředitelům nemocnic. Pak posílám hromady e-mailů s přílohami a tak do 4 hodin týdně dělám nějaké tabulky. Na to nepotřebuji mít miliardu vychytávek a nastavení. Na to stačí elektronický zápisník s dobrou baterkou a hmotností (a slušnou klávesnicí a rozumným displejem) a to ten acbook klidně může splňovat (a to jsem dlouholetý uživatel Lenovo Thinkpad T a X řad).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 08, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ne každý chce jako já 2x do roka reinstalovat systém. pak se půlden drbat s ovladačema, instalací desítek aplikací a různých hesel a nastavení. To je vždy práce na víkend. |
Já jsem třeba nereinstaloval systém skoro dva roky a až bude muset, tak mám těžko sehnatelné ovladače pro můj NB zálohované a zbytek si stáhnu, takže práce to bude tak na dvě tří hodinky, z toho dvě a půl budu dělat něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|