|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: po září 08, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: po září 08, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
Já se do diskusí skoro nezapojuju, ale tohle mi nedá.
1, pod slovem brutálně si představuji něco jiného
2, neměl oprávnění a ujížděl kontrole, tzn. měl možné důsledky vyhodnotit-v tomhle je ČR hrozně svázaná, pokud jednou někdo chce ujet, má k tomu asi důvod a je proto potřeba podle toho jednat. Smutný mi kolikrát přijde spíš půl hodinové pronásledování, protože zastavit ujíždějící vozidlo služebním autem si nikdo nedovolí
3, je vtipné, kolik lidí ukazuje na neprofesionalitu zákroku, ale pokud by ujel, hanili by opět. Nehledě na to, že podobní pitomci při útěku způsobí řadu dopravních nehod, ohrozí chodce apod. (pro příklad není třeba chodit moc daleko)
4, kolikrát je hlídka na místě jediné "výchovné opatření", protože od soudu stejně odejdou s úsměvem na rtech. Každý má velká slova o potírání kriminality, ale ušpinit si ruce nechce nikdo a zase se jen kecá a kope
5, celá reportáž je nechutně tendenční, chudák pachatel ujížděl od kontroly a ti špatní ho zastavili...
6, kdo u PMJ nerozbil auto, ten není řidič
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po září 08, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
Jako máš v podstatě ve všem pravdu a nehodnotim zaujatou reportáž ta mě vůbec nezajímá, ale mladej kluk prostě udělal klukovinu, jen se chtěl předvést s motorkou kámošovi, to že začal ujíždět opět svědčí o tom jak je hloupatej, prostě mladej kluk, bál se průseru, zpanikařil ale neni to vrah na útěku. A jako nezlobte se na mě (ať se třeba vyjádří Marky V nebo podobní) voni ho tam naberou jak v akčnim filmu a uplně první co policajt udělá je, že do něj kopne??? To je jako OK? To mi poser teda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: po září 08, 2014 2:42 pm Předmět: |
|
|
Po bitvě je hrdina každej. Nemůžeš vědět, jestli to vrah na útěku je nebo není, jestli ujíždí proto, protože má zbraň atd. To video dost zkresluje, určitě to není o tom, že ho chtěli sundat autem, to byla prostě jen řidičova chyba - mrkni na youtube na spoustu pronásledování, nikde nenajdeš manévr, kdy se použije k zastavení vozidlo. Spíš se nechali nachytat oba řidiči tím nájezdem, ale to my tu nevymyslíme
Kopnutí je neprofesionální, ale jak říkám, vychovávat chce každej, každej chce chodit bezpečně po ulicích, ale ušpinit si ruce nechce nikdo. Nakonec bude zmetek ještě za frajera a ideální inspirací pro další podobný pitomce. Proč neujíždět, když ještě budete slavný
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 08, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po září 08, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Persan napsal: | Po bitvě je hrdina každej. Nemůžeš vědět, jestli to vrah na útěku je nebo není, jestli ujíždí proto, protože má zbraň atd. To video dost zkresluje, určitě to není o tom, že ho chtěli sundat autem, to byla prostě jen řidičova chyba - mrkni na youtube na spoustu pronásledování, nikde nenajdeš manévr, kdy se použije k zastavení vozidlo. Spíš se nechali nachytat oba řidiči tím nájezdem, ale to my tu nevymyslíme
Kopnutí je neprofesionální, ale jak říkám, vychovávat chce každej, každej chce chodit bezpečně po ulicích, ale ušpinit si ruce nechce nikdo. Nakonec bude zmetek ještě za frajera a ideální inspirací pro další podobný pitomce. Proč neujíždět, když ještě budete slavný |
ty budes trosku blbsi,nie? policajti skoro zabili mladeho cloveka a vsetko je ok? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po září 08, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
ja s tebou tiez nie,past husy bude pre teba zlozita cinnost  okej,ale k veci - zmrd policajt 2x skoro zabil mladeho cloveka, ktory jazdil bez vodicaku...a podla teba je to v poriadku _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po září 08, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
Já cca, před třemi lety, když mi bylo 16 a také jsem ještě neměl moc rozum, tak jsem kousek od naší školy sebral někde vedle silnice nějakou značku,která se tam povalovala a která ukazovala k jednomu místo. Šel jsem s ní vztyčenou normálně po chodníku a s kamarádama jsem z toho měli prdel (jó teď už by mi to vtipný asi nepřišlo, ale typičtí puberťáci, který se smějou všemu). No a asi za 2 minuty to do mě zezadu napralo policejní auto, že mě povalilo nazem a vyběhli z něho dva policajti, který začali celkem slušně sprostě nadávat, div jsem se strachy neposral V té době jsem si myslel, že jsem asi udělal něco špatného. Teď když se na to dívám zpětně, tak akorát vzpomínám, jaký to byli neskuteční kokoti, že to takhle bezdůvodně naperou do dítěte, které víceméně ve skutečnosti nedělá nic nezákonného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: po září 08, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
@Petey: Podobně inteligentní příspěvek bych čekal spíš na novinkách
Neříkám, že je to zranění v pořádku, ale vybral si sám - ujížděl hlídce, tím pádem není zmrd ten, kdo vykonává svou práci, ale blbec je ten, kdo na sebe to riziko bere.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po září 08, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
Bez ohledu na okolnosti, už to co je natočeno jasně ukazuje čeho přesně by se policista jako profesionál měl vyvarovat. Kop, hrubé zacházení, údery, pouta. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 08, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
No takže asi tak, když se rohodl ujíždět, tak si chlapec asi neuvědomil že v té rychlosti se jakékoliv vozidlo mění ve smrtelnou zbraň. I když způsob zastavení nebyl nejvhodnější, tak zastavení vozidla byl správný krok.
Kopnutí a mlácení pěstí je neprofesionální a naprosto zbytečné, ale rozhodně ne "brutální" jak se to článek snaží vyobrazit.
Vrchol tomu nasadil idiot, který si z prstu vycucal 99% a lámání vazu. Kdyby se takhle jednoduše dal člověku zlomit vaz, tak udělala evoluce někdo obrovskou chybu. Asi by se neměl koukat na tolik filmů s Chuckem Norrisem a Stevenem Seagalem.
Chyba na obou stranách, zmetek neměl co sedat na motorku bez papírů a potom ujíždět, čímž ohrožoval ostatní a police ho neměla takhle sundat a potom mlátit na zemi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: po září 08, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
Shrnuto hezky a jednoduše - souhlas.
Jinak na fichtlech jsme bez papírů asi jezdili všichni, ale ne v Praze a ujíždět hlídce PMJ=blbost. Na vesnici to byl základ řízení
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po září 08, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | No takže asi tak, když se rohodl ujíždět, tak si chlapec asi neuvědomil že v té rychlosti se jakékoliv vozidlo mění ve smrtelnou zbraň. I když způsob zastavení nebyl nejvhodnější, tak zastavení vozidla byl správný krok.
Kopnutí a mlácení pěstí je neprofesionální a naprosto zbytečné, ale rozhodně ne "brutální" jak se to článek snaží vyobrazit.
Vrchol tomu nasadil idiot, který si z prstu vycucal 99% a lámání vazu. Kdyby se takhle jednoduše dal člověku zlomit vaz, tak udělala evoluce někdo obrovskou chybu. Asi by se neměl koukat na tolik filmů s Chuckem Norrisem a Stevenem Seagalem.
Chyba na obou stranách, zmetek neměl co sedat na motorku bez papírů a potom ujíždět, čímž ohrožoval ostatní a police ho neměla takhle sundat a potom mlátit na zemi. |
Souhlasím s tebou málokdy, ale teď udělám vyjímku.
Až na ten vaz. Člověk po bouračce nemusí mít páteř v pořádku. Chápu policajta, že byl na něj naštvanej. Za nabourané auto ho asi nepochválí. Ale pokud by si chlapec při pádu poškodil páteř, tímhle by ho mohl dodělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|