|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
Poniku, len ja jazdim okrem treningov s malymi poctami opakovani v jednom tyzdni aj take, kde ich mam viac  Ale hlavne ty mi pripadas moc krehky, aby si to tahal takym stylom, takze Ustinovova rada je rozumna. Ale skladba treningu dobra
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Shyby:
9x
7x
7x
Bench:
8x60kg
2x8x57,5kg
Dřep:
3x8x65kg
Přitahy vč v předklonu:
3x8x55kg
Military press:
Az ted si uvedomuju ze na tohle sme zapomeli
Biceps:
3x8x muší váha
Břicho:
Jen tak light, ze sem malem zvracel
-od skolniho roku pojedu trenink Edera, poslal mi ho kdysi PU a moc se mi libi a vyhovuje (neni v nem MT) ... jede se 3x8 prvni 2 tydny, dalsi 2 tydny 4x8, dalsi 2 tydny 5x6 a posledni 2 tydny 6x6 ...coz se mi libi. Jinak, muzu rict, ze 8x65kg je pro me na drepu mnohem tezsi nez 4x75 ale zase to zvladam s nejaklu tou jistotou :D poprve vzivote me z drepu bolely i ruce, jak sem se u poslednich op chvili vydychaval...:D taky jsem zjistil ze rekord na bench (2x77,5) je fake, byl s osou ktera nema 20kg ale 17,5 .....jsou v posc vlastne 3 velke osy, a jen jedna ma 20 kg,..... no jinak moc fajn trenink, skoda ze sme zapomeli na military, ale to uz bychom stejne nestihli...... doufsm ze ty 2 mesice tu prasarnu preziju
A abych pekne zakoncil prazdniny, tak (ne jak vsichni ostastarni, co jdou chlastat) sednu do altanu, rozjedu gril a ceka me tu 300g krasneho hoveziho
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po září 08, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Bench:
8x55kg
8x57,5kg
8x60kg
Drep:
3x8x60kg
Pritahy vc:
3x55kg
Military:
3x8x35kg
Biceps s ez:
3x8x27kg
+bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
Bench:
8x55kg
8x57,5kg
8x60kg
pritahy v predklonu:
3x8x55kg
militar prress:
3x8x35kg
shyby:
3x8
Predkopavani:
3x xxxx
biceps:
4 serie
bricho 3 serie
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 10, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
nevim, jestli to nepises, nebo nedelas
ale kazdemu cviku predchazi 2 rozcvicovaci serie
1. s cca 40-50% pracovni vahy
2. s cca 75%
a pak nasleduje 3x8 s pracovni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt září 11, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
Dělám, nepíšu :) dřív sem to podceňoval, ale dnes v tom vidím jak prevenci, tak zlepšení výkonu pro daný cvik (nic extra razantního, ale znát to teochujde)
Jinak, opět se začíná hlástit muj kamarád bechtěrev, tak držte palce ať to nezkončí tak jak v leden-duben (problem vyjit schody, bez sance udelat drep i s bw, obouvani ponozek 5 min,....) ....sem po lázních' chvílk sem ani leky na bolest nemusel brát, avšak asi (ikdyž to i přijde jako blbost) sem někdy podcenil počasía málo se oblekl. Každopádně bojovat budu, nechci opět ctvrt roku zit jak kripl a bolestmi prickazdem pohybu s nocnim buzenim etc.......
No mam to ja zabavny zivot, kor kdyz me ceka matura  ...konecne chci postavu normalniho kluka a ne byt vychrtlinka křehká, sakra
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt září 11, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
Cvicis pravidelne na toho bechtereva, abys nebambusovatel? Nam rikala doktorka na lekarske propedautice, ze ma pacienta, ktery to ma uz asi 20 let, ale pravidelne rano a vecer cvici a diky tomu muze fungovat jak clovek.. s tim ale teda, ze je kazdy ten protahovaci trenink dlouhy a bolestivy. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt září 11, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ano, protahuju se, rozcvicuju pater a tak...nic vic nez cvicit pro to udelat nejde, je to dulezitejsi nez vsechny leky.... kazdopadne, snad neztuhnu, ale na tu bolest si budu muset vybudovlat nejakou "toleranci" ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so září 13, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
Bench:
8x55kg
7x57,5kg
6x60kg
-jeden velky lol
Drep:
3x8x60kg
Pritahy jc s oporou o lavku:
3x8x30kg
Military:
3x8x35kg
-slo to hezky, pomalicku v tom ziskavam jistotu
Shyby:
8x
8x
11x
Biceps s ez:
3x8x32kg
Light břicho, aby se neřeklo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 13, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
co mel znamenat ten bench?????
co ti neni jasne na schematu 3x8 s konstantni vahou???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: so září 13, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
aj to je podla mna malo, idealne je 4x8 alebo 5x5
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 13, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
ale houby, me slo o to, ze a mit linearni periodizaci
tak jak pise, prvni tyden 3x8, pak4x8 5x6 atd
po dvou tydnech
3x tydne to same
zadne pokusy u maximalky a podobne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 14, 2014 7:38 am Předmět: |
|
|
Melo prave, jen to neslo. A zaboha nevim proc..... je to ns houby
tendlena dalsi tDen 4x8 a zkusim tech 57,5 a pokud to nepude tak je neco spatne proste
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 14, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
jak neslo??
co neslo?
pruhodil jsi v kazde serii 2,5 kila tak se nediv, ze sla opakovani dolu
s tema 55 jsi mel dat komplet serie
do tech 4x8 nech porad 55 a odjed vsechny serie
a na 5x6 hodis potom 60 (pokud odjedes vsechny serky jak mas)
napred se zvysuje objem treningu, pak klesne,ale zvysi se intenzita
pokud tomu nerozumis a nemas aspon nejake zkusenosti, tak do toho nerypej
hlavne nezkousej zadne pokusy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|