iPhone 6 zdarma

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - iPhone 6 zdarma  Úvodní stránka -> Ostatní -> iPhone 6 zdarma
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koupite si iPhone 6?
duh
20%
 20%  [ 3 ]
nah
80%
 80%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 15

Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, předtím jsem měl X61ku která fungovala 6 let bez chybičky. Předtím tuším T43, taktéž bez chyby. Nechci po pc mnoho - provozuji na něm prakticky office a e-mail a minoritně nějakou správu webu apod. to zas snad není tolik. Tento kus co mám je ale asi vyroben ve Francii a ve středu. Nejraději bych to v Lenovu omlátil někomu o hlavu. NB je plný důležitých dat a slovo zálohování nyní u mě má naprosto nový rozměr. V Cobianu mám tři nezávislé zálohovací úlohy a zálohuji snad obden s vidinou, že se to pc snad neposere. Nevím, jestli mě to ale úplně baví. Nesahám do systému, nedrbu se v programech...pracuji jako uživalel, tak proč to nefunguej bezproblémově...to nepochopím. Asi smůla na kus.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, tak to máme za sebou... a výsledek?

Troufám si říct, že se mnou asi budou muset souhlasit i příznivci Apple, byl to propadák....

Telefon:
Už cca 2 roky není iPhone žádný průkopník, ale spíš jen těží z minulosti (viz můj příspěvek dříve). Přeci jen ale vždycky alespoň s něčím novým přišel - tak jako konec konců vlajkové lodi všech výrobců. Loni to byl senzor na dotek prstu, teď po roce? Absolutně nic.... jupí konečně podporuje NFC - super, ale to měl už před rokem, navíc konkurence už to dávno má. Kromě toho? Kromě toho má jen displej velikosti, o které sám Apple před 2 roky tvrdil, že je naprostá blbost a smál se ostatním... A to nemluvím o tom, že i onen Wow efekt byl ten tam, protože telefon byl do posledního detailu shodný s již dříve uniklými fotografiemi a videi, která v minulosti bývala spíše spekulacemi.

Hodinky:
Taky v podstatě jen dohání ujetý vlak. A v tomto případě snad ještě nešťastněji než ostatní. První hodinky od Samsungu taky byly hnus, ale aspoň byly jedny z prvních. Apple teď představí odpordný nepoužitelný krám, který navíc bude stát naprosto do nebe volající částku. Co to vlastně bude umět? Skoro nic, je sice hezký jak nám Cook ukazuje, že se na tom dá zoomovat fotka klasickým zoomovacím gestem, ale zaprvé to není nic převratného a zadruhé už vidím někoho, jak si na hodinkách prohlíží fotky.... GPSka? Na tu zapomeňte, ta sice ano, ale pouze zprostředkovaně přes telefon, který musíte někde v blízkosti mít, čili zase něco, co se nedá využít na plný potenciál, budu chtít jít ven a stejně si budu muset do batohu ten telefon strčit a toto umí už kde co. Po stránce ostatních funkcí taky nenabízí nic nového a spárovat pujdou - samozřejmě jen s iPhonem a to ještě jen od tuším 5. generace - opět chytrý tah, který jen těží z image minulosti a potvrzuje to co jsem psal - Apple jde pomalu ale jistě do kytek...
g3rtrud

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý rok sa všade píše ako apple nič nepriniesol, je v prdeli a o chvílu končí Ja to až tak zle nevidím, problém je skôr v tom že všetci od iphonu čakajú každoročne zázraky. Ja to vidím tak že apple prišiel s iphonom, konkurencia ho nejaký čas dobiehala, a teraz sú na tom už pár rokov rovnako. Iphone bude ešte veľmi dlho prežívať vďaka iOS a značke apple.
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nejak to přesně popisuje to, ze apple uz neni tim inovatorem...tím, kdo prosazuje nový technologie....iPhonem 6 pouze Dohnal konkurenci....konkurenci pred 2 rokama....

Nehledě na záda telefonu, který takhle hnusný neměl ani galaxy Note 3 s jeho imitací prošívané kůže
jachym

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, všichni v podstatě popisujete to o čem jsem psal a souhlasím. Apple v současnosti už ztratil roli inovátora a leadera, žije (ale jak jsem psal bude ještě nějakou dobu žít) z toho co si vybudoval, jakou má uživatelskou základnu a celkově hlavně z toho jak to Jobs vymyslel, kdy uživatelé v podstatě nemají jinou možnost než kupovat Apple všechno, aby to vzájemně fungovalo a bylo kompatibiní. Mají to v tomto ohledu dobře vymyšlené, proto neříkám, že pujde do kytek hned, ale pujde do kytek časem... ostatně ale myslím si to samé i o jiných značkách, budoucnost podle mě má Android, ale to hlavně díky tomu, že je to otevřená platforma, čímž nabízí obrovské možnosti a rozšíření. Sám mám teď většinu věcí od samsungu, ale ten už taky začíná ztrácet dech.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, pri pristim oznamovani iphonu si koupim jejich akcie, ten propad po oznameni byl moc hezkej :D
kubaz

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo kde jsou casy applu, kdy po vydani jakehokoliv zarizeni to bylo s akciemi prave naopak
jachym

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Tak nejak to přesně popisuje to, ze apple uz neni tim inovatorem...tím, kdo prosazuje nový technologie....iPhonem 6 pouze Dohnal konkurenci....konkurenci pred 2 rokama....

Nehledě na záda telefonu, který takhle hnusný neměl ani galaxy Note 3 s jeho imitací prošívané kůže

No a přesně tenhle obrázek jsem sem teď chtěl zkopírovat a k němu přiložit ještě tento odkaz:

http://e-svet.e15.cz/technika/apple-oznamil-rekord-v-objednavkach-na-nove-iphony-1118405

A to jen potvrzuje co jsem psal... je to jen o image, ale ono to už věčně trvat nebude
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co jako - to že má Kia něco o 2 roky dřív než Mercedes neznamená, že si lidi co mají rádi Mercedes začnou kupovat Kiu
Navíc většinou neplatí že čím víc proužků, tím víc Adidas
Grimley

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se líbí, když si projedu fóra applistů, tak v dost velký míře se nadává na výdrž baterky, teď na vystoupili čočku foťáku, začíná ne dostačovat RAMka na multitasking (RAMka, která je v šestce stejná jako v pětice), ale stejně to všichni houfně kupujou....pak nezbývá si myslet něco o pozérech a sám si vybrat to nejlepší :) někdo si koupi mobil s tlačítkama, ptz píše jen smsky jednou za tejden, někdo si koupí mobil s hodně proužkama a pracuje na něm a někdo si koupí telefon, kterej mu sice vydrží jen půl dne a bude na něj nadávat (teda jen potichu, před lidma s androidem bude tvrdit, želepšího mobilu není) ale bude mít na zádech jablko a všichni jsou spokojeny :) a vo tom to asi je :)

Sám mám jabko, ale tablet...solidní vydrz na baterku a skvělej pracovni nástroj :) jasné iPhone se vejde do kapsy a ma design co se odlišuje od ostatních telefonů ...je ale on bude iPhone 6 a uz se nevejde ani do kapsy a designově je mezi HtC a Samsungem.... Ted uz nezbejvá nic jinýho než psát o "vyladěným ekosystému" - ja funguju s iOS na tabletu a androidem v mobilu a vše se mi synchronizuje od poznámek po kalendar....:)
efnit

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - iPhone 6 zdarma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rychle na stránku:

Přejdi na: