|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: st září 10, 2014 1:03 pm Předmět: kofein |
|
|
Koupil jsem si kofeinové tablety caffein a ještě žvýkačky bitters chci je dávat před treninkem. Dělám náročnou práci a jsem vždycky unavenen. Můžu dát 45 minut před treninkem kafe (turka) s caffit tabletkou a ve fitku cca 5 minut před treninkem bittters žvýkačku? Má někdo podobně zkušenosti??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: st září 10, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
Tableta má 200mg, žvýkačky 100mg, turek 80mg...dohromady je to kotel, stačí těch 100-200mg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st září 10, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Tableta má 200mg, žvýkačky 100mg, turek 80mg...dohromady je to kotel, stačí těch 100-200mg |
Já dávám před tréninkem klidně 3 kofeinový tabletky = 600mg. Dával jsem i 5. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 10, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: |
Já dávám před tréninkem klidně 3 kofeinový tabletky = 600mg. Dával jsem i 5. |
To bych teda nikomu nedoporučoval ládovat pravidelně 600-1000mg kofeinu Spíš bych se zamyslel, co dělám špatně (jídlo, spánek atp.) že potřebuju takovou koňskou dávku.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st září 10, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
kdyz uz to tedy musi byt kofein, davku ti stejnak nikdo nerekne, odviji se od tve tolerance
- kafe nepij, uzij 1 tabletku 15-20min pred tren. (tableta ma nejpomalejsi vstrebavani, ten cas je tolerancni) a uvidis
- pokud 200mg nestaci, priste hod 300mg, maxko bych sel 400mg, jestli ani vtom pripade nic, tak - mas bud shitozni tablety, nebo velkou toleranci = na 2-3 tydny vysadit kofein _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st září 10, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
tableta má nejpomalejší vstřebávání??? ses v posral v kině, do 5 minut je poznat nástřel jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st září 10, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Dej si dobrý silný kafe, s tím musíš vystačit. Je to excelentní zdroj antioxidantů a navíc to skvěle chutná. Polykat kofein v tabletkách je blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: st září 10, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Když ten caffit obsahuje 9mg kofeinu což mi příjde docela málo ale jinak obsahuje spíš vitamíny. Nemá stim někdo zkušenosti?? Žvýkačka má 100mg kofeinu proto toho chci dávat víc
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st září 10, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | tableta má nejpomalejší vstřebávání??? |
oproti cps. / tekutemu - je zkratka pomalejsi
| Hulkie napsal: | | Dej si dobrý silný kafe, s tím musíš vystačit. Je to excelentní zdroj antioxidantů a navíc to skvěle chutná. Polykat kofein v tabletkách je blbost. |
kafe je hnusny :) tabletu hodis do kapsy a neni co resit - navic, jsou skoro zadarmo _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st září 10, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
kafe, olivy, čistý bourbon nebo kokain - tomu všemu přijde člověk
na chuť až později:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: |
kafe je hnusny :) tabletu hodis do kapsy a neni co resit - navic, jsou skoro zadarmo |
Jihlavanka neni zadny chutovy orgasmus,to mas pravdu :) ale poradne silnej turek, at uz chutna nebo ne mne osobne nakopne vic nez nejaka kofeinovka, pri ktere necitim zadny rozdil ,kdyz ji dam nebo nedam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt září 11, 2014 4:17 am Předmět: |
|
|
V kávě je víc látek, než jenom kofein, které působí synergicky. Viděl jsem nějakou studii, kde porovnávali vliv na vytrvalost a káva na tom byla líp, ačkoliv porovnávané množství kofeinu bylo stejné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt září 11, 2014 11:58 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Dej si dobrý silný kafe, s tím musíš vystačit. Je to excelentní zdroj antioxidantů a navíc to skvěle chutná. Polykat kofein v tabletkách je blbost. |
Pije turka, takže bavit se o nějaké chuti asi není moc na místě
Jinak pokud nestačí kofein samotný, takž než zvyšovat dávku je podle mě vhodnější nějaký synergický mix, např.:
https://obchod.ronnie.cz/s-4587-e-nox-shock.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 11, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|