|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: čt září 11, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
Kámoš se s tím taky pral dost dlouho a dnes je zpět. Jezdí motokros na profi úrovni a co vím tak bez problémů. Zjistím podrobnější info a dám vědět. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: čt září 11, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Kámoš se s tím taky pral dost dlouho a dnes je zpět. Jezdí motokros na profi úrovni a co vím tak bez problémů. Zjistím podrobnější info a dám vědět. |
byl bys strašně moc hodný, ty poslední roky se s tím plácám strašně, měl jsem to 2010 a od jara 2011 normálně cvičil, pak ale další zimu 3 povlakové angíny a chřipka, pak zase od jara přes léto trénink atd., pořád dokola, loni třeba v pohodě, Spartan Race atd., ale v zimě mi to po operaci opět začalo až do té míry, že se mi znovu reaktivovala infekční mononukleóza jako nemoc, titry několikasetnásobně přestřelené, poctivě jsem teď půl roku nic nedělal, jedl léky, každý se akorát cyklicky diví, proč jsem zase tak hubený a stejně bez výsledku, hodnoty i po rekonvalescenci a užívání antivirotik špatné...
jinak se dá řici, že od toho roku 2010 po jakékoliv větší zátěži (trénink na krev, mimořádný stres) hned nateklý krk/angína :/
tzn. zajímá mě moc, jak to zvládl, jestli něco třeba z alternativní medicíny atd. Byl bych Ti fakt moc vděčný, děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt září 11, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
Musím zatím zaklepat, ještě se mi nevrátila a je to zatím rok (6 měsíců jsem byl kvůli tomu out -11kg), ale co mi obecně pomohlo na imunitu je ribomunyl. Nechal jsem si ho předepsat, bral ho několik měsíců a od té doby mám imunitu výrazně lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: po září 15, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
Freimene zkus to na zdravi AZ. Zatim kazdej neduh co jsem mel jsem vylecil pomoci jejich fora. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|