Začátky posilování-slečny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Začátky posilování-slečny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Začátky posilování-slečny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HancaMilova

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 6:23 pm    Předmět: Začátky posilování-slečny Odpovědět s citátem

Ahoj, jsem tu nová a chtěla bych poprosit o radu.
Chtěla bych začít posilovat a jednou to dotáhnout třeba na bodyfitness, ale to je daleko. Momentálně cvičím tak 4x týdně hodinu HIIT a posilování s činkama doma, ale už mi to nějak nestačí.
Chtěla bych poprosit o rady do začátku, ohledně jídelníčku, tréninku, jak často a tak.
Měřím 167 a vážím asi 48, jsem po anorexii... Posilování se mi zdá jedinou možnou cestou jak bych se z toho mohla dostat definitivně. Děkuju za každou radu.
Ještě dodám můj aktuální příjem je okolo 6500 kJ. Přidala jsem za měsíc už o 1000kJ vím, že bych měla přibrat, ale chci už právě začít makat a nabrat kvalitní hmotu. Díky za každou radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 6:45 pm    Předmět: Re: Začátky posilování-slečny Odpovědět s citátem

e.maty
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

Při tvé váze je těžké mluvit o nabírání hmoty... Určitě bys měla přibrat (jak si sama psala) alespoň tak 10 kilo, pak se ti vše bude budovat lépe a budeš mít více síly. Když cvičíš 4x týdne, můžeš i hodně jíst. Snaž se tedy podle mě jíst co nejvíce můžeš (K hlavnímu jídlu si dávej hodně přílohy a zeleniny). Dej si co nejenergetičtější snídani, to je základ!!! (ovoce, ovesná kaše, vajíčka, mléčné výrobky atd. Na netu najdeš dobrých snídaní spoustu. Dále, jestli chceš nabrat váhu, běž do Fitka tak 2x týdně a 2x na ten HIIT.

Ať se ti to povede!!!! držím palce :-)
P.S. Hlavně to jídlo! Hodně se říká, že Jídlo=70% ; cvičení=30%
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně se říká, že jídlo je 100% a cvičení je těch zbylých 100%.

Rychle na stránku:

Přejdi na: