|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MysteryWoman
|
Zaslal: pá září 12, 2014 8:35 am Předmět: Nemuzu se dostat do ketozy |
|
|
Ahoj vsichni,
chtela bych se zeptat jestli nedelam neco spatne, kdyz se chci dostat do ketozy. Tento druh stravovani jsem zvolila protoze jsem se dozvedela, ze mam vysokou rezistenci na inzulin. Jinak jsem holka, je mi 20, merim 169cm a vazim momentalne 74kg. Chtela bych zhubnout. Normalni stravou (=zdravou) se mi to nepovedlo. Tak to zkousim takhle. Krome toho ze chodim behat (vzdy 2 dny beh, 1 den odpocinek) si obcas zacvicim s Jillian Michaels jeji 30 Day Shred. Beham stylem 5 minut beh, 2 minuty svizna chuze a 3x to zopaukji. Tzn.: dohromady 15 minut behu na trase asi 3km. Vim nic moc ale zatim vice nezvladam. No a jidelnicek vypada asi takhle:
Snidane: 2 vejce bud michane nebo jako voli oka (tekuty zloutek) + nekdy si to delam na slanine, jinak na masle. A jen hodne obcas si dam 100g tvarohu s 10g mletych liskovych orechu a 10g kokosu + spetka skorice. Dneska jsem zkousela nove livance z burakoveho masla (vejce, burakove maslo, smetana, mandlova mouka, prasek do peciva).
Svacina: mandle nebo jine orechy (nesolene)
Obed: kureci, veprove nebo mlete maso, kolem 150-200g + treba smetana 30% nebo zakysana, platek cheddaru, mozarella (zalezi na jaky zpusob si to delam) + zelenina (nejcasteji kvetak, brokolice, paprika, okurka, rajce). Obcas si dam rybu. Pstruha nebo lososa. Ale to spis vyjimecne
Svacina: to zalezi co je v lednicce. Vcera jsem si treba varila dynovou polevku (dyne, zeleninovy vyvar, smetana, kari, cibule), tak jsem si hned vzala tu. ale jinak vetsinou si dam treba platek sunky (92%masa) s platkem syru (cheddar, krolewski atd.) a nejaka zelenina. nebo mozarellu, orechy. proste co je v lednicce.
Vecere: to mam nejcasteji salat (ledovy salat, paprika, okurka, rajce) s 60g tunaka od Franze Josefa v oleji nebo s lososem (taky konzerva). Nekdy si udelam treba maso se smetanou a okurkou. nebo ten salat s masem atd.
No a koupila jsem si DiaPhan prouzky a za boha se nemuzu dostat do ketozy. Poradite mi? Dekuji. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: pá září 12, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá září 12, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
Zkus pár dní věnovat tomu, že si to jídlo budeš všechno psát a vyhledávej si ke snědenému množství nutriční hodnoty, nejspíš asi zjistíš, že Ti tam sacharidy budou ujíždět moc vysoko. Možná by nebylo od věci začít na nějakém extra přísném jídelníčku, s ním se dostat do ketózy a teprve potom do něj přidávat drobnosti, co obsahují maličko sacharidů a sledovat, co to s ketózou udělá. Zároveň si myslím, že toho výdeje při tréninku (běhu) tam je dost málo, i když chápu to "víc zatím nezvládám". Ale asi i to o víc bych se přikláněl k té mojí alternativě, udělat fakt něco hodně přísného a teprve pak povolovat a laborovat. Ale mně se to říká snadno, já se dostanu do ketózy, jen když se na vajíčka se slaninou podívám:).
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
|
| nahoru |
|
 |
MysteryWoman
|
Zaslal: so září 13, 2014 2:06 pm Předmět: |
|
|
Aha, ja prave myslela, ze jim potraviny, ktere jsou k teto diete vhodne. Takze teda zkusim vysadit a uvidime. Kazdopadne moc diky za rady! :) snad to pujde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 14, 2014 2:44 pm Předmět: |
|
|
Zkus to jídlo trochu probrat, a uvidíš, že by to mělo jít. A dej sem pak zpětnou vazbu, co jsi změnila a co to udělalo, ať z toho případně mají něco i Tvoji následovníci:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: ne září 14, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
Zkus taky ubrat oříšky a mandle,ono je tam těch sacharidů docela dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blair
|
Zaslal: út září 16, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
A hlídej si i zeleninu, okurky a saláty jsou v pohodě, ale rajčata, papriky, dýně a všechna kořenová zelenina už má sacharidů docela dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
MysteryWoman
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
Tak ja uz nevim. Vysadila jsem veskere mlecne vyrobky, orechy i nekterou zeleninu. Jidlo si zapisuju do kaloricketabulky.cz a sacharidy mi vetsinou nejdou nad 10g za den. A porad nic. : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Bílkoviny max. 80-90 g na den pro ženu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MysteryWoman
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
To taky splnuju. Vetsinou se pohybuju mezi temi 80-90g..
|
|
| nahoru |
|
 |
Blair
|
Zaslal: čt září 18, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
A tuků ti vychází kolik? Ještě můžeš zkusit aerobku nalačno, tak 20-40 min..
|
|
| nahoru |
|
 |
MysteryWoman
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|