Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

radši jelena v říji než vzteklý štěkání od psa.....

ale myslím, že dřív to bude po min. trvanlivosti, než ti někdo odpoví.

co to někomu dát/prodat?? a nebo zavolej na veterinu a poptej se

a koho si to nesl? já nesu lidské závaží tak 11 kg a taky mi to stačí a u mě snad dnes posilka bude!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
radši jelena v říji než vzteklý štěkání od psa.....

přemýšlím o přejmenování logu "Přeměna otekleho brontosaura v namakaneho jelena"

JanaHn napsal:

ale myslím, že dřív to bude po min. trvanlivosti, než ti někdo odpoví.

co to někomu dát/prodat?? a nebo zavolej na veterinu a poptej se

Taky se toho obávám, takže asi obvolam nějaké přátele a zkusím to za něco dobrého vyměnit.

JanaHn napsal:

a koho si to nesl? já nesu lidské závaží tak 11 kg a taky mi to stačí a u mě snad dnes posilka bude!!!

Se svojí "doufám, že brzy ženou"

Pondělí 9.6.
Doma

-nejsem sebevrah, abych chodil v tomhle počasí do posilovny

Shyby nadhmat
10/10/10/10
-poprvé v životě jsem dal 4 desítky za sebou

Běh 25 min

poté ještě 2x200 s 65 kg na ramenou, ostřejší tempo než posledně...v tomhle počasí se to vůbec nedá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JanaHn

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v posilce bylo včera líp než doma..... já mám v bytě 27 st. a to mi sem ještě nesvítí slunce.

to je krásný, že se dnešní mladí muži chtějí ženit

a určitě to někomu dej nebo to vyměň, byla by to škoda - to vyhodit.
JanaHn

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo shyby.....snad někdy udělám shyb bez dopomoci
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi se budu muset přestěhovat někam do podkrovního bytu, aby mě to nutilo chodit do posilky

10.6. Úterý
Běh 55 min

-fíha myslim, že takhle dlouho jsem nikdy neběžel, před tim jsem si ještě dal nějaký nácvik pistolí (dosedy) a kliky s 15 kg zátěžovou vestou-pomalu dolu, dynamicky nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cmeni

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 11.6.
Posilka

Dřep
5x5 80
-poslední opáčko mi nějak luplo ve spodních zádech
to jsem si snad ani nezaslloužil

poté jsem chtěl jet military ale bolelo mě se ohnout pro činku

Shyby nadhmat
4x4 15 kg
3x 25 kg
-tphle mi udělalo radost minule jsem nedal 3x20 a teď 3x25 docela v pohodě...jsem zvědavej kam se tim systemem 4x4 dostanu, v pátek chci jet 17.5

Potom jsem si už dal jen nějaké tlaky na kozy s jednoručkama hlavou vzhuru, kladivove zdvihy a nějaký takové srandoviny.

15 min orbitrek
-nebyla v§le chtěl jsem domu

Pokus o strečink a rychle domu. Jsem z toho nějakej přešlej. Síla žádná, nehubnu a ještě si zrakvim záda
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuva do puče. Člověk tu něco napíše a ono se to neodešle.
Ve zkratce byl jsem 3 týdny mimo. Žádné cvičení, špatné jídlo, hodně chlastu.

30.6. Pondělí
Doma

Shyby nadhmat
4x4 18 kg

HSPU
4x4

Kliky a břicho

1.7. Úterý
Posilka

Dřep
6x6 60 kg
-kvuli zadum jen lehce

Shyby nadhmat
4x4 20 kg

Military press
5x5 40 kg

Břicho
Orbitrek 15 min
Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad poslední prázdniny za mnou a je ten pravý čas se do toho pořádně znovu obout. Přes léto jsem buď makal nebo byl někde pryč, takže cvičit se moc nedalo. Doma jsem si občas zacvičil bez železa. K tomu jsem si ještě udělal něco s kotníkem a nemohl jsem 14 chodit. Teď už je chůze bez problému ale běhání ještě není ono. U dřepů to bolí ještě dost, takže ještě asi pár týdnů je cvičit nebudu.

9.9. Úterý
Posilka

-po dvou měsících bez železa, takže jen tak zlehka

MT
3ser x 5 opak 100 kg

Military
5x5 40 kg

Shyby s 20 kg
4/4/4/4/4/4/4/4

Bench+přítahy nohou ve visu
5x60 + 10x
5x60 + 10x
5x60 + 10x
5x60 + 10x
5x60 + 10x

Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.9. Pátek
Posilka

Shyby s 25 kg
4/4/4/4

Bench na úzko
5x5 60 kg

Dřep + shyb podhmat na úzko
5x60 + 5x
5x60 + 5x
5X60 + 5x
5X60 + 5x
5x60 + 5x
- při druhé serii prdly trenky
- kotník vůbec nebolel ale zato stehna jako svině

Military press + přítahy nohou ve visu
5x40 + 10x
5x40 + 10x
5x40 + 10x
5x40 + 10x
5x40 + 10x

10 min orbitrek
Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.9. Pondělí
Posilovna

Mrtvolný tah + shyby nadhmat naširoko
4x100 + 5x
4x100 + 5x
4x100 + 5x
4x100 + 5x
4x100 + 5x
4x100 + 5x
4x100 + 5x
4x100 + 5x

Bench
5x5 65

Dřep + L-sit chin-up
5x60 + 4x
5x60 + 4x
5x60 + 4x
5x60 + 4x
5x60 + 4x
5x60 + 4x
5x60 + 4x
-nechodil jsem do úplně proplejch rukou, protože potom se mi špatně drželi nohy nahoře ( njn sračka ), nahoře jsem se dotýkal hrazdou klíčních kostí.

Orbitrek 10 min
Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže byl jsem několik dní v Alpách a bohužel jsem si opět zrakvil kotník
Stalo se mi to ve 2700, takže v prvních chvílích jsem myslel, že bez vrtulníku to dolu nepujde. Naštěstí byl kousek potok vytékající z ledovce, tak jsem tam několik minut tu nohu chladil až mi zmodrala , stáhnul jsem pořádně boty a ve 23:00 jsem došel k autu v 800 m.n.m

Teď mě to sice trochu bolí, takže nohy cvičit nebudu ale myslim, že tim okamžitym chlazením jsem tomu dost pomohl.

Dneska takové lehčí cvičení doma.

Shyby nadhmat
10/10/10/10/10
PR!
a potom nějaké HSPU a kliky
Zlata

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam, že jsem zaspala další super čtivý log...takže sleduji a fandíím
Uzdrav se brzy ať zas můžeš bejčit na plno! A opatruj se.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata: jéé děkuji!

Takže po delší odmlce se opět hlásím a teď budu zapisovat pravidelně. Kotník se zdá, že je doléčený, takže se do toho opět obuji. Ale nemyslete si, že jsem se jenom flákal, téměř každý den jsem cvičil shyby, HSPU, kliky...prostě takové to domácí cvičeníčko. Dneska tedy po dlouhé době posilka...

9.10. Čtvrtek
Posilka

TRAGÉDIE
Nepamatuju horší trenink. Prostě cvičení s železem a vlastním tělem je hroznej rozdíl. K tomu jsem včera hlídal batránky (11 a 9) a jelikož má strejda doma takovou malou posilku, tak jsme si trochu zabejčili. Respektive oni pořád a že nezvedneš tohle a že nezvedneš tohle Bez rozcvičení jsem před nima začal machrovat jak patnáctiletý puberťák. Naložili mi 50 kg na osu a prej jestli to dám na bicák, tak jsem potom skočil dvakrát to urval a v ruce jsem si taky něco urval , takže mě celý večer bolel levý biceps...

Shyby s 25 kg
4x4
-biceps opět začal bolet

Bench na úzko
6x6 60 kg
-tady už to bylo opravdu bolestivý

potom jsem chtěl ještě mrtvolu ale už to nešlo, ruka moc bolela. Zkusil jsem dřep ale prostě nějak celkově jsem ztratil chuť na cvičení
Takže potom jen pár minut na orbitreku a šmitec.

Ale nevěsim hlavu, dám dva dny pauzu a bude to v pohodě, v neděli to bude lítat
Jinak zítra jedu na hory, tak mi držte palce, ať si zase nezrakvím kotník
Zlata

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boze boze.... :D jako bych videla sebe. Decka jsou neskutecna motivace, ze? :D zkus vazne odpocivat a zasobit se aminama at co nejdriv jsi v poho a muzes to rozjet zas na plny bomby :) muzu se Te pak zeptat na suplementaci co zarazujes? Prosim prosim ..treba do pm :)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata: Suplementace? Co to je?
Žádnou. Nejsem příznivec žádných doplňků stravy. Jedu poctivou čistou českou kvalitu.

Jinak cvičit jsem byl až dnes, protože jsem dostal nějakou střevní chřipku a pěkně mě to pokosilo, takový masakr jsem v životě nezažil. Váha z 83 -> 79. Už je to v pohodě ale zadek mě bolí jako by si mě vzalo do parády pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama.

16.10. Čtvrtek
Posilovna

Shyby nadhmat + 30 kg
4x4
-jako bonus jsem zkusil 45 kg ale chyběly tak 2 cm

Bench + přítahy nohou ve visu
6x60 + 10x
6x60 + 10x
6x60 + 10x
6x60 + 10x
6x60 + 10x
6x60 + 10x
-start každé dvě minuty

Shyby paralel + předkopy?
6x + 10x
6x + 10x
6x + 10x
6x + 10x
-chtěl jsem jet mrtvolu nebo dřepy ale oboje obsazený

Jako doplněk jsem dneska začal Hanging month, tak uvidíme co to udělá http://www.idoportal.com/blog/hanging

Hanging month 16.10. - splněno (1/30)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: