|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Venduli

|
Zaslal: so září 13, 2014 10:07 pm Předmět: |
|
|
| KT napsal: | Chci ti to napsat už dlouho..jsi opravdu nádherná žena! *_*
Přeji moc štěstí v soutěžích, myslím, že o tobě ještě hodně uslyšíme..
(a kdyby ses nudila, připiš prosím, jak děláš to kuře na houbách a s česnekem, to by mě zajímalo) |
Ahoj!! Moc moc moc jsi mě potěšila a děkuji!
Co se týče jídla, nejsem moc kreativní a musím tě předem upozornit, že zas až taková chuťovka jak to zní není:) Na česneku kuře dělám tak, že ho jednoduše den dopředu naložím na rozdrceném česneku, čerstvých bilinkách (já používám timián, rozmarýn, koriandr,..) a trošku pepře. Olej dám podle toho kolik mám tuku ale teď nedávám vůbec. No a druhý den šupnu na plech na alobal, zabalím, podliju maličko vodou a dám upéct. Toť vše Kuře JEN peču v alobale, udrží si to tu šťávu a není suché jako na páře.
Na houbách, udělám stejně jen do toho nakrájím houby a podliji vodou (jinak by se spíš vysušily) a nebo nějakým vývarem pokud můžeš - já nepřidávám, snažím se co nejvíc čistě. Taky někdy kuře dělám na pánvičce s houbama, udělám na prudko kousky masa (nudličky, čtverečky, plátky - jak se mi chce:) a pak přidám co doma je, houby, cuketu a lilek nejčastěji, podlívám vodou a dusím...a na konci přidám trošku chilli, pepře, bilinky...atd.
Není to žádná pecka ale v dietě je každý rád za všechno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: ne září 14, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
| Venduli napsal: | | Hulkie napsal: | | Na NZ nic neroste? To se dováží? že je to tak drahý |
Roste ale je opačné roční období, takže nic moc a všechno nadlidsky drahé, v létě to je samozřejmě o něčem jiném |
ale teď JE léto
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne září 14, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Venduli napsal: | | Hulkie napsal: | | Na NZ nic neroste? To se dováží? že je to tak drahý |
Roste ale je opačné roční období, takže nic moc a všechno nadlidsky drahé, v létě to je samozřejmě o něčem jiném |
ale teď JE léto |
jako co na to říct ?? přečti si co jsem ti napsala prosím ještě jednou
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne září 14, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
to byl fór  poposedni
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne září 14, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
NEDĚLE 14.9. KARDIO
Dneska jsem si kardio, fakt užila a makala jsem snad jako nikdy v životě. Vděčím tomu jednak dvoum granátům, dobré hudbě ale hlavně Šárce, která vybojovala krásné třetí místo na Austria Cupu tento víkend!! Měla jsem takovou radost z té holky mojí  je to bojovnice, díky ní jsem začala cvičit a díky ní jsem tam, kde jsem teď. A ještě k tomu, když mi napíše v den jejího závodu, kdy je každý vystresovaný, jak nastavit dál dietu, jak jíst do poslední soutěže a mimo jiné abych zvedla zadnici a šla dělat to proklatý kardio, tak mě to tak nakoplo, že jsem dneska dala 75min  jenom pro ni
50min intervaly na stepperu, 25 min sprint/chůze na páse
100S 130B 20T
po probuzení: 5g BCAA
2g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
Snídaně: 50g vloček, 1/2 banán, 100ml bílků, 1/2 protein
Před kardiem: 5g BCAA
5g Glutamin
3g Arginin
2g Acetyl l Karnitin
2 granáty
Před Kardiem: 5g BCAA
5g Glutamin
3g Arginin
Oběd: 100g kuřecího na prudko
Svačina: 40g vloček, 1 protein
Svačina2: 100g kuřecího, salát
Večeře: 40g vloček, 1/2 protein
Večeře2: 100g kuřecího na prudko, lilek
Na noc: 10g BCAA
5g Glutamin
Zítra mě čeká další 50. Už mám nachystané krabičky, také jsem zjistila, že mi vyhovují větší porce sacharidů pouze ráno a před tréninkem, než třeba celou 50ku mít rozloženou do celého dne po 10g...jak to vyhovuje Vám?
A pro Hulkieho, já jsem v pohodě, ty jsi začal a že to byl fór, to říkáš ty, ale asi ti tady nikdo veřit nebude..
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 16, 2014 12:08 am Předmět: |
|
|
PONDELI 16.9. KARDIO, PRSA+BICEPS+KARDIO
Dnes dvoufaz, a zacina prituhovat, 3 a 4 tydny do zavodu, takze cas na zvyseni kardia a jeste vetsi intenzity v treninku a to nemluvim o jidle ted se tu budou ty 50ky objevovat velice casto, pomalicku snizovat i bilkoviny a redukovat protein. Kupodivu se citim dobre, mam obrovskou motivaci, uzivam si treninky a dodrzovani jidla neni takova bolest a ani neprobiha tolik breku jako v priprave minule, nemam zatim zadne navaly na omdleni, nelita me tlak, nemam pocit totalni vycerpanosti jak tomu bylo moji minulou pripravu, kdy jsem krome BCAA nic neuzivala. Jedine co, jsou sny o jidle, dneska jsem ve snu jedla kralika se zelim a moooc se tesim na tohle, uz za 25 dniiii
1.
KARDIO 50 MIN
50min na lacno-30min intervaly na stepperu 30s/30s, 20min na crossu-intervaly 30/30
- mam vzdycky problem se dostat na zacatku do tempa, klidne bych i na tom stepperu usnula ale po 30 min se to zvrhlo tak, ze jsem na sobe nemela jedinou nitku suchou, kardio jsem si vazne a to jako opravdu vazne uzivala
2.
TLAKY JC NA LAVICCE
1x25 (7kg)
1x20 (10kg)
1x20 (11,5kg)
1x15 (14kg)
1x10 (16kg)
1x10 (18kg)
1x8 (21kg)
2x6 (23kg)
3x6 (26kg) + 10opak s 14kg na dojeti + par opak 9kg na dojeti, pomalu a procitene
cca 30-40sec pauza mezi seriema
Prvni serie se me vubec nechtelo, sila nikde o energii ani nemluvim ale pak se to zase zvrhlo a na to ze zase 50 tak byla i sila
BICEPSOVY ZDVIH S VC + KLIKY NA PRSA
1X25 (15KG) + 20 kliku, 3 kliky, zastaveni, 3 klikyzastaveni,..co nejvic nahrnout krev do prs, hauu
1x15 (20kg) + 20kliku, Biceps kontrolovane, 2sec nahoru, 4 dolu do uplneho propnuti
1x10 (25kg) + 20 kliku
2x6-8 (30kg) + kliky
2x6+8 (30kg) + 10-15opak s JC (5kg) tohle strasne moc bolelo, ale jen ten pohled do zrcadla, jak jsem byla napumpovana me motivoval porad pokracovat..uuaaa
ROZPAZKY VE STROJI + KLADIVOVY BICEPSOVY ZDVIH S LANEM
4X15-20 + 4X15-20
Oba dva cviky prvnich 10 opakovani v co nejvetsim rozsahu pohybu pomalu, kontrolovane s co nejvetsi kontrakci, po te zkracovane na napumpovani.
BICEPSOVE STATICKE DRZENI TYCKY
Jak tohle pospat - vzala jsem si rovnou tycku od kladky, drzela ji v bicepsovem provedeni a Marek ji tlacil dolu, takhle jsme se pretahovali nejakou minutku a bylo to peklo vsech pekel
KARDIO 35 MIN
20 min stepper intervaly 1min/1min, 25 min chuze svizne do kopce na 6/6
Trenink UZASNY, trvalo me asi pul hodiny nez jsem sesla tech par schodu z gymu a nasedla do auta ale bylo me moc dobre *a12*Zitra se jedou nohy, asi neusnu tou nedockavosti
50S 140B 15T
po probuzení:1/2protein
5g BCAA
2g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
2 granaty
Po kardiu: 5g BCAA
5g Glutamin
Snidane: 40g vlocek, 1/2 protein
Oběd: 100g kuřecího na prudko, okurek
Svačina: 100g kuřecího na prudko, okurek
Pred treninkem: 40g vloček, 1/2 protein
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
3g arginin
2g Acetyl L karnitin - mezi treninkem a kardiem
Po treninku:5g BCAA
5g Glutamin
3g arginin
Po treninku: 100g kuřecího na prudko, okurek
Na noc: 70 g kuřecího na prudko, okurek
10g BCAA
5g Glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út září 16, 2014 7:32 am Předmět: |
|
|
Trochu masochismus s tou pizzou ne?
Kolega mi teď přinesl z narozenin krabici zákusků a taky se na ně můžu jenom dívat.
Navíc já mám pro sladké veeeeelkou slabost o to je to větší krutost
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 16, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Trochu masochismus s tou pizzou ne?
Kolega mi teď přinesl z narozenin krabici zákusků a taky se na ně můžu jenom dívat.
Navíc já mám pro sladké veeeeelkou slabost o to je to větší krutost |
Tak trošku popravdě, jsme na to byli tři, já měla jen tři kousky, měla jsem tak scvrklý žaludek, že to nešlo, ale druhý den se to teprve pak zvrhlo Co se týče sladkého, jsem na tom stejně možná i hůř, po druhé soutěži jsem na tom byla tak špatně, že jsem si schovávala čokoládky po různých místech a jedla je na tajňáka. Přítel se pak divil, z čeho tak rychle kynu a pak mi na to přišel a já měla po ptákách . Takže soucítím a uteč od těch zákusků!! Já kdybych si jen lízla, tak bych se neudržela a všechno to sežrala takže nikdy radši nezačínat
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út září 16, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
ÚTERÝ 16.9. KARDIO / NOHY+BŘICHO+KARDIO
Dneska zase dvoufaz a ještě k tomu druhá 50, hned ráno po probuzení jsem zjistila že dnešek bude bolet  a takyže bolel....Z postele jsem lezla dobrých 10 minut, nejdřív jedna noha, pak ruka, pak druhá noha, každý pohyb mě sebral asi tak 99 procent veškeré mé energie, byla jsem tak v řiti, že i dýchat jsem občas zapomněla
1.
KARDIO 50MIN
- na lačno, dnes jsem zvolila pouze lehčí kolo, žádné intervaly, jen střední zátež, svižně
2.Čekaly mě nohy a malem jsem brečela, protože jsem se fakt cítila mizerně a přemýšlela jsem jak to udělat abych se nějak nakopla, tak mě napadly jet dřepy s minimálním restem a to mě probralo
DŘEPY S VČ
3x20 bodyweight
1X25 (20KG)
1X20 (20KG)
1X15 (30kg)
10x15 (30kg) pauza 20SEC mezi sériema
Dobrá zahřívačka  , sice jsem trpěla na srdíčku, když jsem viděla ty dva kotoučky na každé straně ale pro hubený nohy udělám cokoliv a popravdě lehké to nebylo*a20*
VÝPADY S VČ + SVÍČKA + SPOUŠTĚNÍ NOHOU
3X40 (15KG) + 3x20-30
- výpady přes celý gym bez zastavení
VÝSKOKY NA BEDNU + BŘICHO VE VISU
4X10 + 4X20
Vždy jsem vyskočila na bednu do pokrčení, seskočila dolů zase do pokrčení a statického držení
DONKEY KICKS + DO STRAN + BŘICHO NA BOSU
3X20+15 (3kg zátěž na kotníku) + 3x30
Zanožování 20opak na každou + 15 do stranu, strašně krásně to bralo dneska, zítra se asi nepohnu:)
KARDIO 30 MIN
10min intervaly na kole (20sec ze sedla, 40sec na vyjetí), 10min stepper, 10 min pás - už jen zlehka
50S 140B 15T
po probuzení:1/2protein
5g BCAA
2g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
2 granaty
Po kardiu: 5g BCAA
5g Glutamin
Snidane: 40g vlocek, 1/2 protein
Svačina: 150g snapper fillet, okurek
Pred treninkem: 40g vloček, 1/2 protein
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
3g arginin
Po treninku:5g BCAA
5g Glutamin
3g arginin
Po treninku: 150g snapper fillet, okurek
Na noc:10g BCAA
5g Glutamin
Dneska jsem měla menší krizi a byla trošku emočně v depresích z formy, každý den se vidím jinak, jeden den supr, druhý den si přijdu jak tlustý prrrrase, třetí den jako z koncentráku, kurňa, dejte mě facku někdo  . No takže to jdu radši zapíchnout do postele a těšit se na zítřejší 150
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út září 16, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út září 16, 2014 11:14 pm Předmět: |
|
|
Vendulinko  nic si z toho nedělej :D přesně jak říká Alkapone, to mam i já..ale ne jeden den to a druhý den ono, ale v jednom dni jsem koncentráčník i škvarkoun...vyřešila jsem to tim, že tahám vytahanou mikinu s Hulkem , utěšuju se tim, že jedu objem a prdim na to :D
Ale Ty srdíčko, jsi naprostá femme fatale ! A už se nemůžu dočkat fotek ze závodůůůůůů juhuhuuu hlavně těch výrazůů až tě všeci uvidí. Jim spadne čelist. A další věc ve které souhlasím s Mr. Jokerem, že co jsem tak koukala, tak fakt to drtíš! Jsem neskutečně moc štastna, že tu jsi..hihi... jednak mě neuvěřitelně motivuješ v treninzích co jedeš a ty popisky jsou báječny :D se kolikrat směji i nahlas, jsi skvělá, prodlužuješ mi živoooot _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt září 18, 2014 1:54 am Předmět: |
|
|
 Vy jste mi dnes udelali den fakt  DEKUJU!
Trenink je jediny, co me na tomhle vlastne asi bavi, samozrejme me motivuji fyzicke vysledky ale s tim souvisi hlavne dieta. Nevim, obdivuju lidi, kteri se obejdou bez sladkeho, nebo nemaji potrebu jist, tohle asi v zivote nepochopim, protoze ja na jidlo myslim 24 hodin denne dieta, nedieta a kdyby me nekdo rekl sezer celej dort, tak jak ho proste sezeru  Zadny vychutnavani, zadny nimrani se v tom, zadny nechani na potom, zadny deleni, jsem vzdycky prvni u stolu kdo ma snezeno...nevim jestli je tohle normalni ale ja si proste nemuzu pomoct
Dneska jsem mela volno, chtela jsem dat kardio a mela jsem vycitky, ze jsem nesla ale dneska jsem mela od rana do vecera praci, skoncila jsem az o pulnoci, takze jsem se utesila tim, ze tomu dam aspon dalsi den, navic dneska byla 150, takze jsem to PORADNE NACUKROVALA
150S 120B 20T
po probuzení:
5g BCAA
5g Glutamin
Snidane: 50g vlocek,100ml bilku, 1/2 protein
Svacina: 50g vlocek,100ml bilku, 1/2 protein
Svačina: 50g vlocek,100ml bilku, 1/2 protein
Svacina2: 50g vlocek, 50g boruvek, 1/2 protein
Vecere: 100g kure, lilek osmazeny na prudko, 50g brokolice
5g Glutamin
Kua, moc tomu masu jsem dneska nedala, nevadi, zitra se jede nulecka tak to dozenu
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt září 18, 2014 7:15 am Předmět: |
|
|
| Venduli napsal: | dieta, nedieta a kdyby me nekdo rekl sezer celej dort, tak jak ho proste sezeru Zadny vychutnavani, zadny nimrani se v tom, zadny nechani na potom, zadny deleni, jsem vzdycky prvni u stolu kdo ma snezeno...nevim jestli je tohle normalni ale ja si proste nemuzu pomoct
|
Nevím jestli je to normální, ale mám to stejně. Když dietím tak doma nesmím mít nic takového jako je Studentská pečeť, protože ochutnat čtvereček nestačí .
Do 5ti minut je ve mě celá tabulka.
Když není na očích tak si na ni ani nevzpomenu
Teď to ještě přetrp a pak si dáš s medailí na krku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt září 18, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
ČTVRTEK 18.9. ZÁDA+TRICEPS+KARDIO
Dneska celý den na nulečce, zvládám to bych řekla velice dobře, dokonce nebyla ani chuť na sladké, což u mě jak jste si všimli není normální  Dneska zádíčka, tricepšík a trošku pálení tučíků..
STAHOVÁNÍ KLADKY S NATAŽENÝMA RUKAMA+STAHOVÁNÍ KLADKY NA ŠIROKO ZA HLAVOU
4x30 (hezky na napumpování a na zahřátí) + 4x10 (těžce se stopkou v kontrakci, všechno plynule bez cheatingu)
PŘÍTAHY STROJE (určený na lýtka) + TRICEPSOVÉ TLAKY JČ NA ROVNÉ LAVICI S VYTOČENÍM ZÁPĚSTÍ
Marek vymyslel nový cvik  jak využít stroj na lýtka ke cvičení zad. Nedokážu to popsat ale příště Vám to vyfotím, je to něco hodně na stylu přítahy VČ v předklonu s tím rozdílem že je to asi milionkrát izolovanější, takže jsem opravdu krásně procítila záda
5x12 + 5x12 (16kg)
VZPŘIMOVÁNÍ NA HYPEREXTENZI S VĆ + FRANCOUZSKÉ TLAKY S VČ+TLAKY
5X10 (20KG) + 5 opakování na dojetí bez váhy + 5x10 (20-25kg)+ 10-15 tlaků na dojetí na dopumpování
- spodek zad masakr, trošku spodek zanedbávám, takže se to projevilo i na váze ale dobrý poprala jsem se s tím. Triceps uplně nas.....malem mě praskla hlava, poslední 3 opak mě trošku Maroch pomáhal
VESLOVÁNÍ S TRIANGLEM + TRICEPS. STAHOVÁNÍ KLADKY
4X15-20 + 4X10+10+10
Kladku už jen tak na nahnáním krve a na procítění, žádná brutal váha, triceps jsem trošku potrápila a jela jsem shazované série po 10opakování
KARDIO 20 MIN
Kardio jsem dost odbyla, Marek už stepoval nervozní, tak jsem ho nechtěla nechat trápit hlady chudáčka, dneska měl prý asi jenom 500g sacharidů :-D, hmmm tak půjdeme si dát hodinku s granátama zítra ráno na lačno
A tady trošku fotodokumentace z tréninku, pořád je co dělat, je tam vody jako moře (a i tuku, nesvádím to pouze na vodu  ) ale snažíme se a dáme do těch posledních 3 týdnu všecko!!
0S 120B 20T
po probuzení:
5g BCAA
5g Glutamin
Snídaně: 1 vejce, 100ml vajecnych bílků, okurek
Svačina: 100g kuřecího na prudko, okurek
Pred treninkem:
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
3g arginin
5g BCAA
Po treninku: protein
5g Glutamin
3g arginin
Po treninku: 150g bilá ryba na prudko, okurek
5g Glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: pá září 19, 2014 9:03 am Předmět: |
|
|
PÁTEK 19.9. KARDIO, RAMENA+BŘICHO+KARDIO
Dneska zase dvoufázovečka, ráno kardio proběhlo hladce, potila jsem se jako to čuně celou hodinu, odpoledne už to bylo horší. Bojovala jsem, trošku se sílou, nějak nebyla (aby jo po včerejším tréninku) takže jsem odjela pár setů na těžko a pak už jen lehčí váha a pořádně tam nahnat krev, moc to napumpovat nešlo ale dobrý, zažila jsem horší tréninky
1.
KARDIO 55 MIN
2.
ZAPAŽOVÁNÍ VE STROJI
5X15-30 - každou sérii, zvyšování váhy. Všechno tahem pomalu procítěně
UPAŽOVÁNÍ JČ
1X20 (4KG)
1X18 (5KG)
1X15 (6KG)
1X12 (7KG)
1X12 (8KG)
1X12 (9KG)
1X12 (10KG)
jako docela jsem bojovala, únava jak blázen ale dobrý, jede se dál :)
TLAKY JČ
1x15 (9kg)
1x12 (11,5kg)
4x10 (14kg)
TLAKY S EZ PŘED HLAVOU
3X15-18 (15kg) (4 sec dolů) hooodně pomaloučku
TLAKY MČ ZA HLAVOU
3x15 (15kg) (4 sec dolů) do propnutí a s maximálním zatnutím deltových zadních svalůů haůů
PŘEDPAŽOVÁNÍ S JČ + STATICKÉ DRŽENÍ JČ V UPAŽENÍ
3X20 (4kg) + 40 sec statické držení (1kg)
SEDY LEHY ŠIKMÉ + PLANK - PŘÍTAHY NOHY K PROTILEHLÉMU LOKTI
3X20 + 3X30
KARDIO 25 MIN
jenom zlehka kolo na vyjetí a na vypocení
50S 120B 10T
po probuzení:
5g BCAA
5g Glutamin
2g Acetyl L karnitin
2 granáty
Po kardiu:
5g BCAA
5g Glutamin
Snídně: 40g vloček, 1 protein
Svačina: 80g kuřecího na prudko, okurek
Oběd: 80g kuřecího, 100g kumary
Svačina: 1 protein
Pred treninkem:
kafe
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
3g arginin
Po treninku:
5g BCAA
5g Glutamin
3g arginin
Večeře: 90g kuřecí přírodní, okurek
2.Večeře: 90g kuřecí, přírodní okurek
5g Glutamin
Plán na víkend je takový, že zítra tam dát 75ku, mít volno a v neděli mít taky volno a nacukrovat to co půjde...a pak celý týden to utnout na 0-50ky. Hauu jak já se těším na nedělůůůůůů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|