Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny

gratuluju k prvnimu treninku nohou po letech
doufam, ze budes v pohode a budes moc s komplexnim treninkem pokracovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TTeDy

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... Ten divnej pocit, kdyz nekdo po tezkym zraneni nohy a nekolika letech jejich necviceni zvlada na predkopy a zakopy stejnou zatez jak ja ...

Pridavam se ke gratulaci, pamatuju si z tvych logu i zapis z toho "osudovyho" treninku vcetne dost nevabnych fotek te nohy a vcetne dalsich podrobnosti, vzhledem ke kterym jsem si myslel, ze uz nohy mozna ani nebudes moct cvicit.
Takze me tohle dost prekvapilo, velkej meznik tohoto logu.

Zaroven bych ti ale pral, aby u tebe konecne zacal aspon trosicku fungovat nejakej pud sebezachovy a aby sis tu nohu hned neznicil .
At se dari.
Draper

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martine
diky za prani a samozrejme si tve rady beru k srdci :) Ja jsem bohuzel nepoucitelnej, ale myslim , ze ten zvuk zlomeni se kolene me bude v hlave strasit do konce zivota, takze se do niceho hardcoroveho poustet nebudu, ostatne ono ne zcela funkcni koleno mne to ani nedovoli. Ted mne ty nohy poroustou, at budu delat cokoliv s jakoukoliv vahou, v tom mam vyhodu :)

Jinak minulu jsem ti chtel v posilovne pochvalit formu, ale nechtel jsem si kazit svoji vecne nasrane se tvarici a arogantni image tak ti to napisu alespon sem. Na tobe je videt, jak se ti postupem casu krasne meni pomer tuk svaly. Sice je to beh na dlouho trat, ale narozdil odeme, co chce vsechno hned, mas trpelivost a zdaleka uz nejsi ten "rosol", co tam cvicival drive, ale jde ti to pekne do kvality a to i presto, ze jsi ted pres leto myslim moc necvicil, takze ted preji , at ti to jde alespon takhle dobre , jak doted.

Spekoun: diky , budu se snazit se nezku*vit jeste vic nez uz jsem :D
RAT

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žišikristee! On už je tu zas! Ty seš prostě nezničitelnej, co Kubíku? Tak ať nám to roste. Budu tě sledovat!
TTeDy

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: diky moc, takovy slova zrovna od tebe cloveka vazne potesi. Akorat na to svoje cviceni nemam tak optimistickej pohled a vim, ze za tim zdanlivym zlepsenim stalo upnuty pritepleny triko, co jsem na sobe posledne mel a brigada, na ktere jsem nemival cas se najist (takze jsem mozna ztratil nejakej tuk, ale taky dvakrat tolik svalu).
Jo a ta moje "trpelivost" je ve skutecnosti lenost poradne makat a jist. Nicmene az se trochu zajedu na nove skole, tak se do toho pustim, asi i s logem.

Uz ti to tady nebudu spamovat, tesim se na dalsi zapisy.
Draper

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:
Žišikristee! On už je tu zas! Ty seš prostě nezničitelnej, co Kubíku? Tak ať nám to roste. Budu tě sledovat!

Jojo Peťo, uz je to tak, ale o te neznicitelnosti radeji moc nemluv, protoze kdyz nekdo nebo hlavne ja neco takoveho rekne, tak obvykle skoncim druhy den na urazovce :D

A mam se zase "obavat" z prepadovky? :D

Martin jo to triko bylo trochu gay style ale co, ja mel minule taky triko, ktery 100% nosila bud ma segra nebo ma byvala spolubydlici, ono kdyz to na tobe neplanda, tak se v tom necitis tak chcipacky
RAT

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
RAT napsal:

Jojo Peťo, uz je to tak, ale o te neznicitelnosti radeji moc nemluv, protoze kdyz nekdo nebo hlavne ja neco takoveho rekne, tak obvykle skoncim druhy den na urazovce :D

A mam se zase "obavat" z prepadovky? :D

Sakra, tak beru zpět. To bysem teda vážně nechtěla. A co se přepadovky týče... no, já nevím - někde jsem tady četla, že - cituji:
Draper napsal:
nechapu lidi, co si mysli, ze se pri treninku hodlam vybavovat o pi*ovinach, asi se netvarim dostatecne nasrane a otravene :D

tak snad ani radši néé, co?
Draper

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to jsem rikal vzdycky a vzpomen si, jak jsem byl minule milej a porad jsem za tebou mezi seriema behal :D

a vubec nespamuj mne v mem vazne minenem treninkovem logu, zachvilku mne tu kvuli tobe klesne sledovanost

Naposledy upravil Draper dne út září 16, 2014 10:01 pm, celkově upraveno 1 krát
RAT

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si pamatuju, neboj :-* Však jsem si dělala srandu. Dám ti nějakej čas a pak tě přijdu přeměřit - hlavně ty kvádry teda :)

Simtě, celej ten tvůj log je jeden velkej spam :D Nee, tak dobře, pomiň, už mlčím
Draper

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17/9 BICEPS, TRICEPS, BRICHO

uzky bench na MP
50kg x 10
60kg x 8
70kg x 5
70kg x 5
60kg x 8
60kg x 8 + 50kg x 5 + 40kg x 10 + 30kg x 15
-na uzko je to strasne tezky, myslel jsem, ze se u toho podelam, vsechno totalne na krev

bicepsovy zdvih JR v sede
10kg x 12
12,5kg x 10
15kg x 8
15kg x 8 + 10kg x 8 + 7,5kg x 12
12,5kg x 10 + 7,5kg x 12
10kg x 12

francouzsky tlak na kladce v leze
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 12
37,5kg x 12
40kg x 10
40kg x 10 + 30kg x 12 + 20kg x 15 (20?)
-na tomhle cviku je nejhorsi to podani si adapteru ze zeme, zvlast kdyz ma nekdo tolik disbalanci a je tak pozkracovanej jako ja :D

bicepsovy zdvih EZ - skotovka
27,5kg x 12
32,5kg x 10
37,5kg x 8
37,5kg x 8
37,5kg x 8 (nejsem si jistej, jestli tahle serie byla :D )
30kg x 12

superserie tricepsove tlaky na stroji na uzko + bicepsovy zdvih na protismerkach
40kg x 15 + 17,5kg x 15
50kg x 10 + 20kg x 14
50kg x 9 + 20kg x 14
50kg x 9 + 20kg x 14
(60kg x 5 + 40kg x 10 + 30kg x 20) + (20kg x 15 + 15kg x 15 + 10kg x 15)

mohamedany
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20

pritahy nohou na lavicce
15
15
15
15
15

predklony na stroji
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 20

-vyborny trenink, i kdyz se to nezda, tak i tyhle male svalove partie daji slusne zabrat
-nohy po vcerejsku total out of order... no commnt, ale to se dalo cekat. Stehna mam neskutecne nality vodou, ale celkem se mi to libi :D
-vaha dnes 110,5kg pred treninkem, nechapu, jak to leti tak silene raketove nahoru
-zitra by melo byt volno

To blato, co tam bylo, uz alespon trochu tvrdne a zacina se tvarovat, i kdyz v nasem novem vytahu je strasne pekny svetlo :D

Draper

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/9 ZADA, TRAPEZY

mrtvy tah
(rozcvicka 4 lehke serie 8x60kg,5x90kg,3x120kg, 1x150kg
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
170kg x 5
celkem sem si dnes na tech planovanych 5x5x160kg veril, i presto ze mam nohy porad jak kdybych v nich mel zabodnutych nekolik nozu. Zahrivaci serie byla ale nejake tezke a trochu jsem znejistel, pak jsem se do toho ale poradne oprel litalo to jak hovno, 5x5x160kg celkem na jistotu, coz me zlakalo na posledni serii zkusit 5x170kg, dal jsem delsi pauzu a celkem v pohode jsem to 5x vytahl

pritahy spodni kladky (V-adapter)
50kg x 15
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10 + 50kg x 15

pritahy JR (v klece)
25kg x 12 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
35kg x 8 (2x)
35kg x 8 (2x)
40kg x 7 (2x)
s oporou o koleno to bere lepe

stahovani kladky shora v leze na sikme lavicce
45kg x 20
50kg x 18
55kg x 15
55kg x 15
60kg x 12 + 40kg x 15 + 30kg x 20

stahovani kladky na hrudnik (siroky uchop)
40kg x 15
45kg x 12
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 11
-6. cvik na zada, takze uz to bylo znat na sile, ostatne tady ani nema smysl hnat se za nejakyma vahama

stahovani kladky s napnutyma rukama
35kg x 15
40kg x 12
40kg x 12
40kg x 12
40kg x 12 + 30kg x 15 + 20kg x 20
-pumping na zaver

krceni ramen s JR
32,5kg x 15
35kg x 12
35kg x 12
35kg x 12
35kg x 12
35kg x 15 + 20kg x 20

-5 trenink v rade po sobe, ktery sice nemel byt, ale nadalo se vydrzet, tak jsem se na posledni chvili rohodl, ze pujdu. Jestli jsem udelal dobre nebo ne, nevim, ale trenink bral pekne. Nejvice potesily mrtvoly, doufam ze brzy bude zase 5x5x200kg rutinni zalezitost
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19/9 KARDIO

rotoped: 95 minut (49,77km, 1239kcal, zatez: 20 minut 4-9, 75minut 10, max zatez je 16 )

behem tydne, co jsem pribral asi 7kg, ma fyzicka odesla kamsi do vecnych lovist :D . Cekal jsem, ze to bude utrpeni a ze ten vykon nebude takovy jako dosud, ale ze az o tolik to fakt ne. Mensi zatez, pomalejsi tempo a totalne neudychatelne, vubec nechapu, ze jsem tech 95 minut dal, kdyz jsem mel kazdych 5 minut chut se na to vy*rat. kazdopadne tenhle pekelnej stroj ted nechci peknych par dni ani videt
-celkove jsem po prechozich 5 treninkovych dnech solidne rozbitej, boli me kazdy sval v tele, nejvic samozrejme nohy. Stehna mam silene nality vodou, vypadaji jak 2 cisterny a jsou strasne zkamenely, coz se taky asi projevilo na aerobce
raw

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super! hezky se to vraci!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky si do toho zas vletěl - po hlavě, a nic jinýho jsem od tebe ani nečekal !
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne si tu hlavu nerozbit moc brzo :)

Jinak split bude asi takovy:

1) prsa + biceps + triceps (lehce)
2) nohy + bricho
3) ramena + triceps
4) zada + neco (bricho , trapez nebo lehce biceps)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: