|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne září 07, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
7.9.
ONE ARM PUSHPRESS - 5X20, 3X6 S 30KG
HRAZDA NADHMAT - 10, 3X5 S 22KG
4 ROUNDS OF THIS:
3 HSPU
6 TOES TO BAR
9 PARALERNÍCH SHYBŮ
12 KLIKŮ
15 DŘEPŮ
(09:55)
PULLOVER - 3X10 S 28KG
Garážová pohoda. Crossfitový kolečko zábavný. Nemam na tohle ted moc casu ani chuti, ale musim to tam občas dávat. Baví mě to a fyzičku si třeba udržovat. Alespon zakladni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá září 19, 2014 7:18 am Předmět: |
|
|
Přátelé tak cvičim fakt maloujnko. Pár shybů, pulloveru, kliků, nejaky militarry pressy. Nestačí to ani na udržení. Delal jsem par dni na pile-kde to bylo sileny a ted delam na stavbe. Je to daleko lepší, ale blbe spim tak neni moc energie a do toho ještě pár osobních srand. Ale trosku cvicim. Casem se to zlepší. Pak si log povedu dál. Baví mě to, ale ted asi pauza...
Fanouškům se omlouvám.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Lopane, zijes, alebo si zomrel po napadnuti vtakom kivi? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Lopane, zijes, alebo si zomrel po napadnuti vtakom kivi? | žiju a už jsem zpět :o) brzo začnu i normálně cvičit. Tentokrát si nechám poradit asi od zdejších bohů. Posledních pár měsíců jsem cvičil často 2xtýdně a víceméně vše zůstalo, takže se už nedá nic zkazit :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
Zpět v čechách. Takže poslední dva měsíce už normálně trénuju 4xtýdně a už jsem byl i párkrát běhat. Tréninky jsou kratší, né tak brutální a já cítím, že mi to sedí.
Zařadil jsem věci na mobilitu před každým tréninkem plus lehce strečingu. Na zélandu jsem kvuli práci skoro necvičil nohy (koleno +5000tisíc schodů s nákladem denně si vybralo svou daň) tak jsem to teď musel dohánět. Svalově jsou nohy na mém normálu, ale síla stojí za prd.
Fyzicky jsem se dostal do své normy. Cítím se dobře. Lehce občas pobolívá levá noha (staré zranění) trošku záda (sedavé zaměstnání, ale snažím se to zlepšit), ale jinak jsem zdravej jako buk.
Síla a fyzička zhruba takhle-87kg hromada špeku/177cm:
Military - 75
Benč - 120
Hrazda - 3x40kg na opasku
Death by burpees - 14+10
strict HSPU - 9
Co se týče DL,Squat, Poverclan,Pushpress-tohle zatím nemůžu mastit na plno kvuli zádům. Clean a Jerk neumím a podle videa se to učit nechci abych neprasil takhle složitý cviky. Na to si prostě netroufám. Takže proto název "Vesnickej crossfit". Nicméně Pushpressy a Povercleany začnu lehce zařazovat a uvidíme. Za poslední dva měsíce jsem se konečně naučil OHS. Dřív jsem nebyl schopen dát ani jeden s patama na zemi, ale protahování a mobilita se vyplácí. Taky jsem se naučil kliky na jedné ruce pěkně až dolu. Naučil se jakštakš DU (ale skáču u toho strašně vysoko). Mám z toho fakt radost. Ty OHS vypadaly první dva měsíce, že se to nemám snad ani šanci naučit a že to starý tělo neroztahám, ale povedlo se :o)
Začal jsem trénovat na pistols, MU, Hanstand walk, schyb na jedné ruce (ten pro radost-už dokážu viset jako mrzák a hýbnout sebou asi o tři čísla. Předtím jsem skoro ani nedokázal viset) a další crossfitové věci.Beru to jako běh na dlouhou trať. Hlavně se nezrasit a užít si to. Taky už mi neni dvacet. Takže prostě vklidu a neblbnout...
Teď je taková fáze nahánění lepší fyzičky a učení se cviků. Když vše půjde dobře, tak bych do budoucna rád nějakej seminář a naučil se Clean a Jerk, ale zatím pistole, MU atd. S tím si asi na hodně dlouhou dobu vystačím. Mám toho prostě hromadu na práci a neskutečnym způsobem mě to baví a to bych rád udržel.
Co se týče stravy, tak tam aspoň přes týden jím poměrně slušně. Minisnídaně, pak lehčí oběd, po tréninku protein a hromady jídla a pak další mini večeře. O víkendech jsem ale často pryč a to jim prostě co se dá. Snažim se neprasit, ale je to většinou taková všehochuť.
Kostra tréninku je teď ve stylu:
-mobilita
-lehkej nácvik l-situ +trocha břicha
-nějakej EMOM středním tempem abych se nevyrasil, ale nahodil nějakej objem práce (hodne swingy,du,ttb-zadýchat se, ale být schopen ještě kvalitně pocvičit a dát i sílu)
-pak nejaká silovka
-pak zase treba lehký nácvik
-minipumping na svaly (tohle jsem fakt osekal až na kost a samozřejmě svaly bezproblému drží a zbytek doťuknu v doplňcích)
- a fyzička
Vetsinou se i s mobilitou vejdu do hodiny, protože nácviky trvají většinou fakt chvilku. Nechci své stařecké tělo zničit :o)
Teď ještě víkend nebudu psát a uvidíme se v pondělí :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 5:32 pm Předmět: |
|
|
konečně! vítej zpět _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
Jak bylo na Zelandu, muzes to nejak shrnout, nejake poznatky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 08, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Jak bylo na Zelandu, muzes to nejak shrnout, nejake poznatky ? |
Poznatky bych shrnul asi takhle: Nádherná příroda. Neskutečná a velmi se měnící. Chvilku jste v čechách na vesnici, pak v řecku, pak ve Skotsku, pak v Kanadě. Všechno je monumentální. Jenom tam prakticky nejsou žádný památky, protože je to mladá kultura. Takže pokud neni člověk fanda treků, tak ho to začne po chvilce lehce nudit :o)
Lidi celkově příjemný, aspoň na první pohled, ale nepřišlo mi to úplně upřímný. Dá se tam krásně žít i s nic moc platem a pokud má člověk průměrný, tak si žije jako král. Pokud navíc maká rukama (což já tam dělal, ale normálně to nedělám) tak může mít třeba v Christchurch, který je po zemětřesení, práci během opravdu okamžiku. Stačí průměrná angličtina...Hodně se tam dá zařídit a nějak udělat. Aspoň tak mi to přišlo. Nicméně sem se tam necítil doma. Takže boží zkušenost, ale půlrok byl až až a já se fakt dost těšil domu :o) Takže asi tak ve zkratce :o) A co se týče cvičení, tak mi přijde, že tam tréneři svý svěřence hrozně tejraj. Ale né úplně v dobrym. Spíš ve stylu "naučíme 60ti letou pani dřep na jedný noze a angličáky" a taky jsem poprvé musel projít vstupní prohlídkou včetně vyšetření konečníku, když jsem chtěl do fitka...No dobře, s tim konečníkem kecám, ale měřili mi tlak :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 08, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červen 08, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
Nadhera tie fotky.
Skoda tohokonecniku, ale mozno Ti to splnia inde..akurat to uz nebude mocnymi maorskymi prstami :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po červen 08, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
první slovo co mi naběhlo po prohlídnutí fotek
svině
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 08, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
C-meni: mělo to i stiné stránky, věř mi :o)
8 června
mobilita
nácvik L-SIT + trocha břicha
EMOM 10 rounds of this:
8 SWINGŮ s 24ktb
3 TOES TO BAR
ONE ARM KETTLEBELL PUSHPRESS - 2x6, 2x4, 2x2 s 24ktb
nácvik MUSCLE UP - spouštění 4x3
fitnes koutek: ZADKY RAMEN, STŘEDY RAMEN, BICEPS - 3 sérky od každého
HALF TABATA SWING s 24ktb (tzn. 4 kola)
HALF TABATA PLANK (tzn. 4 kola)
vše ok a easy až na Half Tabata Swingy...Uf..Poprvé v životě (co si pamatuju) jsem jel swingy ve větší kadenci a s malýma pauzama a dobrej nářez. Předloktí pláče. Odjet plnou tabatu pro mě nebylo možné. Planky taky tuhé. Tady je moje obrovská slabina, takže je jedu a pojedu často.
Jinak nácviky Muscle ups taky celkem těžké. Je to fakt výzva...Ale krásnej trénink...
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: po červen 08, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | taky jsem poprvé musel projít vstupní prohlídkou včetně vyšetření konečníku, když jsem chtěl do fitka...No dobře, s tim konečníkem kecám, ale měřili mi tlak :o))) |
to jako jestli je dost tvrdej na fitko?
a byl jsi vůbec ve fitku?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 09, 2015 8:24 am Předmět: |
|
|
| pavouk napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | taky jsem poprvé musel projít vstupní prohlídkou včetně vyšetření konečníku, když jsem chtěl do fitka...No dobře, s tim konečníkem kecám, ale měřili mi tlak :o))) |
to jako jestli je dost tvrdej na fitko?
a byl jsi vůbec ve fitku? | Oni tam maji prostě takový regule. Hodně často jsem tam musel podepisovat různý papíry a vyplňovat adresu a já nevim co ještě. Někde když jsem řekl, že jdu jen jednou a že jsem turista co projíždí, mi to odpustili...Celkově to tam maji stavěný ve stylu "jdeš jednou zaplatíš balík-15-20 dolarů za vstup" Jdeš celoročně, zaplatíš 300 babek. Tzn. jako za cirka 15-20 vstupů...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červen 09, 2015 9:40 am Předmět: |
|
|
... moc hezký ... v těch horách chci zmizet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|