|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
martas84
|
Zaslal: so září 20, 2014 3:06 pm Předmět: Má u mě smysl cvičit? |
|
|
Ahoj,
už jsem se několikrát snažil se sebou něco udělat.
Několik let jsem jezdil na kajaku a u toho posiloval. Zpětně mi dochází, že to pro moji ektomorfní postavu asi moc smysl nemělo (1h až 1h 30m na vodě a pak ještě 30 min posilování) Tělo z té délky asi bylo pěkně zničený a odpočinek skoro nemělo.
Jakýkoliv cvičení u mě nikdy nemělo vliv na postavu a svaly se zvětšily jen o trochu. Před pár lety jsem šel u benche šel z 60kg na 90kg, ale pak začala zlobit ruka, že jsem toho na delší dobu zanechal.
Teď už jen občas pro radost jezdím na kole a chodím plavat a párkrát za měsíc posilku.
forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1411220530_1.jpg
Chtěl bych se zeptat, jestli má u mě vůbec smysl cvičit v posilce?
Pokud ano, tak na co bych se měl hlavně zaměřit nebo čemu se vyhnout?
díky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so září 20, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
Pořádně jíst a pořádně cvičit komplexní cviky, posílit core. Proč by to nemělo cenu? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
martas84
|
Zaslal: so září 20, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Pořádně jíst a pořádně cvičit komplexní cviky, posílit core. Proč by to nemělo cenu? |
Díky, podívám se na net na cviky, který do toho spadají. Je fakt, že jsem střed často vynechával a spíš jen sed-leh dělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so září 20, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so září 20, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Necvičit jak holka, pořádný váhy. Ne jenom břicho, benech a bicepsy. Pořádně a kvalitně jíst, cvičit objemový trénink a po otrkání třeba i suplementy podle pyramidy od těch důležitých hlavně.
Jak prvotní krok projít články na ronniem o stravě, cvičení a suplementaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so září 20, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že ano. Každý nemá genetiku na to, aby vypadal jako modelka nebo na to, aby závodil v nějakém silovém sportu, ale úplně každý se může snažit být zdravější, silnější, pohyblivější a celkově fyzicky zdatnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so září 20, 2014 7:45 pm Předmět: |
|
|
Pokud se ptáš, jestli má smysl cvičit, tak by si podle mě měl zkusit různé způsoby (s vlastní vahou, posilka, kettlebell, plavání atd atd ...) a najít si oblibu v tom cvičení, které tě baví nejvíc. Když se budeš do něčeho nutit, že musíš jít dnes odcvičit to a to a že musíš tohle a tamto, tak tě to brzy přejde.
Ale cvičit má smysl (pokud je to s rozumem)! _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 20, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, člověka to má hlavně bavit, a co tě baví, to vždycky smysl má  Každýho nemusí chytnout posilka, ale nějakej pohyb a sport by měl dělat každej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 22, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Jasně, že ano. Každý nemá genetiku na to, aby vypadal jako modelka nebo na to, aby závodil v nějakém silovém sportu, ale úplně každý se může snažit být zdravější, silnější, pohyblivější a celkově fyzicky zdatnější. |
Tak.
A pokud cvičíš jen kvůli vzhledu, tak naprosto každý vypadá lépe (více či méně), pokud cvičí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prokes
|
Zaslal: po říjen 13, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
Cvičení má vždycky smysl :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
dodo1985
|
Zaslal: po říjen 13, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
| Prokes napsal: | | Cvičení má vždycky smysl :-) | ¨
Ano, četl jsem o jedno cvičenci, který ještě v 90 letech na smrtelné posteli mačkal posilovací kroužky. (na zápěstí.) Beru ho jako svůj vzor. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po říjen 13, 2014 5:03 pm Předmět: |
|
|
Na rovinu - z tvého příspěvku jsem nepřečetl ani slovo kromě nadpisu v nadřazeném vláknu a moje odpověď je ANO.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: po říjen 13, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
i clovek s prumernou genetikou se muze dostat v tomhle smeru na takou uroven, ze se za nim budou otacet i chlapi a nemusi to byt buzny
|
|
| nahoru |
|
 |
Prokes
|
Zaslal: út říjen 14, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| dodo1985 napsal: | | Prokes napsal: | | Cvičení má vždycky smysl :-) | ¨
Ano, četl jsem o jedno cvičenci, který ještě v 90 letech na smrtelné posteli mačkal posilovací kroužky. (na zápěstí.) Beru ho jako svůj vzor. :) |
Třeba chtěl dát smrtce do huby :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|