Korte trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
noxx

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 1:33 am    Předmět: Korte trénink Odpovědět s citátem

Ahoj.

Je mi 19, 189 cm, 74 kg. Cvičil jsem split a po tříměsíční pauze se do toho chci obout včetně stravy.

Chci zkusit trénink Korte, kde budu střídat cviky 1 a 2 po týdnech (jeden týden dvakrát 1, druhý dvakrát 2). Cviky přibližně 75% maxima váhy, pauzy mezi opak. 1-2 min. Aerobka 2x týdně 45 min (pá + ne).

S tím, že cvik na triceps budu střídat kladku a kliky na bradlech, biceps budu střídat shyby a kladku, ramena přítahy k bradě, břicho klasicky všechny 3 svalové části. Není jeden cvik na tyto svalové partie málo nebo tomu jen nerozumím a stačí to, nebo je to snad obsažené ve zbytku cviků? :)

A (pondělí)

dřep 6x6
MT 5x5
bench 5x5
cviky 2 = biceps + triceps + břicho 4x8

B (středa)

bench 6x6
dřep 5x5
MT 5x5
cviky 1 = ramena + lýtka + břicho 4x8

C (sobota)

MT 6x6
dřep 5x5
bench 5x5
cviky 2 = biceps + triceps + břicho 4x8

je to optimální trénink?

ještě mi bylo doporučeno ortopedem, že kvůli "skolióze" bych neměl dělat těžké cviky na záda s činkami (MT). Je bezpečné to dělat, popř. čím lze nahradit? Přijde mi to jako zásadní cvik ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusis na kazdy dotaz zakladat new topic

jestli mas neco se zady a nedoporucil ti MT, tak to neni vhodny ani drep, tudiz to bude to klasicke korte, co vidavam v posilkach

//je tu milion veci kolem korteho, zrovna nedavno se tu resilo korte bez MT, tak vic hledej

Rychle na stránku:

Přejdi na: