Vendy - příprava bodyfitness

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vendy -  příprava bodyfitness  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vendy - příprava bodyfitness
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Venduli

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VIKEND 20.9 A 21.9. VOLNO

Jak jsem psala v patek na cely vikend jsem mela volno, poradne zregenerovat a odpocinout si pred celym masakroidnim tydnem na nulach az padesatkach.
V sobotu jsem porad drzela cukry nizko na 75 a v nedeli jsem mela povoleno kolik chci, v jakemkoliv mnozstvi, samozrejme s minimem tuku a s redukci bilkovin. Nemohla jsem v sobotu ani dospat a i kdyz jsem pracovala do pulnoci, v nedeli jsem si privstala abych si mohla udelat poradnou naloz vlocek s proteinem a bananem, boze to byla slast vsech slasti, jedla jsem to asi hodinu a vychutnavala si kazde sousto:)) No musim rict, ze jsem si vcerejsek uzivala Nevim kolik jsem mela sacharidu ale vidim to mezi 350-400. Bylo tam 250g vlocek (boze), asi 400g brambor, nejaka ryze a asi kilo ovoce . Vecer me zase postihla z te cukrovaci naloze depka, protoze me z toho bylo pekne blbe, bricho vypadalo jak kdybych kazdou chvili mela rodit ale utesovala jsem se pocitem, ze zitra bude zase nula .
Jinak velice produktivni vikend, celou nedeli jsem se nehla z domu , krome uklidu a celodennim sledovanim Olympie a zranim jsem nic jinyho nedelala..No pri pohledu na ty nadherny tela a pohledu na sebe co vsechno do sebe tlacim, jsem nemela zrovna dvakrat prijemne pocity nu ale co uz
V pondeli zacina mordor vsech mordoru a strasne se tesim na kardio a trenink az ten cukr ze sebe dostanu pryc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Venduli

PříspěvekZaslal: po září 22, 2014 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDELI 22.9. KARDIO, PRSA+BICEPS+BRICHO+KARDIO

1. 6:30am
KARDIO 60MIN

Hodinka na lacno, stridala jsem stepper a cross po 10 minutach, uteklo to strasne rychle, moc moc energie a moc moc potu ze vcerejska

2. 5:30pm
KLIKY NA TRX

2x20 - zlehoucka na rozcviceni, v co nejvetsim rozsahu pohybu

BENCH PRESS NA ROVNE

2X20 (20KG)
2X15 (30KG)
2X12 (40KG)
1X8 (45KG)
4X5-6 (50KG) - zase zaclo zlobit rameno, tak vys jsem nechtela riskovat, negativni faze dolu cca 4sec

1x10 (40kg)+10 (30kg)+20 (20kg) - poslednich dvacet opacek s prazdnou bylo na krev. Prsa strasne moc moc nafoukly a bolavy,..takze holky, zadny zvetsovani!! Poradne to napumpujte a mate to zadarmo

TLAKY VE STROJI NA UZKO + BICEPS S VC

5X15 + 1X25 (15KG)
1X15 (20KG)
3X6-8 (25KG)
1X10 (20KG)+ 15 (15KG)

ROZPAZKY VE STROJI + KLADIVOVE IZOLOVANE BICEPSOVE ZDVIHY V POLOLEZE

4X 15-20 + 4X 20 (5KG)

rozpazky zase v co nejvetsim rozsahu pohybu, s 2sec kontrakci, na biceps jsem zvolila mensi vahu, nejak se mi nechtelo do tezkych vah a bralo to krasne, kazdou serii jsem jela asi dve minuty, moc moc pomalu abych citila kazdy pohyb

BICEPS NA KLADCE V LEZE + BRICHO VE STROJI

4X15 + 4X12

Biceps uz jen an dojeti, rychle, svizne, bricho tezce do 12opacek

BRICHO VE STROJI + PLANK S PRITAHY NOHOU

3X12 + 3X40

Pokracovala jsem porad na stejnem stroji na bricho spolu s plankem, 20 opak do krize, 20 do rovna

KARDIO 40MIN

20min na crossu, 20 min intervaly na pase - 30sec sprint do kopce (6sklon, 12 rychlost) 30 sec chuze.

0S, 120B 10T

po probuzení:1/2protein
5g BCAA
2g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
2 granaty

Po kardiu: 5g BCAA
5g Glutamin

Snidane: 1 protein

Svacina: 80g kuřecího na prudko, okurek

Obed: 80g kuřecího na prudko, okurek

Svacina: 1 protein

Svacina2: 80g kuřecího na prudko, okurek, 10 mandli

Pred treninkem:
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
3g arginin

2g Acetyl L karnitin - mezi treninkem a kardiem

Po treninku:5g BCAA
5g Glutamin
3g arginin

Po treninku: 80g kuřecího na prudko, okurek

Vecere: 70 g bila ryba, spenat, chrest
10g BCAA
5g Glutamin

Dneska nula uplne v pohode (aby ne po tom vcerejsku), odpoledne mala hypka ale to se dalo cekat Jinak vecer jsem si dala spenat, protoze o okurkach se mi uz i zda ale to jsem delat nemela.. Od prvni pripravy na soutez jsem dostala na nej alergii, projevovalo se to zlicnikovyma zachvatama, kdy jsem si i peknich par dni polezela v nemocnici. Davala jsem to za vinu chude strave. Jelikoz uz nemam tak drastickou dietu jako predtim, citim, ze jsem docela v pohode, tim padem i muj travici trakt bude v pohode taky. No a ne, bolesti jsem nemohla usnout asi az do tri do rana
Nemate nebo nemeli jste stejny problem? Mam to po jakymkoliv spenatu at uz uvarenem, dusenem nebo syrovem, do 10min po snezeni se mi tak strasne nafoukne bricho a mam asi 4-5 hodin brutalni bolesti a krece bricha. Odezni to uplne asi den po snezeni a v prubehu me bricho vydava neskutecne hlasite zvuky, ruzne kruceni, hybani se, jakobych tam mela nejakeho vetrelce . Nepomaha zadny prasek, trochu pomohl algifen ale jen asi v 10xvetsim doporucovanem mnozstvi, ktery uz nemam. No takze UZ NIKDY NESTRCIM SPENAT DO PUSY. Tuhle bolest nepreju nikomu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 3:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moh by to být syndrom Pepka námořníka, ale v nerozvinutém stav. Pepkovi rostly ruce, tobě se to zarazilo v břiše a tam to narostlo a tam to bouří. Asi bude nejlepší ho nejíst. Nikdy.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Venduli

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Moh by to být syndrom Pepka námořníka, ale v nerozvinutém stav. Pepkovi rostly ruce, tobě se to zarazilo v břiše a tam to narostlo a tam to bouří. Asi bude nejlepší ho nejíst. Nikdy.

Vidiš, to mě nenapadlo, je to dost možný. Každopádně jak říkáš, už nikdy více
jnerez

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabírají na tebe ty granáty?
Venduli

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ 23.9. KARDIO, NOHY

Dneska odpoledne krize jako , dopoledne v praci total na automat, každý mi říkal, že vypadám tak trošku tired, je pravda, že po včerejším špenátovým záchvatu jsem toho moc nenaspala a ke všemu dneska další nula..Odpoledne jsem měla krizi číslo 2 a říkala si proč tohle všechno podstupuju a proč to vlastně dělám Pak jsem zabrouslila do starších fotek a fotek ze soutěží...Za první fotku se opravdu stydím (a bylo mnohem hůř) ale jednou to přijít muselo ROZDÍL MEZI FOTKAMA JSOU 4 MĚSÍCE, stálo mě to strašně moc dřiny, odříkání, breku, krve a potu ale stálo to za to a já si dnes zase uvědomila proč to vlastně dělám:) Tak snad i Vás trošku namotivuju a inspiruju..

1.7:00am
KARDIO 60 MIN
40min cross, svižně, 20min kolo 8-9 rychlost, co nejrychleji

2.6:30pm
ZVEDÁNÍ NATAŽENÝCH NOHOU NA LAVIČCE SE ZÁTĚŽÍ

můj nejoblíbenější masakrální prdelzničující cvik

5x20 (6kg kotníková zátěž)

DONKEY KICKS DO STRAN

Jak tohle popsat...asi tak jako když čůrá pes
5x15 na každou stranu (3kg závaží)

DŘEPY V MP

1x20 prázdná osa
1x15 (10kg)
1x15 (20kg)
1x15 (30kg)
4x15 (40kg)

Slabý moc: (

PODŘEPY + DŘEPY S VÝSKOKEM + PODŘEPY

4X 10 PODŘEPŮ, 10 DŘEPŮ S VÝSKOKEM + 10PODŘEPŮ

Umírala jsem už při 3. dřepu s výskokem , tohle nesnáším, jakýkoliv skákání, rači bych zvedala těžký dřepy než tohle

VÝPONY NA LÝTKA VE STOJE + PŘESKOKY VE VÝPADOVÉ POZICI

3X30 + 3X20

PŘEDKOPÁVÁNÍ + ABDUKCE

4X15 (Rychleji poloviční pohyb)+5opak pomale 5 sec v co největším rozsahu pohybu

Chtěla jsem dát jako na závěr kardio ale moje nohy ani hava nechtěla poslouchat, takže jsem jen 15 min blbla před zrcadlem a vymýšlela si volnou sestavu.

0S, 120B 10T

5g BCAA
2g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
2 granaty

5g Glutamin

Svacina: 1 protein, 10 mandlí

Svacina2: 80g kuřecího na prudko, okurek

Pred treninkem:
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
3g arginin

5g Glutamin
3g arginin

Po treninku: 80g kuřecího na prudko, chřest

Vecere: 1/2 protein
10g BCAA
5g Glutamin

A dnešní forma, troška té selfie, jakože aby toho nebylo málo Chjo, furt jsem zalitá jak lachtan ale vážně se snažím
Venduli

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Už ne tolik jako dřív, dřív to byla pecka, moc jsem nepila kafe, nikdy jsem neužívala preworkouty ale postupem času jsem se stala na kafi závislá stejně tak jako na preworkoutech takže kolikrát musím dát i tři aby mě to probudilo ale jinak mě vyhovuje nejvíc, zkoušela jsem spalovačů spoustu, ripped freak, od muscle techu, muslcepharmu...nic, pouze mě lítal tlak a spíš mě to ždímalo. Granát jako jediný, mě naopak strašně nabudí... Za mě vede, vyzkoušej
jnerez

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
jnerez napsal:

Už ne tolik jako dřív, dřív to byla pecka, moc jsem nepila kafe, nikdy jsem neužívala preworkouty ale postupem času jsem se stala na kafi závislá stejně tak jako na preworkoutech takže kolikrát musím dát i tři aby mě to probudilo ale jinak mě vyhovuje nejvíc, zkoušela jsem spalovačů spoustu, ripped freak, od muscle techu, muslcepharmu...nic, pouze mě lítal tlak a spíš mě to ždímalo. Granát jako jediný, mě naopak strašně nabudí... Za mě vede, vyzkoušej

No já to právě vyzkoušel před tréninkem jen jednou a celkem sem koukal, jak to lítá ty činky . Akorát sem nevěděl, jesi to bylo tou vydatnou snídaní, nebo tím granátem .
Jinak forma good, abych jen neplkal, na můj vkus si sice moc vysušená , ale jako pěkný .
Venduli

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STŘEDA 24.9. KARDIO

Dneska do třetice nulečka aby toho nebylo málo . Přes den se to dá, pohoda ale jak se blíží večer a ještě k tomu dnes pracuju do půlnoci tak to už je doslova sebetrýznění, asi si ukoušu prsty ale ještě to musím vydržet, zítra mám totiš celých 50 gramů a zítra zase dvoufáz ale těším se protože mám volnooooo:)

KARDIO 50 MIN

10 min stepper/10 min cross, intervaly, na závěr 10 minut kolo

0S, 140B 15T

5g BCAA
2g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
2 granaty

5g Glutamin

Svacina: 1 protein , 30g avokáda

Svacina2: 80g kuřecího na prudko, okurek, 10 mandli

Svačina3: 1 protein

Večeře: 100g bílá ryba, dušené žambiony na chilli

2. Vecere: 100 g bila ryba, dušené žampiony, chřest

Na noc:
10g BCAA
5g Glutamin
Draper

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady na tom foru snad nejvic makaji holky, ja uz to tady radeji ani nebudu cist :D

Neskutecny , ze zvladnes fungovat a cvicit na nekolika nulach po sobe a zitrejsi 50ka pro tebe vlastne bude neco jako velkovykrm
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 24, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pravila Sibyla. Muži budou ženy a ženy budou muži. Je to tady.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Venduli

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK 25.9. ZÁDA+KARDIO, TRICEPS+BICEPS+KARDIO

1. 8:30am
STAHOVÁNÍ KLADKY ZA HLAVOU + PŘED HLAVOU

2X15+15
2X10+10
2X8+8
3X6+6
Hned v druhé série jsem věděla, že trénink bude stát za ho*no , síla žádná, energie už vůbec ne, splasklá jak pichlej balonek

STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY PODHMAT NA ÚZKO+ NADHMAT NA ÚZKO

4X10+10

Smířila jsem se s tím, že rekordy dnes trhat nebudu, takže jen na ten "pocit"

ZÁDA VE STROJI NA ÚZKO Z VRCHU

4X15

Tohle už bylo lepší, jediný stroj, kde krásně procítím široký sval zádový

PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY NA ÚZKO

4X20

Krásně procítěný spodek, trošku mě i vyskočily žíly z těch 3 nul :-D

GOODMORNINGS

4X12 (30KG)

KARDIO 45 MIN

20 min intervaly na páse - 30sec běh/45 sec chůze, 10 min intervaly na crossu - 15sec v dřepové pozici, 30 sec naormálně, 15 min stepper - 1min normálně, 30sec v dřepové pozici

Dnešní běh bych zhodnotila asi takto

2. 7:00pm
TRICEPSOVÉ KLIKY + BICEPSOVÝ ZDVIH S EZ

1X20 + 1X20 (prázdná)
1x15 + 1x15 (17kg)
3x12 + 1x10 (22kg)

TRICEPSOVÉ EXTENZE S JČ V LEŽE

4X20 (6KG)

KLADKA NA TRICEPS S MADLAMA JEDNOU PODHMAT JEDNOU NADHMAT + BICEPS NA SPODNÍ KLADCE V SEDĚ

4X20 + 4X15

KARDIO 20MIN

jen zlehka na kole, u představy že budu muset jít na pás jsem omdlévala

Oba dva tréninky hodnotím jako těžce podprůměrné ale to se dalo čekat. Odjela jsem všechno poctivě i když nebyly váhy, but work must be done :)

50S 120B 20T
po probuzení:
5g BCAA
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin

Snídaně: 30g vloček, 1/2 banán, 100ml bílků, 1/2 protein - placka

Před tréninkem:
5g BCAA
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
1 granát
3g arginin
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
3g arginin
1 protein

Oběd: 100g hovězí svíčková, chřest na páře

Svacina2: 30g vločky, 100ml bílků, 1/2 protein, 1/2 banán

Pred treninkem:
5g BCAA
5g Glutamin
betalanin
4g Acetyl L karnitin
3g arginin

2g Acetyl L karnitin - mezi treninkem a kardiem

5g Glutamin
3g arginin

Po treninku: 150g kuřecího na prudko, chřest na páře

Na noc:
10g BCAA
5g Glutamin

Dneska jsem tomu jídlu nedala, odpoledne jsem usnula asi na 4 hodiny a vynechala jsem porci masa a jdu spát se slepicama.

Jinak zítra to brutálně nacukruju po těch nulách Zítřejší nálož kromě 200g bílé vynikající ryby, kterou mám na večer a teda okurků kolik chci aby se neřeklo

A pro kluky, jako vyschlá beru ale jako muž snad nevypadám !!!?? Ale budu to tu brát jako lichotku
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovořilo se o intenzitě cvičení, nikoliv o vzhledu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Venduli

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK 26.9. KARDIO, RAMENA+BŘICHO+KARDIO

Jako jestli jsem včera byla úplně v pr...li, tak dnešek už fakt nedokážu slušně popsat, musela bych být mooc sprostá. Crash, ale total..dál se rozepisovat nebudu..

1. 7:00AM
KARDIO - 50MIN

střídání crossu a stepperu po 10 min

2. 6:00PM

UPAŽOVÁNÍ JČ JEDNORUČ V MÍRNÉM PŘEDKLONU

2x15 (4kg)
1x12 (5kg)
4x10 (6kg)

Do vah jsem nešla, snažila jsem se to jet pomale na procítění, po každé sérii cca 10 sec pózování a zatínání ramen, krásně lezou ven

ARNOLDKY S JČ

1x15 (7kg)
1x12 (9kg)
3x8 (11,5kg)

Bože fakt slabota, klepala jsem se u toho jak ratlík, žádná koordinace pohybu, každý opakování jsem myslela, že skolabuju ale dobrý jedeme dál..

ZAPAŽOVÁNÍ S JČ + PŘÍTAHY EZ K BRADĚ

4X12 (4KG) + 4X15 (12KG)

Zase váha pro děcka ale jela jsem to všechno fakt s co nejpomalejším a nejprocítěnějším pohybem...když dneska lámat rekordy nejde tak to aspoň pořádně procvičit, zatínat, pozovat..

PŘEDPAŽOVÁNÍ S 2,5KG KOTOUČKAMA

3X20 ano "kotoučkama"....

SPOUŠTĚNÍ NOHOU NA KLONĚNÉ LAVICI + PLANK STŘÍDAVĚ

4X15 + 4X40

PŘÍTAHY KOLEN VE VISU

3X10

KARDIO 30MIN

chůze na páse, rychlost 5,3 ala šnečí chůze...ale potila jsem se, což je podstatné

75S 120B 20T

po probuzení:
5g BCAA
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
2granáty
1/2 protein

Po kardiu:
5g BCAA
5g Glutamin

Snídaně: 100g kuřecí, 30g rýže, okurek

Svačina: 100g kuřecí, okurek

Oběd: 100g kuřecí, 30g rýže, okurek

Svačina: 100g kuřecí, 5 rýžové chleby, 1 lžička kešu másla

Před tréninkem:
1/2 NO explode
5g BCAA
5g Glutamin
1 granát
3g arginin
Předkardiem: 5g BCAA
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
3g arginin

Oběd: 180g hoki fillet (ryba), 50g chřest na páře

Na noc:
10g BCAA
5g Glutamin

Před druhým tréninkem jsem dala 1/2 odměrky NOčka, který bych fakt neměla ale když musíš, tak musíšn, stejně tak jsem si dala před tréninkem 5 rýžaků navíc abych měla energii vůbec na ten trénink dojít

Nevím no, jestli včera trénink byl na houby, dneska to bylo meganahouby Ale odcvičila jsem, což je důležitý. Zítra mám volno JO a JO a ještě jednou JO!!!
Nic děcka du zas umřít do postele, omlouvám se kluci, ale v tomhle stavu mě to dvakrát nemyslí
Venduli

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA 27.9. VOLNO

V sobotu bylo volno, tělo to už fakt potřebovalo, sacharidy zvýšit na 5-6g na kg, takže jsem dala 350. Všechno z vloček, ze sladkých brambor a rýže, omezila jsem i maso, kterýho jsem měla jen 300g a jen jsem doma odpočívala.

NEDĚLE 28.9. NOHY+KARDIO

Po včerejších cukrech rano zase depka. Z ničeho nic,..Všechno jsem chtěla vzdát, vykašlat se na všechny soutěže. Poslední tři týdny na sobě nevidím žádné změny, váha stejná i když se takhle morduju na nulách a spoustou kardia...nevím co dělám špatně, kde je chyba. Moje tělo si asi řeklo prostě ne. Je to zajímavé první soutěž jsem na vlnách hubla strašně rychle, každý den jsem měla mín a mín, nikdy jsem nedavala nuly ani jsem si to nedokázala představit (ani v superkompenzačce a forma vyšla krásně). Vím, že to pokaždé nefunguje stejně ale v mém případě nevím co už udělat...
Zamáčkla jsem slzu, nádech, výdech a jede se dál a zkusíme do toho dát všechno a prostě asi uvidím ve čtvrtek nebo pátek jak to bude vypadat...

120 VÝPADŮ - na zahřátí

ZVEDÁNÍ NATAŽENÝCH NOHOU NA LAVIČCE S 6KG ZÁTĚŽÍ

4X15

DŘEPY V MP + VÝPADY VZAD V MP

3X30 (10KG) + 3X16 (10KG)

SUMO SQUATS S KTB + RUMUNSKÉ MRTVÉ TAHY

4X15 (16,20,24,24KG) + 4X15 (30KG)

LEG PRESS + HYPEREXTENZE

4X20 (40KG) + 4X20

PŘEDKOPY + ABDUKCE

4X20+30 (SHAZOVANÉ) + 4X15

VÝPONY NA LÝTKA

4X15

KARDIO 1 HOD - cross

Trénink průměrný, únava, žádná síla, docela shit day

150S 130B 10T

po probuzení:
5g BCAA
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin

Snídaně: 40g vloček, 1/2 banán, 100ml bílků

Před tréninkem:
5g BCAA
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
1 granát
3g arginin
4g Acetyl L karnitin
5g Glutamin
3g arginin

Oběd: 50g hnědá rýže, tuňák 100g

Svacina2: 50g hnědá rýže, 180g bílá ryba

Svačina2: 1 vejce, 120ml bílků, 6 racio

Večeře: 120g Tuňák, okurka salátová

2. Večeře: 100g tuňák, okurka salátová
Na noc:
10g BCAA
5g Glutamin

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vendy -  příprava bodyfitness Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: