Tom.K. - Díky, já mrtvolu nikdy moc nehrotil, teď si myslím, že mi to hodilo osobák díky nízkým dosedům, co jsem začal jezdit. Žádné brutální váhy, ale dlouho na špalku posedím a nahoru dynamicky, abych zapojil pořádně zadek a hamstring. Od té doby mi přijde, že jsem si ve spodní fázi jistější a tím pádem se lépe srovnám i nahoře. Jezdím teda sumo.
Uf, nějak jsem nezapsal asi šest tréninků :D
Pamatuji si jen dva poslední
Úterý
Benčpres v triku
1x180 - board 10 cm
1x200 - board 5 cm
1x210
2x215
Benčpres - triko
2x170 - board 10 cm
1x200 - board 5 cm
1x215 - board 5 cm
1x215
Tlaky jč na šikmý
3x10
Kliky na dvou lavičkách
3x10
Benčpres podhmat
3x10x60
Triceps kladka
U benčpresu jsem udělal opravdu dlouho stopku, aby mě pak nic nepřekvapilo. Šel jsem pouze základ, neměl jsem tak dobrý personál kolem sebe, abych mohl zkoušet něco masitějšího. Ještě potřebuji udělat dřep a mám před závody vše vyzkoušené.
Mistrovství Čech družstev se nakonec nekonalo, potopil nás jeden člen družstva, který šel místo toho na hokejbal. Pochopitelně nám to sdělil několik hodin před odjezdem. Navíc nebyla ochota nikoho z oddílu jet koučovat, takže se to sečetlo a v pátek před odjezdem se to odpískalo. Patrně životní forma mi tedy byla k ničemu. Každopádně mi to dodalo novou motivaci, uvědomil jsem si také, že musím oddíl přestavět, naučit hlavní mladší kluky, aby s námi jezdili. Je teď potřeba na tom zapracovat. Takový nový začátek bych rád viděl za necelé tři týdny, kdy pořádáme oblastní závody v klasickém (RAW) silovém trojboji.
Tak zítra pořádáme mistrovství západních Čech v klasickém (RAW) silovém trojboji. Soutěž můžete sledovat online. Odkaz naleznete na stránkách svazu vedle startovní listiny Sedlčan.
http://powerlifting.cuscz.cz/
Start závodu v 10 hodin, ukončení asi tak kolem páté.
Tak máme za sebou mistrovství západních Čech v klasickém (RAW) silovém trojboji. Troufám si tvrdit, že to byly nejlepší závody, které jsme společně s ostatními v Sedlčanech pořádali. Dva měsíce běhání, zařizování, papírování, shánění sponzorů, no prostě masakr. Pořadatelé jsou nedoceněné zboží, já si každého vážím, zejména ty, co pořádají ofiko závody, protože je to úplně jiná liga, než pohárovky.
Bohužel se to podepsalo na tréninkové frekvenci, která je v poslední době fakt malá.
Středa 22.10.
Dřep
Do 2x185
Dosedy
8x3x80
Včera
Dřep v dresu
1x255
0x280 - předklon a únava se projevila
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru