Zaslal: st září 24, 2014 5:17 pm Předmět: Lower Chest - cviky
Zdravím všechny příznivé,
měl bych takový dotaz, nebo spíše bych chtěl otevřít topic, který by zahrnoval cviky na spodek koz.
Nejlépe, aby mi sdílel každý své vlastní zkušenosti, jelikož jsem v pasti, nějak nemůžu přijít na jiné cviky (tzv. tlakové) než je bench hlavou dolů a docela i u pull-overu mi to tahá.
No.. Mně třeba dost zabírají těžké kliky na bradlech. Obecně si myslím, že je tento cvik často opomíjen, ikdyž je to stoprocentně jeden z nejlepších cviků na prsa celkově, a samozřejmě na triceps. Můžeš zkoušet různé šířky úchopu, palcový/bezpalcový úchop.. Vyzkoušej.
je to tezke, ja mam treba geneticky dobry hrudnik a roste ze vseho, ale mam malou vrchni cast a kdyz ji chci izolovane cvicit, tak vzdycky zaberou spis predni delty
tam kde neni genetika tam to zustane vzdycky slabsi
zarad trenink na hrudnik ve stylu - tlaky hlavou dolu s jednoruc 4x10 ,bradla na siroko 4x12, kladky od spodu 4x10 a jed treba rok a uvidis
hodne mladych (vcetne me) ma tu tendenci furt neco menit - progres neprijde behem par tydnu
zarad trenink na hrudnik ve stylu - tlaky hlavou dolu s jednoruc 4x10 ,bradla na siroko 4x12, kladky od spodu 4x10 a jed treba rok a uvidis
hodne mladych (vcetne me) ma tu tendenci furt neco menit - progres neprijde behem par tydnu
Právě že nejsem typ co to mění, teď jsem jel fb trénink a nepůsobilo to na mě, tak jsem se vrátil k základním splitum.
Trochu Tě poupravím, co říkáš na:
- hlavou dolu 5x5 ( těžké váhy na popraskání ) obtýden měnit osa/jednoruč
- bradla na široko 5x5 ( řetěz na sobě ) + poslední drop set
- pull-over 4x8-10 (střední váha)
- kladky od spodu 4x10 prokrvit?
Právě že nejsem typ co to mění, teď jsem jel fb trénink a nepůsobilo to na mě, tak jsem se vrátil k základním splitum.
1/ pullover jako posledni cvik, je to spis cvik na roztazeni hrudniho kose a neni primo na kozy, spis celkove na cely vrch, zabere u toho hrudnik, zada, triceps.. pak zalezi na technice
2/u tlaku a bradel bud pridej op nebo dej treba 2x5,2x10, nebo to men stridej
s op muzes teoreticky experimentovat, protoze kazdy je jiny, ale tech 8-10op je jak se rika zlaty stred pro objem
1/ pullover jako posledni cvik, je to spis cvik na roztazeni hrudniho kose a neni primo na kozy, spis celkove na cely vrch, zabere u toho hrudnik, zada, triceps.. pak zalezi na technice
2/u tlaku a bradel bud pridej op nebo dej treba 2x5,2x10, nebo to men stridej
s op muzes teoreticky experimentovat, protoze kazdy je jiny, ale tech 8-10op je jak se rika zlaty stred pro objem
Jsem na sobě právě poznal, že mi "víc" roste síla při málo opakování, víc sérii, velká váha....
ok, ale jinak v pohodě jo?
- jinak hodit nějaký cvik mezi to ještě na celé kozy nebo to postačí? např. rovná lavice s jednoruč.
Chyba bude podľa mňa v tom, že si šiel FB o malom objeme práce.... Som o tom presvedčený. Napíš, koľko krát týždenne si cvičil, a koľko sérií na aké partie. Skúsim zhodontiť. Ja cvičím FullBody už 6 rokov, takže niečo o tom viem.
měl bych takový dotaz, nebo spíše bych chtěl otevřít topic, který by zahrnoval cviky na spodek koz.
Nejlépe, aby mi sdílel každý své vlastní zkušenosti, jelikož jsem v pasti, nějak nemůžu přijít na jiné cviky (tzv. tlakové) než je bench hlavou dolů a docela i u pull-overu mi to tahá.
Budu rád za každé názory a připomínky.
mikous.
kliky na bradlech, tlaky hlavou dolů nejlépe s jednoručkami kvůli rozsahu pohybu.
To jsem myslel, ale už z podstaty toho pohybu je to snad cvik mířící víc na horní, ne dolní část prsou, i když samozřejmě záleží, jak vysoko to člověk tahá. Obecně by ale měl spodek prsou přece víc zabírat při stahování kladek shora.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru