Kalisthenika, workout, sebeRevolta apod.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kalisthenika, workout, sebeRevolta apod.  Úvodní stránka -> Trénink -> Kalisthenika, workout, sebeRevolta apod.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Foresten

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku: Kamarad ma pravdu ;). To mas jako u legpressu napr. taky nepropinas nohy uplne, ale nechavas je mirne pokrcene.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:

Btw. je tu někdo znalý gymnastiky nebo tak? Jeden kamarád co závodil v gymnastice mi říkal, že se při shybech a přítazích nemám úplně prověšovat dole, prostě nepovolit úplně ruce abych se pověsil. Prý to strašně kurví klouby a vazy. Ale zas mi to připadá takový nepoctivý když nejedu až dolů do prověšení.

strasne je to rozhodne nekurvi :) .. spis je horsi, pokud do te dolni pozice padas razovitym zpusobem .. pokud delas vsechno hezky staticky, tak uplne proveseni je naopak zadouci .. zavisi na tom co cvicis .. tzn pekne vybusne dynamicke shyby se do uplneho proveseni nedelaji ..
Oddo

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by si někdo naivně myslel, že má silné ramena

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, asi by se mi motala hlava jak svina, po takove dobe hlavou dolu
Jinak kdyz uz je tu tenhle topic a pokud se nekdo venuje tomuhle stylu cviceni, jak jste na tom s tema tezsima prvkama jako je muscle up, front/back lever, handstand apod. ?
Ja osobne se po cca 2 mesicich workoutu jaks taks naucil muscle up alespon v nejake cheat forme, samozrejme do idealu to ma dost daleko. Nejvic mi asi pomohlo toto video:

Front lever dam na nejakou dobu s jednou natazenou nohou, k nemu mi zase pomohlo video od adama rawa:

Naopak back lever mi vubec nejde, vzdy kdyz se "pretocim" tak se mi divne skripne bricho a boli to
Jeste se snazim o dragon flag, normalni hspu s oporou o zed + handstand na bradlech.
Casem se chci jeste naucit human flag a nejaky kousky na kruzich.
Co vy?
Mr.Samorost

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Pokud by si někdo naivně myslel, že má silné ramena

luxusní cvik

Oddo

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden ruský Harry Potter :-) ať to tu trošku oživíme..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tento borec je neskutečnej, ale asi je hodně lehký ... nevím, jak dal ty kruhy nad tou vodou, ale vím kde bere tu sílu je to tam vidět ke konci .. banány
kaplii

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždycky si říkám, proč tihle borci vypadají, že necvičí. Rozhodně to musí být cílené omezování ve stravě, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Ten stimul na růst svalů musí být nehorázný.
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já si vždycky říkám, jak někteří můžou vypat líp než 80% kondičních cvičenců ve fitku, když se jen přitahují k hrazdě a dělají kliky
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
Vždycky si říkám, proč tihle borci vypadají, že necvičí. Rozhodně to musí být cílené omezování ve stravě, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Ten stimul na růst svalů musí být nehorázný.

Tak ono obecně pro gymnastiku není moc vhodné vážit 100 kilo

Riku napsal:
A já si vždycky říkám, jak někteří můžou vypat líp než 80% kondičních cvičenců ve fitku, když se jen přitahují k hrazdě a dělají kliky

Protože někteří to jedou každý den a nejspíše dodržují i rozumně jídelníček. Zatímco kondiční cvičenci v posilovně jedou podle programu pro "velké kulturisty", tedy partii jednou týdně a pro drtivou většinu je to nedostatečné a pak si myslí, že to celé zachrání, když si po cvičení koupí na baru protejňák
Tom3

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:

Asi tam kazdej neposila jak adam raw
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:

Riku napsal:

Protože někteří to jedou každý den a nejspíše dodržují i rozumně jídelníček. Zatímco kondiční cvičenci v posilovně jedou podle programu pro "velké kulturisty", tedy partii jednou týdně a pro drtivou většinu je to nedostatečné a pak si myslí, že to celé zachrání, když si po cvičení koupí na baru protejňák

No jo ale přeci jim ze shybů s vlastní vahou nenarostou 45cm pracky?
Tom3

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku jenze ony to nejsou jen obyc shyby, je tam plno vysokotenznich cviku, ktery sou tezky jak prase.. myslim ze vrsek tela se na kalis. da udelat paradni, ale na nohy to proste neni no.. (ikdyz oni je ani nepotrebuji, ale vypadat jak ocas.. no kazdyho vec)
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo ale to aby člověk měl gymnastickou průpravu aby zvládl ty těžší cviky ne? :D

Já jsem rád, že udělám muscle-up
Oddo

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velké bicepsy nejsou výsledek shybování u lidí cvičících tímto způsobem. Je to "obranná" reakce těla, na cviky, které se provádí s nataženýma pažema (levery, planche, maltese apod.), kde biceps slouží jako hlavní stabilizátor loketního kloubu, aby se "nezlomil". Proto právě gymnasté mají tak neuvěřitelné bicepsy.

Jeden příklad za všechny:
Jonathan Horton, olympijský gymnasta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kalisthenika, workout, sebeRevolta apod. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: