Mimochodem, Věrka je povahově hodně moc fajn člověk - což by tu, myslím, mělo zaznít a zatím nezaznělo.
Ja jsem to myslim nedavno v nejake diskuzi pod clankem zminil. Je to sice jen subjektivni nazor,protoze ji neznam osobne, ale staci ji trochu sledovat na FB a myslim, ze si kazdy nazor udela. A navic se mi u ni libi, ze zdaleka nezije jen pro tenhle sport.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Škoda, že tady nebylo tolik empatie, když se na Karlově mostě svlíkali
ti hošani:) a ti u toho byli určitě spokojení a šťastní:) a nedělali nic špatného
ti hošani:) a ti u toho byli určitě spokojení a šťastní:) a nedělali nic špatného
To je rozdíl...to jsou debilní polobuzíci a to jim minimálně polovinu přidávám!
Dnes se mi jenom silou argumentace povedlo dohodnout dobrovolné splnění smlouvy. Když si představím to komplikované řízení které tím odpadlo při soudním vymáhání, výsledek mě opravdu potěšil.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Tohle bych měl dát asi do jiného topicu, no ale co... :) Jinak je to z Alík.cz
===============================
Představte si následující příklad: V USA žije sběratel známek, který se dozví, že někde v ČR žije člověk, který má vzácnou známku. Rozhodne se tedy do Čech přijet, tohoto člověka vyhledat a známku od něj koupit.
Přiletí tedy do Prahy, zde si úplně náhodně vybere vlak, z vlaku vystoupí v náhodném městě, nastoupí do náhodně vybraného autobusu a jede náhodný počet zastávek. Poté vystoupí, dojde k náhodně vybranému domu, v něm si vybere náhodně nějaké patro, v patře byt a v daném bytě jednu osobu.
Pravděpodobnost, že je to jím hledaná osoba, je větší než pravděpodobnost hlavní výhry ve Sportce.
Něco mi říká, že ten tiket, co mám dole v autě a za chvilku budu kontrolovat, těch 150 mega v jackpotu nevyhraje...
Tohle bych měl dát asi do jiného topicu, no ale co... :) Jinak je to z Alík.cz
Představte si následující příklad: V USA žije sběratel známek, který se dozví, že někde v ČR žije člověk, který má vzácnou známku. Rozhodne se tedy do Čech přijet, tohoto člověka vyhledat a známku od něj koupit.
Přiletí tedy do Prahy, zde si úplně náhodně vybere vlak, z vlaku vystoupí v náhodném městě, nastoupí do náhodně vybraného autobusu a jede náhodný počet zastávek. Poté vystoupí, dojde k náhodně vybranému domu, v něm si vybere náhodně nějaké patro, v patře byt a v daném bytě jednu osobu.
Pravděpodobnost, že je to jím hledaná osoba, je větší než pravděpodobnost hlavní výhry ve Sportce.
Něco mi říká, že ten tiket, co mám dole v autě a za chvilku budu kontrolovat, těch 150 mega v jackpotu nevyhraje...
Hodlám si počkat, až se připojíme k EU loterii a bude se hrát o miliardy
Potěšila mě víkendová sklizeň hroznů ( Ng ) z naší pergoly.
Cca 90kg hroznů a z toho se vylisovalo asi 45l moštu. To bude burčák
Zdraví zahrádkáři Praha - Šeberov!
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Asi 4 roky starej fotak kaput, display je jedna velka cerna kanka, tak jsem si udelal radost novym.
http://www.digiboss.cz/canon-ixus-150-sedy/d75592
Ale prekvapilo me, ze tam nebyl pribalen usb kabel, asi se predpoklada, ze kazdej uz ma ctecky pametovych karet.
A take, ze tam neni podrobny navod, tak doufam, ze vse bude intuitivni, nebo navod nekde na netu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru