Lower Chest - cviky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lower Chest - cviky  Úvodní stránka -> Trénink -> Lower Chest - cviky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2014 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LaFontaine napsal:
To jsem myslel, ale už z podstaty toho pohybu je to snad cvik mířící víc na horní, ne dolní část prsou, i když samozřejmě záleží, jak vysoko to člověk tahá. Obecně by ale měl spodek prsou přece víc zabírat při stahování kladek shora.

Závisí to v prvom rade od toho, v akej vzdialenosti smerom "dopredu" je cvičiaci od závažia. Čím ďalej smerom dopredu, tým to viac zaberá na dolné prsia, lebo stojaci človek takto predstavuje človeka ležiaceho na lavičke, a kladky "za ním" predstavujú činky držiace smerom "zpod jeho zadku" pred jeho brucho či spodnú časť hrudníka. Keby človek stál tak, že tehličky závažia má po svojich stranách pred telom, a nie za telom, tak by sťahovanie dolných kladiek smerom hore dlaňou k stropu zaťažovalo horné prsia.
PROSTE PRI PROTISMERNÝCH KLADÁCH je dôležité nie len to, či ich ťaháme z hora, z dola, pod takým či onakým uhlom, ALE AJ TO, v akej polohe stredovej úsečky medzi nimi sa nachádzame. UŽ LEN TÝM SA DÁ PEKNE OBMIEŇAŤ ZAŤAŽENIE NA SVALY pri tak dobrom vynáleze, akým sú protismerné kladky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mikous

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
mikous napsal:

Právě že nejsem typ co to mění, teď jsem jel fb trénink a nepůsobilo to na mě, tak jsem se vrátil k základním splitum.

Chyba bude podľa mňa v tom, že si šiel FB o malom objeme práce.... Som o tom presvedčený. Napíš, koľko krát týždenne si cvičil, a koľko sérií na aké partie. Skúsim zhodontiť. Ja cvičím FullBody už 6 rokov, takže niečo o tom viem.

Ahoj, jel jsem fb co je tady zmíněný v jednom topicu, viz. link

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=33443&highlight=silovo-objemovy

Možná jsem ze začátku špatně rozpočítal procentuální váhy a potom když jsem přidával váhy, tak to nemělo účinek jaký by měl být. [/url][/img]
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikous napsal:
DikobrazieDieťa napsal:
mikous napsal:

Právě že nejsem typ co to mění, teď jsem jel fb trénink a nepůsobilo to na mě, tak jsem se vrátil k základním splitum.

Chyba bude podľa mňa v tom, že si šiel FB o malom objeme práce.... Som o tom presvedčený. Napíš, koľko krát týždenne si cvičil, a koľko sérií na aké partie. Skúsim zhodontiť. Ja cvičím FullBody už 6 rokov, takže niečo o tom viem.

Ahoj, jel jsem fb co je tady zmíněný v jednom topicu, viz. link

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=33443&highlight=silovo-objemovy

Možná jsem ze začátku špatně rozpočítal procentuální váhy a potom když jsem přidával váhy, tak to nemělo účinek jaký by měl být. [/url][/img]

Tak moje FB tréningy sú asi také, keď mám 8 opakovaní v daný tréning. Rozpíšem koľko sérií v tomto prípade dávam na jednotlivé svaly.
Hrudník : 11
Chrbát : 11
Ramená : 6
biceps (len pumpovačky, okolo 60 opakovaní, 1-2 série len)
triceps (nerobím)
drepy (6 sérií)
zakopávanie (4 série)
lýtka 2 série (50 opakovaní)
brucho (dve série priame, dve série na obe šikmé, core 20 minút).

Podľa mňa bude chyba v tom, že si mal malý objem tréningu... To čo si mal ty, to je pre mňa len rozohriatie. Pri tom by som ešte schudol svly z mojich 82kg/190cm.... Tak sa neboj FULLBODY, len pridaj viac sérií na všetko.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lower Chest - cviky Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: