korte + bear

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - korte + bear  Úvodní stránka -> Trénink -> korte + bear
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Imobylize

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 7:07 pm    Předmět: korte + bear Odpovědět s citátem

Zdravím, mám za sebou 5. týden kortéčka, už docela kulhám ve váhách na bench a dřep (obzvlášt první trénink v týdnu) a narazil jsem na Beara. Dlouho jsem ho chtěl zkusit, ale nějak se mi vypařil z hlavy. Myslíte, že je v pohodě hned po skončení korte se plně naložit do tohodle tréninku ? Nebo byste dali třeba týdenn jiný lehčí trénink, popř. jaký ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
charvi

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz to sneses tak proc ne ale ... Radeji bych zvolil nejaky. 6 tydeni langsame a pak bych skocil do toho beara,preci jen at si telo trosku oddachne. Beara jsem jel na zacatku roku podle rozpisu na strankach kulturistika brno russian bear,trosku jinej jak zde na ronnie. Parada trenal ale posledni tyden byl vydrenej
Imobylize

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

charvi napsal:
Kdyz to sneses tak proc ne ale ... Radeji bych zvolil nejaky. 6 tydeni langsame a pak bych skocil do toho beara,preci jen at si telo trosku oddachne. Beara jsem jel na zacatku roku podle rozpisu na strankach kulturistika brno russian bear,trosku jinej jak zde na ronnie. Parada trenal ale posledni tyden byl vydrenej

Definice slova "Langsame" ? :)
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bear (minimálně ten původní, ale počítám, že i ronnie verze) je trénink o vysokém objemu (hodně sérií, 4-6 opakování). Na 6-8 týdnů bych zvolil trochu něco jiného (co do schématu intenzity, objemu a hustoty), budeš pak líp responzivní. Mimochodem, směl bych navrhnout něco víc silově orientovaného? :)
charvi

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

langsame tak jak psal železná koule, teď jsi dojel korte 5x5 s olíznutím vrcholu maxek počítám, tak bych klidně zasplitoval nějakej lehkej splitík, pro trochu změny a odpočinku. 4x8-12opáček střední váhy.

jinak toho beara jsem bral odsud:

kód:
http://www.kulturistikauh.cz/news/russkij-mjedvjed/

to železná koule :

co by jsi navrhoval, velmi mě to zajímá. Beara budu zase dříve nebo později dávat tak bych taky případné tipy uvítal :)
Imobylize

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Bear (minimálně ten původní, ale počítám, že i ronnie verze) je trénink o vysokém objemu (hodně sérií, 4-6 opakování). Na 6-8 týdnů bych zvolil trochu něco jiného (co do schématu intenzity, objemu a hustoty), budeš pak líp responzivní. Mimochodem, směl bych navrhnout něco víc silově orientovaného? :)

Samozřejmě, budu rád za každou informaci :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: