Těžko-lehký split NEBO Full Body

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Těžko-lehký split NEBO Full Body  Úvodní stránka -> Trénink -> Těžko-lehký split NEBO Full Body
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xzetdur23

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:-D Vymýšlel jsem asi blbosti, tak jsem si našel radši fullbody trénink.
Fullbody trénink bych si udělal podle toho, co jsem tu našel :
1) Dřepy
Benchpress
Přítahy velké činky k pasu
+ ramena,biceps,břicho - Upažování
- Zdvih velké činky/EZ
- Břicho
2) Mrtvý tah
Tlaky s velkou činkou ve stoje (Otázka - Je to lepší než s jednoručkama nebo to můžu střídat? jsem zvyklej na jednoručky :-) )
Výpady s jednoručkami/ velká činka
+ triceps,lýtka,břicho - Franc. tlak s EZ činkou vleže
- Výpony na lýtka ve stoje
- Břicho
3) Shyby/Stahování horní kladky (shyby zvládám spíš jen úzkým úchopem, širokým zvládnu max.4, potom jsem dělal to, že jsem vyskočil nahoru a pomalu se spouštěl dolů, otázka Radši tímto způsobem Shyby široko nebo Shyby úzkym úchopem, což bude víc na biceps NEBO Stahování horní kladky?
Legpress/Dřep
Tlaky jednoručkama na šikmé lavici
+ ramena,triceps,břicho - Upažování v předklonu
- Kliky na bradlech (Otázka když už nebudu mít sílu, tak dát bench úzkým úchopem nebo něco jinýho?
- Břicho

A teď by mě ještě zajímalo, po kolika bych měl cvičit opakování? Chtěl bych to tak na 6 týdnů. Nebo mám řešit spíš váhy než počty opakování, popřípadě jak? Napadlo mi 3x12, 4x8, 5x5, 6x3 . Tak prosím poraďte :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xzetdur23 napsal:
:-D Vymýšlel jsem asi blbosti, tak jsem si našel radši fullbody trénink.
Fullbody trénink bych si udělal podle toho, co jsem tu našel :
1) Dřepy
Benchpress
Přítahy velké činky k pasu
+ ramena,biceps,břicho - Upažování
- Zdvih velké činky/EZ
- Břicho
2) Mrtvý tah
Tlaky s velkou činkou ve stoje (Otázka - Je to lepší než s jednoručkama nebo to můžu střídat? jsem zvyklej na jednoručky :-) )
Výpady s jednoručkami/ velká činka
+ triceps,lýtka,břicho - Franc. tlak s EZ činkou vleže
- Výpony na lýtka ve stoje
- Břicho
3) Shyby/Stahování horní kladky (shyby zvládám spíš jen úzkým úchopem, širokým zvládnu max.4, potom jsem dělal to, že jsem vyskočil nahoru a pomalu se spouštěl dolů, otázka Radši tímto způsobem Shyby široko nebo Shyby úzkym úchopem, což bude víc na biceps NEBO Stahování horní kladky?
Legpress/Dřep
Tlaky jednoručkama na šikmé lavici
+ ramena,triceps,břicho - Upažování v předklonu
- Kliky na bradlech (Otázka když už nebudu mít sílu, tak dát bench úzkým úchopem nebo něco jinýho?
- Břicho

A teď by mě ještě zajímalo, po kolika bych měl cvičit opakování? Chtěl bych to tak na 6 týdnů. Nebo mám řešit spíš váhy než počty opakování, popřípadě jak? Napadlo mi 3x12, 4x8, 5x5, 6x3 . Tak prosím poraďte :-)

Já bych to viděl ze začátku velký partie na 4x8, ať si zažiješ techniku atd. a třeba postupem času přejít na 5x5 :) Malý partie tak 3x8-10 Kdybys pak zvyšoval počet sérií časem, možná bych vyřadil nějakej cvik, ať toho není moc, ale to už je na každým.
xzetdur23

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře dobře, cvik vyřadím případně podle času v posilovně. A ještě někdo nějaký rady? :) Cviky jsou vpořádku a můžou být takhle u sebe?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Těžko-lehký split NEBO Full Body Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: