Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Zajímalo by mě, kde jsi chytil toho sracího bacila, já ho mám od pátečního večera :-/ asi je toho plný město :-)

Ono to bylo vic blici nez sraci :) ale asi tu radi nejaka defka , protoze od lidi okolo slysim, ze tu ted ma kdekdo...
Kazdopadne ze me za necele 2 dny vycucla 5kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martule

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
daymoon napsal:
Zajímalo by mě, kde jsi chytil toho sracího bacila, já ho mám od pátečního večera :-/ asi je toho plný město :-)

Ono to bylo vic blici nez sraci :) ale asi tu radi nejaka defka , protoze od lidi okolo slysim, ze tu ted ma kdekdo...
Kazdopadne ze me za necele 2 dny vycucla 5kg

esi to rozneses po gymu,tak te ubacám osou k smrti to ej to poslední,co bych ted potrebovala
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28/9 PRSA, BICEPS, TRICEPS

bench na MP
80kg x 5
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5 + 60kg x 9 + 50kg x 10 + 40kg x 20
-progress od minule zadnej, ale omlouva me nemoc a muzu byt vubec rad, ze jsem dal to co minule

peck deck
50kg x 20
60kg x 18
70kg x 12
70kg x 13
75kg x 11 + 50kg x 17 + 40kg x 20
-chtel jsem na protismerky, ale bylo tam prervano, tak jsem na to jebal a dal PD

bench na MP hlavou nahoru
60kg x 10
70kg x 5
70kg x 5
75kg x 4 + 55kg x 8 + 45kg x 10
60kg x 10
-ty jedine dve 15ky v BG, ktere vazi opravdu 15kg nebo dokonce myslim neco nad 15kg, byly svine znat a zrovna jak napotvoru si je tam dam obe, protoze se mne nechtelo jit asi 3 metry k vedlejsimu stojanu pro ty podvazeny :D

protismerky horni
22,5kg x 20
25kg x 17
27,5kg x 15
30kg x 12
32,5kg x 10 + 22,5kg x 17 + 15kg x 23

bench na stroji v sede
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
60kg x 6 + 40kg x 12 + 30kg x 21

bicepsovy zdvih JR
10kg x 15
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
17,5kg x 8 + 10kg x 10 + 5kg x 20 (uaaa...)
12,5kg x 12

bicepsovy zdvih VC nadhmatem
20kg x 15
25kg x 12
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10 + 20kg x 12
-vzpomnel jsem si na posledni vlog Vinogradova a Mestera, tak jsem si tenhle cvik po 100 letech dal, pumpovalo to pekne, ale tech 30kg bylo asi zvytecne moc, uz jsem moc zvedal lokty, priste vic technicteji

uzky bench na MP podhmatem
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 9
60kg x 8
60kg x 8 + 50kg x 7 + 40kg x 10 + 30kg x 20
50kg x 10

superserie : bicepsovy zdvih na kladce s oporou o koleno + tricepsove extenze na kladce pred hlavu
22,5kg x 20 + 35kg x 20
25kg x 20 + 40kg x 20
27,5kg x 18 + 42,5kg x 18
30kg x 15 + 45kg x 15
30kg x 15+ 47,5kg x 15
(32,5kg x 12 + 22,5kg x 14 + 15kg x 15) + (50kg x 15 + 35kg x 15 + 25kg x 20)

superserie: extenze JR za hlavou + bicepsovy zdvih JR kladivo
15kg x 12 + 10kg x 15
17,5kg x 10 + 12,5kg x 10
(20kg x 10 + 12,5kg x 10 + 10kg x 10) + (15kg x 8 + 10kg x 10 + 5kg x 25)
-tohle sice v planu nebylo, ale potreboval jsem natahnout cas, protoze jsem v 15h nekde potreboval byt, coz jsem pak zjistil ze bylo stejne uplne zbytecne, protoze je zku*venej statni svatek. Tak jsem si chtel dat jen extenzi, protoze na bic byly 3 cviky a na tric jen 2 , ale nechtelo se mne mezi seriema sedet, tak jsem to dal do superserky s kladivama Mozna toho bylo zbytecne moc ,ale coz, pumpovalo to jak blazen :)

-trenink vyborny , az na jednu drobnost, kterou jaksi nemuzu doted pochopit a co mi trochu zkazilo trenink, ale to sem nepatri.
-vaha pred treninkem uz alespon 110kg
-zitra volno
Draper

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/9 RAMENA, NOHY

tlaky na MP pred hlavu
75kg x 5
80kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5 + 60kg x 6 + 50kg x 7 + 40kg x 12 + 30kg x 16
na to ze jsem mel mezi treninky ramen jen 2 dny volna a na to, ze jsem vcera cvicil prsa, kde dostaly taky zabrat, sila byla. Planovanych 5x80kg splneno, sice docela siroky uchop, coz je lehci, protoze je kratsi draha pohybu, ale vse v plnem rozsahu pohybu a totalne na krev. Pak jsem ubral 5kg a dalsi 3 serie dal se 75kg, coz je take progress od minule repsektive predminule. Posledni serie shazovaci no commnet.

upazovani ve stoje
10kg x 20
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 17
15kg x 12 + 10kg x 15 + 5kg x 21 + 2,5kg x 60 sekund drzeni cinek

upazovani v predklonu
10kg x 20
12,5kg x 15
12,5kg x 16
12,5kg x 16
15kg x 14 + 10kg x 15 + 5kg x 20
10kg x 20

tlaky na MP za hlavu
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 8 + 2 a pul
-chtel jsem predpazovani, ale jednak byly vsechny mensi cinky zabrane a nechtelo se mne s nekym stridat a jednak at je zmena. Prvni serie strasne lehoucka, az mne to zmatlo, tak jsem dal hodne kratkou pauzu a druha uz byla o poznani neco jineho, do posledniho opakovani jsem snad i foukal abych tomu pomohl nahoru, dalsi 3 uz s delsima pauzama a toalne na krev.

pritahy spodni kladky k brade
35kg x 20
42,5kg x 18
45kg x 15
47,5kg x 15
50kg x 13 + 35kg x 14 + 25kg x 15

facepulls (s provazem)
30kg x 18
32,5kg x 17
35kg x 17
37,5kg x 16
40kg x 15 + 30kg x 15

predkopy
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 12
-lehky, pauzy asi 30-40 sekund, ale sotva jsem se pak dobelhal k multipressu :D

drep na MP
80kg x 10
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
80kg x 10
-dnes se moc pochvalit nemuzu. Jednak to byl uz druhy cvik a jednak na to asi jdu moc zbrkle. Z te 100ky moc dobry pocit nemam, spis uz to bylo takove neprijemne a myslim dal pridavat nebudu, protoze preci jen koleno neni zdaleka plne funkcni a vice zabira ta zdrava silnejsi noha, coz se mi potvrdilo hned pri prvni 6kove serii u poslendiho opakovani, kdy jak jsem zabral vice jednou stranuou , tak se se mnou posunul cely multipess, coz opravdu neni nic prijemneho a tak tak jsem to uprostred drahy pohybu zahakl zpatky. Pak jsem si ho vice zatezkal zavazima, aby se jen tak nepohnul. No kazdopadne z drepu dnes bad feeling a musim se trochu krotit. Pres 100kg zatim nepujdu

zakopavani v leze
30kg x 13
35kg x 11
35kg x 11
40kg x 8
40kg x 8
30kg x 15

vypady s JR
10+10kg x 10
10+10kg x 10
10+10kg x 10
10+10kg y 10
10+10kg x 10
10 opakovani na kazdou nohu

-trenink byt sice dnes nemel, coz mi hned v satne pripomnel jeden pozorny ctenar odsud z fora , ale coz, kdyz uz jsem tam byl, tak se preci nebudu vracet :D Puvodne jsem sel do posilovny s tim, ze dam jen nohy, ale nakonec jsem se nejak nechal unest temi rameny, i kdyz mezi posledni treninkem ramen bylo volno jen 2 dny (stejne tak ale i mezi nohama). Ramena sedly vyborne, sila byla a pekne jsem je procitil. Nohy krome drepu taky gut, celkove dost narocny trenink, ale jsem celkem spokojen.
-vaha 112kg uf, konecne se to vraci
-jsem zvedavej, jak dam zitra zada, hadam, ze nedam , protoze budu na kasu :D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, ty to zase drtíš jak zvíře Co se týče těch noh, co zkusit normální dřep od nižší váhy, aby Ti tím multipresem spíš nerostla disbalance?
Draper

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Koukám, ty to zase drtíš jak zvíře Co se týče těch noh, co zkusit normální dřep od nižší váhy, aby Ti tím multipresem spíš nerostla disbalance?

nevim mozna...
magion

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam asi bude strach ze ztráty rovnováhy ne? Co hackendřep nebo legpress (pokud se díky němu nebudíš v noci hrůzou )
ygg

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom dřepu bych se krotil podstatně víc, šel výrazně dolů .... klidně na 80 nebo i 70 .... a šel do vyšších opakování s perfektní technikou a relativně pomalu. Vůbec bych na tvém místě nechodil do méně jak 10-12 op, a sérii končil vždy s rezervou tak 1-2 op. Jak je to na krev, tak ta kontrola pohybu už nikdy nemůže být 100%, a u tebe je to nutnost.

To co děláš ty mi přijde o hubu...
Draper

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tam asi bude strach ze ztráty rovnováhy ne? Co hackendřep nebo legpress (pokud se díky němu nebudíš v noci hrůzou )

takovy vymozenosti v Blue Gymu nevedem LP je tam jen starej rozvrzanej horizontalni LP, na ten se samozrejme taky chystam.
A u klasickeho drepu ano,presne tak, bojim se ztaty rovnovahy a myslim, ze by to bylo hodne znat. Ale kdyz zacnu pomalu s malou vahou, jak pise Wojtkingson , tak bych se do toho mozna dostal . Musim to nejak promyslet.
Draper

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
V tom dřepu bych se krotil podstatně víc, šel výrazně dolů .... klidně na 80 nebo i 70 .... a šel do vyšších opakování s perfektní technikou a relativně pomalu. Vůbec bych na tvém místě nechodil do méně jak 10-12 op, a sérii končil vždy s rezervou tak 1-2 op. Jak je to na krev, tak ta kontrola pohybu už nikdy nemůže být 100%, a u tebe je to nutnost.

To co děláš ty mi přijde o hubu...

Do minuleho treninku to tak bylo, jen jsem se dneska nechal trochu unest a jak rikam, nemam z toho dobry pocit a takto v tom pokracovat nehodlam. A u tech nizsich vah a vic op ty nohy lepe procitim, coz e dulezitjesi. Stejne mne ted musi zakonite rust skoro ze vseho , alespon nejakou dobu .
ygg

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se na tohle ... pro nás mrzáky:-) ... nejvíc líbí a nejvíc osvědčuje takový ten Osladil style tréninku. Tady u těch videologů kde kdo nadával jaká je to nuda a podobně, ale ten jeho způsob cvičení je z hlediska prevence zranění absolutně nej.

A jak je vidět, dá se tím i udělat celkem slušná forma;-)))....ostatně, kdo z nás to má, že

EDIT ....jinak bych se zatím držel spíš toho mulťáku a dřep zkoušel, když už, s vlastní vahou...ideálně u něčeho, čeho se při případné ztrátě balancu můžeš zachtit, a později max s osou. Až když si budeš s tou osou navolno 100% jistej, tak jít do vah.
Draper

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje obrovske minus ve cviceni je moje netrpelivost, chci vsechno hned a ted, takze nevim , jestli ji budu mit na to saskovat nekde na bosu a delat tam drepy s vlastni vahou tela nebo u drepovaciho stojanu s praznou osou i kdyz samozrejme vim, ze by to bylo prospesne (a rozhodne tu nejde o ego) i.
Osladilovskej styl cvieni je pro oko divaka sice nuda nejvetsi, ale nic proti tomu nemam , naopak verim ze po takovem trneinku ty svaly musi citit mnohem lepe a i do objemu princip time under tension muze byt jistym prinostem a jak rikas riziko zraneni je tu podstatne nizsi nez treba u treninku Brench Warrena :) . Mockrat jsem si rikal, ze bych neco takoveho zkusil, ale porad me neco v hlave nuti si tam radeji trochu pridat a nejet to zase az tak uplne poctive. Nejlepsi by asi bylo vsechno stridat. Mam ale svuj dlouholety zazity styl cviceni, ktereho je tezke se zbavit i prsto ze vim, ze by slo cvicit mnohem lepe
harry

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"mám svůj dlouholetý zažitý styl cvičení (a vůbec při něm nejde o ego) a vůbec mi nevadí, že si každého půl roku něco urvu, protože mám v hlavě uplně nasrané"
kubaz

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by melo jit do podpisu drapere
Draper

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
to by melo jit do podpisu drapere

Kdyby to nepsal nekdo, kdo 20 let nonstop huli travu, tak se mozna i smeju :)

edit:
Mozna ma pravdu, az na to ego, za to se klidne budu rvat do krve :) a je mi to vite kde. Uz tu jsem skoro 10 let, takze by jste mohli pochopit , ze si veci delam po svem, klidne se 10x spalim a po 11 ruku do toho ohne zase strcim, to jsem proste ja divnej Drejpr z ronnieho . Je to moje vec a vase nazory na me mam v tezce v pi*i :) Chteli jste log, mate log, tak mi tu nekazejte a nemelte sracky, opravdu o to nestojim (tim nemyslim vecne prispevky jako dnes od ygga a Magiona nebo jindy od dalsich, tech si vazim nebo ruzne vecne otazky, na ty rad odpovim) ale nejakej zhulenej Harry a posahnej dunnoWayne a dalsi individua o ty tu fakt nestojim a pokud maji potrebu do me neustale rejt, tak at si klidne delaji dobre, me tim urcite nijak nerozhodi.

Naposledy upravil Draper dne po září 29, 2014 9:47 pm, celkově upraveno 3 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: