|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Trautman
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 8:02 pm Předmět: Levý biceps |
|
|
Čus,
posiluju asi tři čtvrtě roku a poslední dobou jsem si začal všímat že můj levý biceps je oproti pravému o něco menší, slabší, neumím ho tak silně zatnout a procítit a má menší výdrž. Dříve jsem si toho nevšiml možná proto, že jsem nebyl na takové úrovni jako jsem teď. Biceps jezdím většinou s jednoručkama, pravý biceps vždycky cítím, ale levý ne, cítím akorát nepříjemné pnutí v lokti ale biceps ne. Asi před dvěma lety jsem měl přetrženou šlachu na pravém bicepsu, takže je celkem paradox že je větší a silnější než "zdravý" levý. Osobně si myslím, že mám slabší nervové spojení mezi levého bicepsu. Myslíte že by něco vyřešila např. návštěva neurologa? Anebo se to časem nějak srovná? Budu vděčný za jakoukoliv radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
martas84
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Zkus neposilovat pořád pravou ruku, když jsi mimo posilovnu a používej i levou :-)
A je jasný, ze budeš mít vždy o něco silnější pravou ruku než levou, když s ní taháš nákupy atp.
Až budeš posilovat dýl, tak se to skoro vyrovná.
Jestli ale máš biceps o několik cm menší, tak už tu bude nějaký problém, v opačným případě bych to neřešil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Trautman
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ok, díky za radu, je menší asi o 1-1.5 cm. Budu cvičit dál a uvidím jak se to bude vyvíjet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Zacinej slabsi stranou a koriguj to podle ni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Trautman
|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
Díky za radu, určitě zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
martas84
|
Zaslal: so říjen 04, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
| Trautman napsal: | | Ok, díky za radu, je menší asi o 1-1.5 cm. Budu cvičit dál a uvidím jak se to bude vyvíjet. |
Jen pro tvoje info, rozdíl v obvodu u mých bicepsů je 1cm, kdybych si je teď nezměřil, ani bych o tom nevěděl. Sílu v nich mám ale stejnou.
Přestaň si všímat takových detailů a raději posiluj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
A jé, tady někdo zapomněl střídat ruce při honění
Ale abych jen nerejpal - zkus na čas vyřadit jednoručky a cvič cviky, při nichž musíš zapojovat obě ruce stejně. Nesnaž se to spravit tak, že budeš na levou nakládat víc, radši makej oběma stejně i s tím, že tu pravou neprocvičíš tolik, jak bys třeba chtěl.
Každopádně nikdo není perfektně souměrnej a že máš jednu ruku menší a druhou větší je úplně normální. Víc pro sebe uděláš, když si místo bezúčelného přeměřování dáš sérii shybů navíc
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Fangorn napsal: | A jé, tady někdo zapomněl střídat ruce při honění
Ale abych jen nerejpal - zkus na čas vyřadit jednoručky a cvič cviky, při nichž musíš zapojovat obě ruce stejně. Nesnaž se to spravit tak, že budeš na levou nakládat víc, radši makej oběma stejně i s tím, že tu pravou neprocvičíš tolik, jak bys třeba chtěl.
Každopádně nikdo není perfektně souměrnej a že máš jednu ruku menší a druhou větší je úplně normální. Víc pro sebe uděláš, když si místo bezúčelného přeměřování dáš sérii shybů navíc |
jednorucky bych prave nechal, u obou ruk samo stejnou vahu i stejne op a dat tomu cas
u vc vzdycky bude mit tendenci vice zabirat silnejsi ruka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|