|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
Som jediny, komu to video nejde? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GodlikeX
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
Me jde,akorat je to takovy rizly
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | | Me jde,akorat je to takovy rizly |
Je to řízlé - jak jsem psal - celé se to nějak posralo. Nevím o kolik by byla kvalita, kdyby se to nemuselo konvertovat do avi. Jinak to, že je to řízlý by rozhodně neměl mít za důsledek konvertor a nebo střihací program, takže spíš podezírám Michala, který to stříhal, že to prostě nějak posral . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
youtube je prostě mr*ka no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Jinak to, že je to řízlý by rozhodně neměl mít za důsledek konvertor a nebo střihací program, takže spíš podezírám Michala, který to stříhal, že to prostě nějak posral . . . |
A co by to teda mělo za důsledek když ne program na střih ? Je to tou konverzí na AVI podle mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
Jaký byl vstupní formát a program, ve kterém se to upravovalo? Každopádně konvertovat do AVI není ideální a pokud se tomu dá vyhnout, tak bych AVI nepoužíval. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
dle me je to tim avi. Driv sem strihalklukum videa z her a tak a avi ani za hovno. Zbytecne dlouho se to rendruje, zbytecne moc to vazi a stejne to stoji za hovno....
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
Uz to slape.
Co sa tyka kvality, podla mna pohoda, nie sme porota na Oscaroch
Diamond: stale tak hulakas v gyme? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Uz to slape.
Co sa tyka kvality, podla mna pohoda, nie sme porota na Oscaroch
Diamond: stale tak hulakas v gyme? |
Jak při čem třeba při nohou ještě víc při zádech o něco méně
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Jinak to, že je to řízlý by rozhodně neměl mít za důsledek konvertor a nebo střihací program, takže spíš podezírám Michala, který to stříhal, že to prostě nějak posral . . . |
A co by to teda mělo za důsledek když ne program na střih ? Je to tou konverzí na AVI podle mě. |
Třeba to, v jakém to uložíš velikostním formátu ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 1:34 pm Předmět: |
|
|
Mne sa to celkom paci, chce to viac sa oklepat pred kamerou, zatial to bolo miestami rozpacite, co je asi normalne.
Vyhodou je, ze to nie je ziadna freakshow a vedia sa s tebou (vami) stotoznit aj bezni cvicenci. Uvidime, co z toho vznikne casom, minimalne by to mohlo byt zaujimave mapovanie pripravy na sutaz. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 3:12 pm Předmět: |
|
|
Pekny video, tesim se na dalsi, pokud bude.... Tehle amaterskych videologu by tu klidne mohlo byt casem vic.
Darkkiller pekna objemova forma, takovy rozumny objem  , Diamond, ty mas nevyhodu, ze jsi ekto, navic jeste pomerne vysoky ( i kdyz nez jsem se ted podival na uvodni stranku tveho logu, typoval jsem te tak na 195kg.) , takze se ta hmota na tebe nabaluje tezko a 10kg navic by se na tobe rozplynulo jak nic. Mam to podobne, merim o 2cm vice a pri 112kg mne nekteri typuji na 90 :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
Diamond, darkkiller: Tohle video bylo povedený. Drtíte to dobře a technika se mi líbila, na muj vkus ukázková, je vidět, že se to snažíte jet správně jak to má být. Hlavu a patu to video má, mě se to líbilo.. těším se na další díl
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
Diamond: No, to je přesně ta konverze  .
Draper: Dík, ale pravdou je, že tohle u mě byla dost "vysekaná" forma. Teď už chci jen přibírat - aspoň tak 10 kg na sebe naplácat  .
Mravenec: díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Diamond, darkkiller: Tohle video bylo povedený. Drtíte to dobře a technika se mi líbila, na muj vkus ukázková, je vidět, že se to snažíte jet správně jak to má být. Hlavu a patu to video má, mě se to líbilo.. těším se na další díl |
Ukazkovou techniku si hlavne u prvnich dvou cviku predstavuju jinak ale jinak pozitivne prekvapilo, dokoukal jsem a budu koukat dal, pokud bude pokracovani
Jen bych se jeste primluvil za upravu audia, nevim, jestli je problem u me, ale musel jsem neustale zesilovat a zeslabovat.
Jinak palce nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|