|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá září 19, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Výkony obstojné, ehm, heh, ok _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: pá září 19, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
Na mna teda su! Patrim do skupiny cvicencov, ako su dochodcovia, male deti, dorastenky a ludia po autohavariach  Takze trochu respektu a ucty! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so září 20, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
Poslednou dobou premyslam o zmene treningu na nejake vesele full body  Je cas na zmenu, nech sa nezacnem nudit. Dumal som aj nad niecim ako korte, ale to by som rozhodne nemal sancu uregenerovat, pokial by som to naozaj chcel robit poriadne. Okrem toho sa vzdy prilis rozsantim, ked som v gyme a tak by tie predpisane opakovania a serie a percenta vysli navnivoc  Vidim to teda na fullbody, dva cviky na partiu po 5 pracovnych serii + doplnkovy cvik (ramena, biceps, triceps a lytka). Asi sa pohram aj s roznymi stupnami zataze, cize kazdy trening bude jedna velka partia dominantnejsia (podobne, ako to mam aj teraz) a uvidime, co to urobi. Samozrejme si od toho neslubujem nic viac, nez len zabavu, kedze som hardgainer a dodrziavat stravu mi robi problem.
Co vy na to? Oplati sa, ci zbytocne? Moje posledne fullbody som utiahol par mesiacov, nez som zacal mat problemy s regeneraciou, ale to som to zbytocne hrotil.
Edit: Mam vlastne vyhradene 4 dni na posilku, co znamena, ze 3 treningy moze byt fullbody a 4 trening doplnky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne září 21, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka
Poctiva rozcvicka, natahovacka
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x7x130kg PR!!!
2x6x130kg
2x5x130kg
1x6x110kg
Tlaky s JC na rovnej:
1x10x15kg
6x8x32.5kg este stale odpalene ramena od piatku, takze skor slo o kontrolovany pohyb a precitenie
Celny drep:
5x6x70kg dynamicky, doraz na techniku
Rozpazovanie na rovnej:
5x12x10kg pomaleeee
Legpress:
5x8x250kg
Lytka:
5x12x80kg
Predkopavanie:
5x10x90kg
Zakopavanie:
5x10x40kg
Hodnotenie treningu: Fuuuha, no, od rana sa mi mega nechcelo, citim sa ospalo, unavene, tlak zrazeny do suterenu, len by som chrapal. Napriek tomu trening numero uuuunooo.
Drepy potesili, lebo hned v prvej pracovnej osobacik, takze fajnotka  Co nepotesilo bola prva pracovna seria tlakov, kde som si na jednu ruku vzal 32.5kg a na druhu 35kg a vsimol som si to pri siestom opakovani  Skoro mi to ani nebolo cely cas divne... Ta seria zapisana nie je  Celkovo ale tlaky slabsie, brutalne citim este stale ramena z piatku - z coho mam take zmiesane pocity. na jednu stranu sa tesim, ze som ramena podrvil, na druhu stranu slza v oku kvoli biednemu hrudnicku  Ale tak beriem, ze je to "lahky" hrudnik a povodna myslienka bola len to pumpnut pri peknej technike.
Legpress bol drsnohustokrutoprisnarna s minimalnymi pauzami, ale najhorsie boli superserie predkopavania a zakopavania, to som toho uz mal fakt plne zuby, nohy sa klepali, chcel som ist domov, ale nedalo sa  A ked som docvicil, tiez sa nedalo, lebo nozky odmietali fungovat podla povelov mozgu. Ale po sprche sa nejak rozhodli spolupracovat, takze dobre. Inak by som musel ist v stojke a keby to videl RANDO, zavidel by mi, aky som funkcny a co potom..?
Od utorka teda zacinam fullbody, tento trening som siel dost dlho a zacinal ma nudit, takze som zvedavy, co povie telo na zmenu. Kazdopadne som si tam nasiel viac miesta na ruky, kedze zaostavaju a rad by som ich trochu dofukol. Drzte palce! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 23, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x5x100kg
2x4x100kg
1x5x100kg posledny dopomoc
Zhyby:
2x10xCarabas
1x6xCarabas+10kg
1x5xCarabas+15kg
1x5xCarabas+20kg
1x4xCarabas+25kg
1x2xCarabas+30kg
2x10xCarabas
Kliky na bradlach:
3x4xCarabas+30kg
2x6xCarabas+20kg
Pritahy VC v predklone:
5x10x60kg
Celne drepy:
1x10x20kg
5x6x70kg este unava od nedelneho treningu
Stahovanie kladky - triceps:
5x10x40kg
Lytka:
5x15x60kg + 1x10x50kg
Brucho:
5x15
Hodnotenie treningu: Tak dnes zase raz fullbody, nech je zmena, aby som sa nenudil a snad dal novy impulz telu. Na fullbody sa mi paci jedna vec oproti splitu  Clovek sice nie je taky napumpovany, zato sa citi fakt doje*ane  Parada, musim povedat, ze trening zbehol hodne rychlo, toto bol taky nastrelovaci trening - nevedel som, kolko si coho mozem dovolit robit, musim najst ten spravny balanc, aby som dal telu zabrat a sucasne stihal regenerovat (to sa uvidi po par tyzdnoch). Zatial ale fajnotka, citim, ze som si makol, lutujem, ze nohy este boli unavene a dal som si ich len tak zlahka. Dalsi trening vo stvrtok, tam uz bude aj mrtvy tah  Zatial som teda spokojny, trening na papieri vyzera super, uvidime, co bude, ked zacnu sermiarske a florbalove treningy _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 25, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Mrtvy tah:
1x6x70kg
1x6x110kg
5x3x160kg
1x3x120kg
Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg
Legpress:
1x10x80kg
5x8x210kg
Hacken drep (MP):
5x6x50kg
Incline bench (MP):
1x6x50kg
5x5x70kg
Rozpazovanie na rovnej:
5x10x12.5kg
Brucho:
5x15
Biceps - kladka:
5x10x40kg
Hodnotenie treningu: Druhy fullbody trening. Dnes som si povedal, ze superserie si dam v ramci partie, nech je sranda  Pri mrtvole to nebola taka tragedia, lebo som zvyknuty v superserii robit zhyby, vesele to zacalo byt pri superserii legpress vs hackeny  Nebola tam nejaka sialena vaha, ale tempo bolo krute a rychle - kazdopadne bola rezerva a viem, ze nabuduce mozem zvysit vahu. Incline bench a rozpazovanie bolo tiez super, tento trening asi necham v takejto podobe  Bralo to vsetko pekne, uvidime, ako zareaguje telo tak po mesiaci. Snad tam budu nejake prirastky, ak nie, vymyslim nieco nove (ano, som trosku skepticky voci fullbody). Inak cely trening rychlovka, cas treningu sa hybal okolo hodky. Co take este dodat...
Ahaaa, jasne, pisal mi Rando a niekedy cez vikend sa asi zastavi v posilke, takze snad spoznam legendu fora osobne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ramena / Triceps / Biceps
Rozcvicka + rotatory
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x4x65kg
1x2x70kg
1x2x72.5kg PR!
1x1x75kg PR!!
3x5x60kg
Tlaky s JC v stoji:
5x6x20kg
Pritahy k brade (kladka vleze):
5x10x45kg
Upazovanie v stoji:
5x10x7kg + 5x10x2kg + 5x10x1kg
Upazovanie v predklone:
5x10x7kg + 5x10x2kg + 5x10x1kg
Kliky na bradlach:
5x15xCarabas
Scottovka JC:
5x10x10kg kazda ruka
Stahovanie kladky:
5x15x40kg
Kladka - biceps nadhmat:
5x10x20kg podrzane
Klokov press z pasie:
1x20x20kg
Hodnotenie treningu: Hell fuckin' yeah  Trosku zabavy do full body  Ramena napadrt, dnes popadali nejake osobaky, co po dlhsom case velmi potesilo. Na to, ze vcera som robil incline bench paradicka. Lietalo to jedna radost a konecne som sa dostal na tych 75kg. Ta megaseria upazovania a upazovania v predklone vyzerala tak, ze som dal desat so 7kg, potom desat s 2kg a nakoniec 1kg, hned na to som si sadol a zopakoval to v predklone  Ramena horeli brutalne, napumpovane, pa-ra-da!
Paprcky takisto pekne naliate, proste velka pevelka spokojnost! Dnes trening 10 bodov z 10 a este som si stihol zatancovat v pauzach medzi seriami _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne září 28, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
Fullbody - trening s Random
Drepy:
1x10xCarabas
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x6x130kg
3x4x140kg
1x5x130kg
1x6x110kg
Decline bench:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x6x90kg s rezervami
Celny drep:
1x6x90kg
4x5x90kg
Protismerne kladky:
5x10x25kg podrzane poctivo
T-tyc siroky nadhmat:
5x8x70kg
Lytka:
5x10x100kg
Veslovanie - kladka:
5x10x65kg
Brucho:
5x15
Hodnotenie treningu: Dnes taky nejaky lenivy trening. Vonku bolo fakt krasne a mne sa chcelo robit vselico, okrem cvicenia  Nakoniec som sa dokopal do gymu, lebo sme boli dohodnuti s Random, ze sa ukaze a ja spoznam miestny fenomen a urobim pre vas kratky reportik... Ked som prisiel, este tam nebol, hoci deklaroval, ze tam pride skor, aby mohol cvicit core, chodit po rukach alebo visiet na hrazde alebo nieco podobne.
Tak som si povedal, ze nanho pockam drepujuc  Vahy som dnes zvysil na 140kg a siel som pekne kontrolovane stvorky (no dobre, posledne opakovanie v serii bolo uz rvane chrbtom  ), takze sila zrejme sla hore, odkedy som zaradil viac opakovani s nizsou vahou. Co samozrejme potesi, to ani nemusim pisat. Decline bench pohodicka, nechcel som to zbytocne silit, myslim, ze by tam sla aj stovka, ale nemal som nikoho za sebou a predstava, ze mi olympijska tycka roluje ksicht ma nijak nelakala. Mam len tento jeden, navyse je celkom v pohode a nechcem onho prist.
...
...
A medzitym Rando stale nikde. Povedal som si, ze ma mozno rad dramaticke nastupy na scenu a netrpezlivo som pozeral smerom k vchodu, ci neuvidim niekoho, ako robi na recepcii stojku. Zial, zatial nic.
...
...
Celne drepy pohodka, aj ked tam som rad, ze som nesiel cez 90kg. Toto bola taka akuratna vaha, aby ten drep este vyzeral ako drep a zaroven som z neho poriadne citil nohy. V "pauzach" som si odskocil na protismerne kladky a odmakal ich pekne s podrzanim, kraaaasne precitene.
...
...
Rando furt nikde. Pomyslel som si, ze som ho mozno len prehliadol, pri vsetkych jeho zalubach vo vychodnych zvykoch a tantrickych trikoch ma mozno nejake zvlastne schopnosti a ja som sa doteraz sustredil len na cvicenie a hadam som ho prehliadol... Sokolim zrakom som prebehol gym, ale pokial Rando nema schopnost prevtelit sa do dvoch zien, ktore, napriek tomu, ze maju velky zadok cvicia iba ramena, nevidel som ho.
...
...
To uz prisiel na rad chrbat a ten som si uzival. Fullbody ma totiz vyhodu, ze ked robim len dva cviky na partiu, mam na ne plno energie. Takze pekne precitene vsetko, bralo presne to, co malo brat. Tam som do supersetu zaradil lytka a brucho.
...
...
Zial moj himalajsky partner sa stale neukazal. Uz som nemal co cvicit, energia vyflusana a hoci by som ho rad pockal hoci aj do polnoci, musim si varit obed do krabicky na zajtra. Takze smutne som odisiel do satne, ale este som nahy namydleny vykukoval zo sprchy, ci sa nahodou neukaze, aby som s nim aspon prehodil par slov, takze som v gyme od dnes za voyera, ktory sa nahaty ukaja na prezliekajucich sa cvicencoch. Bohuzial, nikde nikto a ja som prisiel o moznost sa porozpravat s Random/Pozemstajnom/DikobrazimDietatom a fakt s nim urobit minirozhovor pre vsetkych zaujemcov (a tipujem, ze ich nie je na ronnie.cz malo). Dufam, ze sa ukaze inokedy, lebo som mal vazne v umysle uplne nestranne zistit, co je to za cloveka a ci si z nas len robi srandu, alebo je proste "svoj".
Zaroven dufam, ze ak to bude citat, neurazi sa a hadam pride pocvicit niekedy inokedy. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: ne září 28, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
haha hlavně že všechny pořád vybízel, aby si přišli zacvičit s váma
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 30, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Rozcvicka, rotatory
Benchpress:
1x20x20kg
1x10x20kg
1x10x60kg
4x5x100kg
2x3x100kg + 1x10x60kg
Zhyby:
2x10xCarabas
1x8xCarabas+10kg
1x6xCarabas+15kg
1x5xCarabas+20kg
1x4xCarabas+25kg
1x2xCarabas+30kg
1x10xCarabas
1x8xCarabas
Kliky na bradlach:
5x8xCarabas+20kg
Pritahy VC v predklone:
5x10x60kg
Celne drepy:
1x10x20kg
5x10x70kg
Lytka:
5x15x60kg
Stahovanie kladky - triceps:
5x10x45kg
Biceps - kladka:
5x8x45kg
Hodnotenie treningu: Buch bac, rychlo a zbesilo  Velmi pozitivny, radostny trening v dobrej naladicke. Utahany sice jak maly pes, ale trening slapal. Od vcera vecera nerobim nic ine, nez ZEREM (ono sa ani neda inak, telo si proste pyta, nerobim to kvoli nicomu inemu, nez stalemu hladu a snahe tela o prisun energie. Vcera dve vecere, dnes dvoje ranajky a dva obedy) a tak som tusil, ze to celkom pojde. A aj slo. Kratke pauzy, superserie, bench v pohode, az pri piatej serii sa to zial zlomilo, ale stale na mna slusny vykon  Kliky na bradlach pumpovacka solidna, masaker boli celne drepy. Kratke pauzy, dynamika a vybusnost jedna radost (vsak som sa pri nich skoro poblul  ). Na zaver len lahucka pumpovacka na kladkach, pretoze zajtra idem dalsi trening (mam to teraz rozhadzane) a nechcel som sa zbytocne znicit. Proste paradicka, dobry pocit, vsetko slape pekne, ale citim, ze unava ciha za rohom  Chce to BCAA, inak skoncim pri chytani holubov a vyberani smetnych kosov, aby som vykryl energeticky vydaj _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg
1x2x170kg
4x1x170kg
2x4x140kg
Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg
Legpress:
1x12x70kg
5x6x255kg
Hacken drep (multipress):
5x6x60kg
Incline bench (multipress):
1x4x60kg testovacka, ako to pojde
5x6x70kg zlepsenie
Protismerne kladky:
5x10x20kg podrzaneeee
Tlaky JC v stoji - ramena:
5x6x20kg
Brucho:
5x15
Hodnotenie treningu: Po vcerajsku unava ako hovado. Telo sa definitivne zmenilo na ciernu dieru: cokolvek donho nahadzem, zmizne to tam a uz sa neobjavi, vsetko spalim  Uz ma fakt boli sanka od kyvania hubou, ako stale musim do seba nieco pchat  Ale zatial to stiham uzrat (aj ked som sa uz parkrat od hladu zobudil v noci a musel som to riesit aspon rychlym poharom mlieka  ). Kazdopadne teda som to nejako uzral a bol som schopny dat si znova cele telo: tak ako minuly tyzden, dal som si superserie v ramci jednej partie a to je fakt drsne. Vykony celkom dopohody, incline bench drobne zlepsenie, takisto hackeny som prihodil tusim 10kil. Jo, na mrtvolu som sa moc necitil, tak som si povedal, ze prihodim 10kil na cinku a uberiem opakovania, to celkom fungovalo - kratkodobo som bol schopny do toho vrazit viac energie ako pri dlhsej serii. Na zaver som si dal aj tak dve 4ky so 140kg, aby som to aj pumpol. Inak ale tie 170ky som podrzal hore asi 15 sekund, nez som to zlozil, takze stalo to za to  Fajny trening, ale uprimne, som rad, ze zajtra sa nemusim hybat a mozem sa trochu spamatat  Spokojnost! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Ramena / Triceps / Biceps
Rotatory
Military press:
1x10x20kg
1x8x40kg
1x5x60kg
1x4x65kg
2x2x70kg
2x5x60kg
2x4x60kg
Pritahy VC k brade:
3x10x40kg ale nepacila sa mi technika, taaaakze zhodime
2x10x30kg technicke, podrzane
Tlaky v sede za hlavou (multipress):
5x6x50kg
Upazovanie v stoji:
5x10x7kg+5x10x3kg+5x10x1kg
Upazovanie v predklone:
5x10x7kg+5x10x3kg+5x10x1kg
Kliky na bradlach:
5x10xCarabas
Stahovanie kladky jednorucne podhmatom:
5x8x20kg
Kladivove zdvihy:
5x6x15kg+5x6x7.5kg kazda ruka
Biceps s VC nadhmatom:
3x10x20kg len tak na zaver pre radost
Hodnotenie treningu: Juuu, no paradicka a radost. Vcera som sa konecne trosku zregeneroval a odpadol som do postele uz niekedy o pol desiatej vecer, takze som mal dnes celkom dost energie na trening (vynimocne)  A ramenam som dal celkom zabrat. Military slo tak nejak priemerne na moje moznosti, takisto tlaky za hlavou. Miesto pritahov vleze som si dal normalne pritahy s VC, ale tam si musim strazit techniku. Klasicky najvacsi zahul bolo upazovanie v stoji a predklone, vymenil som dvojkilove cinky za trojkilove a citil som to teda riadne  Potom som si dal este megagiga seriu na rucky, cize 10klikov na bradlach, hned za tym stahovanie kladky, potom kladiva a potom o nieco lahsie kladiva. A to som otocil 5krat, takze ruky peeeekne naliate  Na zaver este nadhmatom par opakovani, lebo preco nie  Zajtra sa konecne poriadne vychrapem a oddychnem a v nedelu zas fullbody.
Chce to BCAA.
A aktualka.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne říjen 05, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Rozcvicka
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x4x140kg
1x6x110kg
Decline bench:
1x10x30kg
1x10x70kg
5x5x100kg + 1x10x70kg
Celne drepy:
5x5x90kg
Rozpazovanie na rovnej:
5x10x12.5kg pomaleeeee
Stahovanie kladky (uzky paralel) zhora:
5x10x60kg izolovane ako to len slo
Lytka:
5x10x100kg
T-tyc siroky nadhmat:
5x10x50kg podrzane, pomale
Brucho:
5x
Hodnotenie treningu: Clovek sa trochu vyspi cez vikend a hned je to o niecom inom  Cely trening zbuchany extra rychlo. Velmi potesili drepy, moje posledne maxko so 140kg bolo vydretych 5 opakovani, dnes som urobil 5 serii po 4 opakovania a stale bola rezerva, takze sila ide hore. Co ma tesi, ne ze ne
Decline bench - minuly tyzden som pisal, ze boli rezervy s 90kg, tak som pridal na rovnu 100ku. A rezervy su stale, takze parada. Na vyssiu vahu uz nepojdem, skusim radsej trosku rozsirit uchop, vtedy to pekne citim, len sa trosicku bojim o ramena, tie ma pri sirsom uchope zvyknu pobolievat.
Celne drepy velka pohodka, krasne som to citil, ale ta vaha je stale este taka manevrovatelna, takze dobra hlbka, sem tam stopka, pekne sa to da udrzat. Rozpazky som siel veeelmi pomaly, natahoval som tie svaly a hore stlacal, sice mala vaha, ale nakoniec som to pekne zacvicil a citil.
Zvysok treingu boli klasicke izolovane cviky, snaha o pomale precitenie, nie je to sice nieco, co by ma extremne bavilo, ale snazim sa robit aj toto. Chrbat nakoniec skoncil solidne napumpovany, aj ked som siel len dva cviky.
Celkovo super, fakt ze vikendovy spanok+jedlo dokaze divy. Zajtra uz to taka prdel nebude, rano uz praca, menej jedla a samozrejme zase raz fullbody  Tak si uzivam euforiu a nadsenie aspon teraz _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Zas znicujuce Fullbody
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x10x80kg
1x7x100kg ejha, PR na pocet opakovani a s rezervou
2x5x100kg bez rezervy
2x4x100kg co je to rezerva??
1x9x80kg a desiata ma skoro zabila, ked mi vypli ruky
Zhyby:
1x10xCarabas
5x5xCarabas+15kg
1x10xCarabas
Kliky na bradlach:
5x8xCarabas+20kg
Pritahy v predklone s VC:
5x10x60kg technicke
Celne drepy:
1x10x20kg
1x6x50kg
5x10x70kg chvilku som dumal, ze dam len 8 opakovani, ale nie som ziadna princeznicka!
Triceps - stahovanie kladky:
5x12x40kg pumpicka
Lytka:
5x12xnetusim
Biceps - kladka:
5x10x40kg
Hodnotenie treningu: Na to, ze aj vcera boli tlaky, tak dnesny hrudnik velmi fajn  Hned zo zaciatku osobak, este k tomu na benchi, to je pre mna sviatocny den a dovod na oslavu s celou rodinou v zarezervovanom saloniku s tortou a sampanskym  Co sa tyka zhybov, tie nesli nijak zazracne, vcera som na tych kladkach celkom slusne utavil svaly, takze som siel len tak zlahka, ale citil som to pekne.
Do drepov sa mi po vcerajsku voooobec ale vobec nechcelo, ale nakoniec to odsypalo slusne, predsa len, tych 70kg je hovno vaha, takze OK. Aj ked, nie ze by som si nezamakal, to by som kecal.
"Potesil" kamos, ktory starostlivo vyhlasil, ze vyzeram nejak strhane  Ale s tymto objavom prisiel ked som robil kliky na bradlach, tak mozno to bolo tym. Kazdopadne potrebujem nasadit v strave viac poriadnych sachrov - skoro kazdy den si kupujem nejake sladkosti alebo daco podobne, telo pyta energiu z kazdeho dostupneho zdroja. Takze by smo bol radsej, keby tym zdrojom boli normalne prilohy a nie disko keksy, ako dnes, hehe. A po vyplate musim dat BCAA.
Inak spokojnost, sice mam vkuse pocit, ze malo spim, ale fyzicky zatial zvladam obstojne, cisla tam padaju a silovo sa to dokonca posuva. Akurat rucicka na vahe ma v pi*i a neposuva sa (ale aspon nepada na nizsie cisla) _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|