Žádnýho Jakuba Nováka neznám. To sem cpeš videa někoho jinýho.
Asi nejakej fejk ten Novak :-)
A vubec , jak to jde Davide,? Nejak ses nam ztatil , snad uz taky nesedis pul prdeli na invalidnim vozejku
Mravenec1 napsal:
Seš u toho pevnej jak skála, jakej, že si měl rekord? 5x5x200?
Natočíš dřepy?
Jo 5x5x200kg jsem daval celkem na jistotu, ale vzdy v ramci treninku zad, treba jako 2. nebo 3. cvik a nejak jsem se dal nehnal. Vetsinou to byla ta hranice kdy jsem to pak prepalil a trenink od treninku to bylo tezsi a tezsi a na cas jsem DL vypustil uplne.
Nevim jestli ma nejaky smysl tocit drepy po 10-15 op a jeste k tomu na MP, to asi ne
Poman napsal:
Takový tahy ze špalků
Ja vim, celkem drzost nazyvat tyhle me dotahy a jeste k tomu s podvazenyma kotoucema, coz jsi zapomnel zminit, mrtvym tahem :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A vubec , jak to jde Davide,? Nejak ses nam ztatil , snad uz taky nesedis pul prdeli na invalidnim vozejku
Ses ani nepochlubil, že máš novej dopravní prostředek, když píšeš taky.
Před prázdninama trošku přepálenej objem práce v tréninkách u mě znamená, že jdu silově do háje, takže mě to samozřejmě přestalo trochu bavit, ale hrdinně jsem to pojal tak, že teda aspoň zkusím shodit váhu na letošní sezónu basketu a zkusit si vzpomenout, jaký to je běhat s skákat s nižší výhou a mít výmluvu proto, že jsem slabej. Ne, že by tomu jindy bylo jinak. :)
Mám pocit, že v létě na kreošu, nažranej a nevyprázdněnej jsem se dostával už na úžasných 97kg a momentálně už jsem zahlídl na váze i nějakých snad 88,4kg a chtěl bych to stáhnout na nějakých cca +-82kg, takže pro tebe anorektik. Nejlíp se mi skákalo na cca 78kg, co si pamatuju, ale to už je hodně let. Snad nezhubnu jen svaly, ale i trochu tuku. :)
Moje hubnutí stejně vypadá tím stylem, že jsem se přestal "přežírat" a jím jenom 3x denně (rohlíky se šunou a sýrem, pak třeba hranolky s tatarkou a steak a na veřer pizzu (přeháním, ale není to daleko od pravdy)), cca něco přes 300S, max do 400, ale to spíš ne, zbytek normál. Prostě taková pravá kult. strava. Cca nějakých 2500-3000kcal. Dobrý je, že když člověk není přežranej, tak není tak unavenej, ale mně se na tak málo sachrech blbě trénuje, takže to nemá smysl ani psát a paradoxně jsem míval větší hlad, když jsem žral víc a mohl díky tomu intentivněji trénovat a tělo si říkalo samo, že chce víc kalorií.
No a až se mě bude úplná vyschlina, tak zas trošku víc žrát a snad zas půjde síla hore.
Sem se nějak rozepsal. No, neměl ses ptát, ikdyž to bylo jen ze slušnosti.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ses ani nepochlubil, že máš novej dopravní prostředek, když píšeš taky.
Jeste ne,ale tuhle jsem videl akci 1+1 , tak jsem si rikal, ze pockam na tebe :D
ten zbytek, co jsi psal, se mi cist nechce takze budu predpokladat, ze je vse pri starem a porad mas ty svy 3 cviky, ktery uz asi 10 let cvicis porad dokola
Prochm : diky, az dam bude zase alespon 200 pri zachovani techniky, budu spokojenej
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No vidíš, kdybys si to přečetl, tak bys věděl, že jsem po 10 letech přišel na to, že 3 cviky jsou moc a zredukoval jsem to na jeden.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Drepe, prečo máš pri tom ťahu akoby pokrčené a mierne do strán vytočené ruky?, ideš pekne plynule, ale bicákom sa to časom nemusí začať páčiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Drepe, prečo máš pri tom ťahu akoby pokrčené a mierne do strán vytočené ruky?, ideš pekne plynule, ale bicákom sa to časom nemusí začať páčiť.
Nevim, ale priste se jich zaptam a reknu ti :)
tlaky na MP pred hlavu
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5 + 60kg x 6 + 50kg x 8 + 40kg x 12 + 30kg x 16
-vaha uplne akorat pro 5x5x80kg, coz byl dnesni plan, takze od minule opet +5kg pri zachovani objemu cviku a za ty 3 tydny, co cvicim, uz je 25kg. Svalova pamet a nedelat zadne kardio jsou opravdu velmi fungujici aspekty progresivniho treninku :) V minulem treninku jsem tech 5x80 dal s hodne sirokym uchopem, coz je vzdy lehci, dnes jsem ho uz zuzil na bezny, ktery pouzivam. Vse samozrejme v plnem rozsahu pohybu od klicni kosti nahoru do propnutych rukou. Priste zase mozna neco lehci vic opakovani s nizsi vahou, ividime podle pocitu
upazovani ve stoje
12,5kg x 17
12,5kg x 18
12,5kg x 17
15kg x 12
15kg x 13 + 10kg x 12 + 5kg x 20 + 2,5kg x 60 sekund drzeni cinek (uuaaa, to je na posrani...) -sedlo to pekne, to minutove mozna o neco vic drzeni 2,5kg cinek na konci shazovacky je absolutne nejbrutalnesji cast celeho meho treininku a je to asi nejdelsi minuta v mem zivote :)
upazovani v predklonu (kazda ruka zvlast)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
15kg x 15 (2x)
-at je zmena, tak jsem dal tenhle cvik, docela to slo, ale klasicke upazovani v predklonu obema rukama soucasne mozna bere lip. I kdyz ono asi jak kdy, jak v ten dany trenink zrovna sedne technika a tohle je hlavne hrozna aerobka :)
tlaky na MP za hlavu
50kg x 10
55kg x 10
60kg x 7
60kg x 7
50kg x 9 a pul + 2 a pul
-super, ale posledni 2 serie tak tak, ze jsem si u posledniho opakovani malem vytlacil oci z dulku. Rozsah pohybu opet maximalne mozny.
pritahy spodni kladky k brade
40kg x 20
45kg x 18
47,5kg x 15
50kg x 15
55kg x 12 + 35kg x 15 + 25kg x 15
netaham to k brade ale az k nosi nebo ocim a nahore se to snazim chvili podrzet, masakr
facepulls (s provazem)
30kg x 20
35kg x 18
37,5kg x 16
40kg x 15
42,5kg x 15 + 30kg x 17 + 20kg x 20
-mel jsem blby pocit z tech ne uplne idealne procitenych zadnich delt u upazovani v predklonu, takze jsem si dal jeste tohle a tady jsem se zapojil krasne, Nepomatuji si, ze by mne tenhle cvik nekdy tak dobre bral jako dnes. Jeste predtim jsem zkousel novy cvik, ktery jsem nikdy necvicil a to tento , vubec mne nesedl, navic mne u toho jaksi zacalo vyskakovat pravy rameno, az jsem se uplne lekl a to jsem tam mel jen 3 maly cihlicky, ale jak ted koukam na to video, tak jsme to jel blbe, protoze jsem ti kladky drzel moc nad hlavou a pan na videu je drzi vic pred oblicejem, kazdopadne tomu jeste sanci dam .
krceni ramen s VC
110kg x 12
110kg x 12
120kg x 10
120kg x 10
120kg x 10
130kg x 10
krceni ramen s JR
30kg + 30kg x 17
35kg + 35kg x 15
40kg + 40kg x 12
40kg + 40kg x 12
(40kg + 40kg) x 12 + (20kg + 20kg) x 20
-oba cviky sedly vyborne, po tech jednoruckach jsem mel dokonce nazilovany trapezy , coz jsem u sebe jeste nevidel :D
-TIME: 1h 37 minut
-naprosto perfektni trenink, sila opet povyrostla, stejne tak i ja jsem povyrostl, dnes necelych 114kg -zitra nohy, konecne jsem je dal do samostatne trenikove jednotky, protoze s ramenama uz by to bylo moc dlouhe a jeste pri takovem objemu treninku
Naposledy upravil Draper dne so říjen 04, 2014 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát
No vidíš, kdybys si to přečetl, tak bys věděl, že jsem po 10 letech přišel na to, že 3 cviky jsou moc a zredukoval jsem to na jeden.
je videt, ze na stary kolena prichazis k rozumu
Tak k tvýmu minimalismu to bude mít vždycky daleko, tam mě hlava nepustí, ale taky v ní musím odstřelit ten kousek na tréninky ve větším objemu a plácnout se po rukách, když si na to vzpomenu a budu to chtít zase zkoušet.
GL s jobem.
predkopavani
30kg x 12
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
40kg x 8 + 20kg x 15
30kg x 12
-silenej pumping
drepy na MP
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
-dal jsem na rady ygga a Magiona ,ubral jsem vahu, zvysil pocet opakovani v serii a snazil jsme se to jet pomaleji a vice technicteji, ovsem minule jsem to koleno asi hodne pretizil a ani dnes jsem z toho nemel dobry pocit i presto, ze jsem tam mel o 40kg mene. Vahove je to strasne lehky, ale bojim se bojim a v kolenu citim jakesi napeti, opravdu neprijemny pocit a zaroven se mne cimdal vic vraceji vzpominky na uraz. Snazil jsem se to jet co nejhloubeji, ovsem pokud jdu pod paralel , koleno citim o hodne vic, takze alespon na parelel to snad bylo. Do minuleho treninku to bylo uplne v pohode, ale asi jsem na to vlitl moc z ostra a hlavne v pondeli to posral tema seriema se 100kg a ted se to projevuje. Uvidime co dal, mozna budu drepovat jen ob trenink a nebo vylozene podle pocitu
zakopavani
30kg x 15
35kg x 12
35kg x 12
40kg x 8
45kg x 6 + 25kg x 15
30kg x 12
legpress (horizontalni)
100kg x 20
120kg x 15
120kg x 15
120kg x 15
120kg x 15
120kg x 20
-tohle bylo pocitove pro koleno lepsi a docela dobra pumpovacka, jen mne chvili trvalo nez jsme ten kram spravne nastavil. Hloubka opet paralel, protoze pokud jsem sel pod, mel jsem tendenci odlepovat prdel ze sedacky
vypady s JR
10+10kg x 10
10+10kg x 10
10+10kg x 10
10+10kg x 10
10+10kg x 10
10 op kazda noha
vypony v sede
20kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
30kg x 12 + 20kg x 15 + 10kg x 16
-tohle bude bolet minimalne tejden
-dnes poprve samostatne nohy, jeste melo byt bricho, ale byl jsem uplne vyrizenej a to prakticky uz v polovine prvniho cviku . Jeste k tomu si tam pak se mnou chtel jeden stary znamy povidat, ale myslim, ze po prvnich 2 otazkach pochopil, ze dnes zrovna nemam konverzacni den Nechapu, jak jsem mohl nedavno vypustit z pusy tvrzeni, ze muj trenink bicepsu je narocnejsi nez trenink nohou, asi jsem musel byt zfetlej , jinak si to neumim vysvetlt..
-co se tyka treninku tak nohy braly pekne, ale jak jsem psal u drepu, nemel jsem z toho kolena dnes dobry pocit, mozna ze ty nohy budu cvicit jen 1x za cca 10 dni, proste jeden trenink vzdy vynecham , ale uvidime, jak se bude tvarit koleno.
ach jo
bench na MP
90kg x 6
95kg x 5
95kg x 5
90kg x 5
90kg x 5 + 70kg x 7 + 60kg x 7 + 50kg x 12 + 40kg x 15
-od minule jsem pridal dalsich 5kg alespon na 2 serie, obe na krev, ta druha ultra na krev, to 5. opakovani jsem si chvili rozmyslel, ale nakonce jsem zatlacil a vytlacil :) Priste zkusim 5x5x95kg, ale ted uz si na to tempo +5kg co trenink musim zacit odvykat. Shazovacka masakr
protismerky horni
22,5kg x 20
25kg x 20
27,5kg x 16
30kg x 15
32,5kg x 14 + 22,5kg x 20 + 15kg x 25
bench na MP hlavou nahoru
70kg x 8
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5 + 60kg x 9 + 50kg x 10 + 40kg x 12
70kg x 8
-od minule respektive predminule, protoze minule jsem tento cvik vynechal +10kg, sice tedy trochu vic nasirokko (= kratsi draha pohybu), ale kozy to bere stejne pekne
peck deck
60kg x 20
65kg x 16
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10 + 60kg x 12 + 40kg x 25
bench na stroji v sede
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
65kg x 7 + 40kg x 18 + 30kg x 26
-tenhle cvik minulu na konci treninku na dopumpovani, od minule jsem jednu cihlicku (5kg) pridal
bicepsovy zdvih JR
10kg x 15
17,5kg x 8
17,5kg x 8
17,5kg x 8
17,5kg x 8 + 10kg x 10 + 5kg x 17
12,5kg x 10
-nekdo mne tesne pred nosem odnesl 15kg JR a odkracel si s nema na druhy konec posilovny, tak jsem si rekl, ze jednou si dam bicak tezce, at je zmena. Tech 8op tak akorat pro 17,5kg s tim ze cca 6op striktne, posledni 2 trochu vic s cheatingem, ale co se tyka treninku bicepsu, tak tady jsem se hodne zapracoval na technice na ukor vahy a rozhodne na to reaguji mnohem lepe nez drive, kdy jsem pozival i 27,5kg jednorucky, ale s bic zdvyhem to melo malo co spolecneho
superserie: uzky bench na MP podhmatem + bicepsovy zdvih JR v sede- kladivo
70kg x 9 + 12,5kg x 11
70kg x 8 + 12,5kg x 11
70kg x 8 + 12,5kg x 11
70kg x 8 + 12,5kg x 11
(70kg x 7 + 50kg x 9 + 40kg x 10 + 30kg x 20) + (15kg x 12 + 10kg x 12 + 5kg x 20)
60kg x 10 + 12,5kg x 12
-u uzkeho benche podhmatme jsem vahu nechal, ale vymackl jsem o neco vic opakovani nez minule, preci jen tady , kdyz uz dosahnu nebo se priblizim selhani se bojim jit dal, nemam v tom loktu jaksi jistotu a radeji si to jedno opakovani odpustim, i kdyz dalo by se rict, ze vse bylo total na doraz
superserie : bicepsovy zdvih na kladce s oporou o koleno + francouzsky tlak na kladce v leze
22,5kg x 20 + 30kg x 15
25kg x 18 + 32,5kg x 15
27,5kg x 15 + 32,5kg x 15
30kg x 15 + 32,5kg x 15
30kg x 15+ 35kg x 14
(32,5kg x 15 + 22,5kg x 12 + 15kg x 15) + (35kg x 14 + 35kg x 12 + 25kg x 18)
-na tricak misto obvykle extenze kladky ve stoje jsem dal franc tlak v leze s durazem na techniku, bralo to krase.
superserie: extenze JR za hlavou + bicepsovy zdvih VC nadhmatem
17,5kg x 12 + 22,5kg x 12
20kg x 12 + 22,5kg x 12
22,5kg x 10 + 22,5kg x 12
22,5kg x 10 + 22,5kg x 12
(25kg x 8 + 15kg x 10) + (22,5kg x 12 + 17,5kg x 13)
-u extenze pomalu pridavam vahu, opet se snazim tahat to tricakama a ne jako driv, kdy jsem pouzival mnohem tezsi jednorucky a tahal to vsim moznym. Ted ty ruce opravdu reaguji krasne, myslim ze nejlepe ze vsech partii
TIME: 2h 6 min
-5. trenink po sobe a energie a sily jak kdybych 3 dny odpocival, perfektni a strasne pumpujici trenink :-)
-po vcerejsku prekvapive nemam vubec roz*ebany nohy, trochu boli pravej kvadriceps, " trochu" vic leve koleno ale jinak celkem pohoda. V lytkach jsem myslel, ze budu mit tyden svalovku a jsou jen tak prijemne namozene.
-vaha 114kg , roste to roste...
-po 5 treninkovych dnech v rade po sobe dnes volno, i kdyz doted jsem s tim tezce bojoval
Cau,
mam 189 cm, 115-120kg je ma bezna vaha v objemu, ale necitim se pri tom uz moc dobre. Fotky opravdu hodne zkresluji. Ted mam nejakych 100kg a vypadam, jak kdybych se vratil z dovolene v Mathausenu :D (a to si myslim ,ze nejsem bigorektik :D )
189cm, to jsi prakticky jak ja, akorat s tim rozdilem, ze moje normalni vaha je 72kg a ted behem prazdnin jsem spadl na 66 :D (proto ted zacinam cvicit). Kolik jsi vazil, kdyz jsi se cvicenim zacinal? Zajimalo by me, jestli bych to nekdy mohl dohnat aspon na 100kg :). Je fakt, ze jsem do ted mel prakticky cely zivot spatne stravovaci navyky a minimum pohybu a kdyz uz to nejaky byl, tak vetsinou kolo ci vytrvalostni beh a to cloveku moc hmoty neprida :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru