|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZacDan
|
Zaslal: po říjen 06, 2014 8:55 pm Předmět: Jaké doplňky brát? Ektomorf. |
|
|
Čaute, cvičím 5tým měsícem a chtěl bych se zeptat, jaké doplňky bych měl brát. Je mi 17 let a jsem ektomorf a chtěl bych nabrat na váze.
Upřímně moc se mi nechce do kreatinu, jelikož ten údajně škodí vlasům a já mám špatnou genetiku už i bez toho. Takže bych byl rád, kdybyste poradili, co je nejlepší na přibrání, díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eraZ
|
Zaslal: po říjen 06, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
najlepšie na priberanie je jedlo  doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po říjen 06, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
| eraZ napsal: | najlepšie na priberanie je jedlo doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa |
Jasné, snažím se jíst, ale vždy je co zlepšit no Zkusím na té stravě ještě zapracovat, ale doplňky by podle mě neuškodily.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po říjen 06, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
| ZacDan napsal: | | eraZ napsal: | najlepšie na priberanie je jedlo doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa |
Jasné, snažím se jíst, ale vždy je co zlepšit no Zkusím na té stravě ještě zapracovat, ale doplňky by podle mě neuškodily. |
vypij kazdy den litr mleka, pridej sklenici dzusu ke snidani , hrst orechu, pridej vice testovin a cerealii, udelas lip nez 30 g. syrovatky po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | ZacDan napsal: | | eraZ napsal: | najlepšie na priberanie je jedlo doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa |
Jasné, snažím se jíst, ale vždy je co zlepšit no Zkusím na té stravě ještě zapracovat, ale doplňky by podle mě neuškodily. |
vypij kazdy den litr mleka, pridej sklenici dzusu ke snidani , hrst orechu, pridej vice testovin a cerealii, udelas lip nez 30 g. syrovatky po treninku |
Máš osobní zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
Místo doplňků si radši kup víc jídla :) pokud nemáš 100kg svalů tak není žádnej problém užrat vše co potřebuješ z jídla.
Nopak kreatin je asi jedinej doplněk, kterej ti hodně pomůže, ale po 5 měsících a v 17 letech bych řekl že hodně zbytečnej
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
| ZacDan napsal: | | vlkisekk napsal: | | ZacDan napsal: | | eraZ napsal: | najlepšie na priberanie je jedlo doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa |
vypij kazdy den litr mleka, pridej sklenici dzusu ke snidani , hrst orechu, pridej vice testovin a cerealii, udelas lip nez 30 g. syrovatky po treninku |
Máš osobní zkušenosti? |
bohuzel ano, protein, gainer nikdy nesmel chybet, kdyz jsem nevypil koktejl po treninku, uz jsem byl nervozni, samozrejmost bylo min. 6 jidel, vysledek? neustala plynatost? presel jsem tedy na tri hlavni jidla, plus druhy obed nebo druha vecere, doplnky jsem vysadil a vysledek, forma je potad stejna neli lepsi.Akorat jsem usetril par stovek, jelikoz nejim tolik jidla a nepiju tolik koktejlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 5:14 pm Předmět: |
|
|
Pokud mas dost zivin z dobre vyresenyho jidelnicku a dostatek financi, tak bych na tvym miste ektomorfa sel do nejakyho gaineru.
Ze po kreatinu padaj vlasy je p*covina. Tahle aminokyselina je udajne mj. dobra na jejich rust (aspon co si pamatuju z chemie). Nerikal ti to nakej osel, co ma v hlave rovnitko kreatin = steroid ? _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
Cratach - to si asi pleteš s Keratinem, ale souhlasím s tím, že je neskutečná volovina, že by po kreatinu vypadávaly vlasy
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Cratach - to si asi pleteš s Keratinem, ale souhlasím s tím, že je neskutečná volovina, že by po kreatinu vypadávaly vlasy |
Třeba je to pravda, když ho používáš jako šampón
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: st říjen 08, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | Pokud mas dost zivin z dobre vyresenyho jidelnicku a dostatek financi, tak bych na tvym miste ektomorfa sel do nejakyho gaineru.
Ze po kreatinu padaj vlasy je p*covina. Tahle aminokyselina je udajne mj. dobra na jejich rust (aspon co si pamatuju z chemie). Nerikal ti to nakej osel, co ma v hlave rovnitko kreatin = steroid ? |
Můj jídelníček vypadá takto:
Snídaně - Cereálie a eidam, mléko NEBO 3 bulky celozrnné se šunkou a někdy banán
Svačina - Rýže, maso, okurek
Oběd - Většinou rýže s masem (co škola dá)
Svačina 2 - Špagety s nějakou zeleninou či ovocem
Po posilce - Ze dva banány
Večeře - Maso + brambory/rýže/těstoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|