Jaké doplňky brát? Ektomorf.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaké doplňky brát? Ektomorf.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaké doplňky brát? Ektomorf.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZacDan

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2014 8:55 pm    Předmět: Jaké doplňky brát? Ektomorf. Odpovědět s citátem

Čaute, cvičím 5tým měsícem a chtěl bych se zeptat, jaké doplňky bych měl brát. Je mi 17 let a jsem ektomorf a chtěl bych nabrat na váze.

Upřímně moc se mi nechce do kreatinu, jelikož ten údajně škodí vlasům a já mám špatnou genetiku už i bez toho. Takže bych byl rád, kdybyste poradili, co je nejlepší na přibrání, díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eraZ

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najlepšie na priberanie je jedlo doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa
ZacDan

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eraZ napsal:
najlepšie na priberanie je jedlo doplnky v podstate ani nepotrebuješ, ak to vieš pokryť všetko zo stravy, ale po príde proteín bude stačiť podľa mňa

Jasné, snažím se jíst, ale vždy je co zlepšit no Zkusím na té stravě ještě zapracovat, ale doplňky by podle mě neuškodily.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:
eraZ napsal:

Jasné, snažím se jíst, ale vždy je co zlepšit no Zkusím na té stravě ještě zapracovat, ale doplňky by podle mě neuškodily.

vypij kazdy den litr mleka, pridej sklenici dzusu ke snidani , hrst orechu, pridej vice testovin a cerealii, udelas lip nez 30 g. syrovatky po treninku
ZacDan

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
ZacDan napsal:
eraZ napsal:

vypij kazdy den litr mleka, pridej sklenici dzusu ke snidani , hrst orechu, pridej vice testovin a cerealii, udelas lip nez 30 g. syrovatky po treninku

Máš osobní zkušenosti?
Riku

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Místo doplňků si radši kup víc jídla :) pokud nemáš 100kg svalů tak není žádnej problém užrat vše co potřebuješ z jídla.
Nopak kreatin je asi jedinej doplněk, kterej ti hodně pomůže, ale po 5 měsících a v 17 letech bych řekl že hodně zbytečnej
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:
vlkisekk napsal:
ZacDan napsal:
eraZ napsal:

Máš osobní zkušenosti?

bohuzel ano, protein, gainer nikdy nesmel chybet, kdyz jsem nevypil koktejl po treninku, uz jsem byl nervozni, samozrejmost bylo min. 6 jidel, vysledek? neustala plynatost? presel jsem tedy na tri hlavni jidla, plus druhy obed nebo druha vecere, doplnky jsem vysadil a vysledek, forma je potad stejna neli lepsi.Akorat jsem usetril par stovek, jelikoz nejim tolik jidla a nepiju tolik koktejlu.
Cratach

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mas dost zivin z dobre vyresenyho jidelnicku a dostatek financi, tak bych na tvym miste ektomorfa sel do nejakyho gaineru.

Ze po kreatinu padaj vlasy je p*covina. Tahle aminokyselina je udajne mj. dobra na jejich rust (aspon co si pamatuju z chemie). Nerikal ti to nakej osel, co ma v hlave rovnitko kreatin = steroid ?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach - to si asi pleteš s Keratinem, ale souhlasím s tím, že je neskutečná volovina, že by po kreatinu vypadávaly vlasy
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Cratach - to si asi pleteš s Keratinem, ale souhlasím s tím, že je neskutečná volovina, že by po kreatinu vypadávaly vlasy

Třeba je to pravda, když ho používáš jako šampón
ZacDan

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Pokud mas dost zivin z dobre vyresenyho jidelnicku a dostatek financi, tak bych na tvym miste ektomorfa sel do nejakyho gaineru.

Ze po kreatinu padaj vlasy je p*covina. Tahle aminokyselina je udajne mj. dobra na jejich rust (aspon co si pamatuju z chemie). Nerikal ti to nakej osel, co ma v hlave rovnitko kreatin = steroid ?

Můj jídelníček vypadá takto:

Snídaně - Cereálie a eidam, mléko NEBO 3 bulky celozrnné se šunkou a někdy banán

Svačina - Rýže, maso, okurek

Oběd - Většinou rýže s masem (co škola dá)

Svačina 2 - Špagety s nějakou zeleninou či ovocem

Po posilce - Ze dva banány

Večeře - Maso + brambory/rýže/těstoviny

Rychle na stránku:

Přejdi na: