dnes perfektní trénink v našem sportovním centru s bandou powerlifterů! Nej trénink za posledních pár let!
Mlaďasové makali jak o závod! Michal šel teda jen lehký den z fomina, ale dorostenec Honza, na fotce vlevo ve světlém triku šel celý trojboj na max. Dřep 220 s rezervou, benč 120 a tah 230 kg po cca roce s námi. Vše pouze s páskem! Bude z něj hrozný monstrum, typickej endomorf, široká kostra a za rok tréninku přibral asi 18 kg!
Můj Světlomet po delší době bez tréninku tahů a dřepů dnes dřep 100 kg lehce + benč 5 x 2 x 60 kg, no a já jsem šel tohle:
Benč
20 x 60 kg
12 x 90 kg
3 x 120 kg
1 x 140 kg
triko (8 let stará katana)
1 x 180 kg no touch
1 x 200 kg položeno bez problémů, lehký
Víc jsem nezkoušel, nechci riskovat větší zranění. Pořád vše bolavé. Seru na 2 ply Jack, zatím na to nemám.
Dřep
10 x 70 kg
5 x 120 kg
3 x 150 kg
půl dres
1 x 200 kg
1 x 230 kg
1 x 260 kg
dres
1 x 290 kg
1 x 310 kg OR lehký
Musím zmínit menší zajímavost. Minulý pátek jsem zapoměl zapsat trénink v Bořislavi kde jsem si zkoušel vybavení na dřep pro OPEN. 2 vrstvé briefsy + 2 vrstvý dres metal. Zabilo mě 300 kg. Můj osobní pohled na to je, že ač to spoustě závodníkům dává obří kila, mě ani hovno. Už jsem šel víckrát dřepy jen v briefsech a zdálo se mi, že to bude s dresem dobré. Nic takového. Dnes jsem opět oblékl svůj starý jednovrstvý titan IPF a vše lehký! Hlavní rozdíl vidím v tom, že já jsem prostě klasickej dřepař, prdelí dozadu a rvu to dost zádama a to se v metalu nedá. Titan mi sedí perfektně protože v něm dřepuju stejnou technikou jako raw!
Jo a abys měl nervy ještě větší :) tak to monstrum vedle mě v černým triku, tomu je 17 let a tomu Honzovi jak jsem už psal 18. Oba jsou hrozný makáči, ale Honza je přírodní úkaz!
Nazdar draku opožděně ti gratuluji k tomu hnusně velkému číslu 3x300kg dneska večer si o takové váze nechám aspoň zdát...pro mě nepředstavitelná váha dobře bejku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru