|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
Pište si co chcete! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Venduli

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
ČTVRTEK 2.10. VOLNO
Tak už to vypuklo, můj nejoblibenější den z celé superkompenzace  já nedokážu ani popsat a vysvetlit s jakým pocitem jsem jedla první sacharidové jídlo  vychutnávala jsem si každé sousto  . I když jsem měla ráno je pár koleček brambor, okamžitě jsem pocítila přival energie a hned bych šla do gymu zvedat  ale do soboty až volno volníčko. Bože já se tak těším až začnu "normálně" jíst a zvednu sacharidy, to budou činky lítat vzduchem
Takže dneska jsem měla mít 400, moc to nepřehnat, nijak se nepřežírat ( popravdě byl to boj  ) ale odolávám, tvrdě odolávám a snědla jsem poctivých 400. Měla jsem přiravených 800g kumar (slakých brambor), které jsem upekla na kolečka v troubě a 200g rýže. Všechno jsem si to rozložila do 6 jídel, kdy jsem ráno na snídani měla 75g hovězí svíčkové s chřestem a na svačinu druhou 75g svíčkovou a to už jsem dala trošku brambor. Cukrovat jsem začala od 12 poledne.
Co se týče pitného režimu, dnes byla povoleno presíčko, takže byly dvě minipresíčka (slabé, což znamená jedno silné:-D) a 1 litr vody, což mi nedělalo díky sacharidům problém.
Doplňky všechny pryč, kromě 5g Vit C podávaného v průběhu dne.
Toť vše:) Zítra snižujeme na 300 a místo vody mám připravený odvodňovací vývar - 0,7l. Zítra už žádné maso  snad to přežijeme ve zdraví, uff
A zase kontrola kontroly, omlouvám se, teď ty fotky budu postovat častěji, musím, protože takhle dlouho vypadat nebudu  a teď jsem si všimla že je zamnou glumešek, a jak koukááá
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
Moc pekne, a ten Glum jak na to cumi ))
|
|
| nahoru |
|
 |
aleale1
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt říjen 02, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
Paradicka.. vypada to velmi dobre _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
PÁTEK 3.10. JAK JINAK NEŽ ZASE VOLNO
Děcka, děkuju za chválu!! Moc mě to těší!!!! Dneska kromě 300 žádná extrémní změna od včerejška neprobíhá. Nemám dnes žádné maso a ani žádné doplňky, kromě tablety draslíku a pár tablet kořene pampelišky. Večer decinko vína a trošku chřestu a zítra ráno to vypukne. Vypito už jen 0,5l odvodnovacího čaje.
Zítra se ohlásím jak proběhl pre-judge, jdem na barvu a na kutě, protože vstávám v šílenou hodinu
Tak držte palce  Ahoj!! xo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 4:38 am Předmět: |
|
|
Jak tedy?
Edit: Kdybych nebyl línej, že? :-) Čtvrtá, jestli dobře počítám?
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 10:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj decka! Tak su tady a moc se omlouvam, ze jsem nedala vedet jak jsem dopadla ale celou nedeli, cele pondeli az do utery rana v pulce Aucklandu nefungovala elektrina  wtf  Vyhorela tu elektrarna, jako dobre, stane se ale jak je mozny ze z jednoho zdroje jde pulka Aucklandu, to me hlava nebere
Jelikoz jsem si nemohla ani varit, cele pondeli jsem odjela na syrovem tunakovi, jako poprve dobrota, podruhe ok ale jist to cely den  a to nemluvim o vcerejsim treninku v gymu  , potme, nikde nikdo, bez svetla, hudby, lidi, navic venku chcalo byla strasna zima, mela jsem uplne vybity telefon, vybitou mp3 a ja v posouteznich depkach.....  Jako jestli pred soutezema po tech vsech nulach jsem byla hotova tak vcera jsem byla naprosto v pi....  . Nastesti jsem se z toho vseho vyspala...:)
Daymoon me predbehl  ano skoncila jsem 4. bramborova:) Soutez byla hezka, organizacne dobre zvladnuta, co bych vytkla byly ty hrozne svetla na podiu, ktere si jim proste nepovedly a taky cas na prezentaci na podiu, kdy jsme meli asi jenom 15 sekund, takze bylo tezke upoutat rozhodci..
Pocity z umisteni mam vselijake...Nebudu tvrdit, ze nejsem z toho smutna, protoze jsem cekala lepsi umisteni ale musim uznat, ze jsem proste nebyla stihla jak ostatni, kterym dali rozhodci prednost... To je a bude asi muj nejvetsi problem, na ktery se zamerim pristi rok.
Superkompenzacka, voda odesla ale nebyla to zadna pecka, tento tyden to udelam uplne jinak, rozepisu se v pristim postu...
Muzete juknout tady na video, ktere je prevazne o Maori zavodnikach ale je to velice pekne:)
https://www.maoritelevision.com/news/national/bodybuilders-take-centre-stage-nzifbb-competition-feature
A vic fotek:
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út říjen 07, 2014 5:27 am Předmět: |
|
|
Dle mého jsi měla být výš, vapadáš z té pětky rozhodně nejlépe. Nevím podle čeho se hodnotilo, ale na prvních příčkách se umístili hubené holky, jejichž tělo zas tolik dřiny nepotřebovalo. Každopadně gratulace, vypadáš skvěle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: st říjen 08, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
STŘEDA 8.10.
Tak se zase hlásím po delší odmlce, v pondělí a úterý jsem hodila těžký reset. Nevím z čeho a z jakého důvodu ale moje tělo úplně vypovědělo, v pondělí jsem se snažila o trénink prsou, kdy jsem se každé opakování přemlouvala a poprvé trénink byl pro mě doslova utrpení a pláč, stejně tak v úterý. V úterý jsem všechno chtěla zabalit asi po 10 min kardiu venku, kdy jsem myslela, že se každým krokem složím na zem, jídlo jsem držela jak mám ale dala jsem tomu ještě šanci do dneška, kdy jsem měla naprosto skvělý trénink! Cítila jsem se velice dobře, energie byla i když síla spadla tak jsem toho využila a krásně všechno napumpovala  okamžitě se všechno vrátilo, to nadšení, endorfiny!!! Bože jak já jsem za to ráda, fakt jsem si myslela, že ani na ty druhé závody nepůjdu...
Jak jsem psala chtěla bych vyzkoušet trošku jinou superkompenzačku. Do dneška jsem jela a pojedu:
Pondělí: 0 Sach, bílkoviny pouze z čerstvého tuňáka, zelenina pouze okurky a ředkvičky, hodně vody ale nepřepíjela jsem to, cca 4-5l
Úterý: 30g Sach (pouze vločky před tréninkem), bílkoviny z bílé ryby, z tuku trošku avokáda, ze zeleniny hooodně chřestu na páře, 5 l vody
Středa: 30g Sach (vločky před tréninkem), 120g losos, 500g bílé ryby, chřest, cuketa, vše na páře, 6-8 litrů vody
Čtvrtek: Sacharidy na co nejnižších 0-30g Sach, 120g losos, 500g bílé ryby, zelenina na páře, 3 litry vody
V pátek : Sacharidy nízko (podle pocitu a formy), snížit bílkoviny na cca 1,5g/kg, zařadit hovězí maso (večer dát steak), začít cukrovat od večera vločkama, nebo racio z hnědé rýže,
max 0,5l vody vypité dopoledne pak už nic, nějaká malá sklenička vína večer
Sobota: Nepít, od brzo rána cukrovat
Tohle je plán, od zítřka budu psát co jsem přesně měla...do středy to je myslím jasný:) Trošku se toho bojím ale všechny soutěže jsem odjela na téměř stejné superkompenzačce a pokaždé to nebylo ono, resp po dvoudenním nic neděláním, cpaním se pouze rejžáků se nedokážu zaboha napumpovat, byla jsem taková slitá, svaly nikdy pořádně nevylezly a cítím se jak pichlej balonek. Popravdě jsem víc napumpovaná po třech nulách po sobě než po tomhle...tak uvidíme.
Tak nízkým cukrům zdar!
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 2:47 am Předmět: |
|
|
AHOJ SPORTOVCI!
Tak, už to mám všechno za sebou:)), nabaštěná, odpočatá s plným břichem a titulem Mistryně Nového Zélandu v kategorii Figure v nováčcích:)
Závody byly perfektní, strašně ráda soutěžím pod touto organizací (nabba/wff). Skvělá atmosféra, skvělí lidé a publikum, mezi závodníkama panuje vždy výborná nálada, všichni si navzájem pomáhají, seznámila jsem se se spoustou novýma lidma...nemám co vytknout.
Superkompenzace se vydařila velice dobře, cukrovat jsem začla až v pátek večer a celou sobotu do večera kdy na mě přišla řada...Lidi mě pochválili formu, že rozdíl od minulého týdne je značný, takže už vím co dělat a nedělat a příští závody zkusím cukrování ještě posunout až na den závodu.
Po vítězství ve své kategorii jsem šla o titul Overall s "velkýma holkama" kde jsem vypadala jako mimino  ale byla jsem i tak šťastná si tam stoupnout mezi ně, porovnat se a vidět na čem zapracovat příští rok, protože na podiu příští rok budu stát už jen mezi nima.
Soutěž jsme také sponzorovali oblečením NEBBIA, které se tu snažíme trošku protlačit. Měli jsme i stánek a lidé měli veliký zájem a půl celého stocku bylo fuč za celý den, tak jsme měli obrovskou radost, že se oblečení líbí.
Po závodech jsme šli na nejlepší pizzu, kterou jsem měla asi ve svém životě, pak jsme natlačili nějaký zákusek, zmrzlinu a brownies. Bože to byl jako hardcore, ráno jsem z toho měla tak oteklou hlavu, že jsme museli dát hodinu kardio, svižnou chůzi kolem pláží ale ve finále jsme zase stejně skončili v kavárně na snídani, kde padl i nějaký ten dort  Takže dneska naposled a od zítřka zase "dieta".
Plán do budoucna? Závodění pro mě tento rok momentálně skončilo, nevím na jaké závody půjdu, pokud zůstaneme na Zélandu ještě příští rok, chci se připravit až na jarní závody (září, říjen). Cítím, že potřebuju dát větší odpočinek tělu, trošku napravit metabolismus a hlavně chci nabrat hmotu abych se aspoň trošku vyrovnala holkám v open kategorii. Takže nabrat maso na horní polovině těla a zkvalitnit nohy a hlavně trošku spracovat zadek! Pokud se vrátíme do Čech, což není nereálné, soutěžit plánuju a chci na podzim.
Co se týče tréninku, žádný dlouhý rest mě nečeká, nejsem ten typ co po závodech má týden dva volno,...hned od zítřka se jde zase zvedat, ty cukry musí pryč!
Co se týče mého logu, určitě v zapisování budu dále pokračovat i když možná ne tak často jako teď, před závodama, ale moc ráda bych začla točit tréninky a véct videolog..???
TAKY MOC DĚKUJU VŠEM, CO JSTE MI TU NAPSALI, AŤ UŽ TO BYLO COKOLIV OD POCHVALY FORMY, PO VAŠE NÁZORY, POMOC A TIPY! MOC SI TOHO VÁŽÍM A MOC MĚ TO MOTIVOVALO A MOTIVUJE NADÁLE JÍT VPŘED A NEVZDÁVAT SE. TAKŽE VÁM MOC VŠEM DĚKUJU XOXO
Overall s velkýma holkama (vyhrála druhá z leva)
a odměna
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 7:31 am Předmět: ... |
|
|
Moc gratuluju, pravidelně čtu, fandím. Pozdravuj Marka a užívejte. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 10:52 pm Předmět: |
|
|
Yyyyatziiiieeeeee  HAPPY B- DAY SWEETHEART <3
Přeji spoustu radosti, štěstí, lásky, úspěchů, pevné zdraví a každičký den úsměv na rtech
Už se nemůžu dočkat dalších Tvých zápiskůů _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|