4x SHADOW BOXING 3 min. + 2KB FRONT SQUAT ISO HOLD 24+20kg (v 1 min. pauze, asi 12s) 4x SHADOW BOXING 3 min. + 2KB RACK HOLD 24+32kg (v 1 min. pauze, asi 20s) 1x SHADOW BOXING 3 min.
probehl mensi carb-up.. pistaciova zmrzlina s javorovym sirupem, cheesecake s malinama, trocha chalvy, nejaky susenky a to je asi vsechno, docela sem se ovladnul
SHADOW BOXING 5 min. (20x drep v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 5 min. (20x klik v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 5 min. (20x drep v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 5 min. (20x klik v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 5 min. (20x drep v 1 min. pauze)
jenom tak na rozhejbani a vypoceni nejpozdejc od pristiho tejdne uz chci dat nejaky "oficialnejsi" treninky, ale jeste nevim jiste kde.. btw, kdyby nekdo mel chut si dat lapy, pripadne sparringy, tak klidne pm, idealne nekde v okoli Pankrace, treba Lanna, nebo i venku..
a pro zpestreni, potreninkove foto (na hovno kvalita, nejsou videt zily))
Asi 30 minut pytel s mma rukavicema.
Pak jsem si dal tu tvoji silenost celni drepy v pauze s pytlem - povedlo se mi to docela pekne chytit na ramena a krk, takze to nebylo moc tezky, ani zapesti se mi neulomilo
pak clean&jerk up to 37,5 - to uz jsem si musel dopomoct druhou rukou, ale vyraz pohoda. Jel jsem od 25 po 2,5 jednicky, tak uz sem se pak na tech 40 necejtil.
Stinovani a protahovacka. Jo a videl sem spekounap, je to slusnej rizek.
Jako nechapu, co sem v ty kentoye delal, ale byl jsem tam asi 2h, takze ten pytel byl mozna i delsi
edit: hlavne s nim nechodte sparovat, rad ustipuje zuby
to je slusny, tak abys zas nebyl rozbitej dva roky z toho zejtra se nejak domluvime na pimpam.. jinak spekounap zdravim to co taha/drepuje tam neda skoro nikdo, nebo sem aspon nikoho takovyho za tu dobu nevidel..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru