|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
janca.bor
|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 4:49 pm Předmět: Hubnutí |
|
|
Zdravím. Chtěla bych poradit ohledně mé kamarádky. Není to žádná bodybuilderka. Klasická kancelářská práce, sem tam o víkendu na kolo, s kamarádkou na cvičení apod. Přesto je pravda, že má trochu nadváhu a proto se rozhodla zhubnout.
Naštěstí se nepustila do nějaké šílené diety a rozhodla se na to jít rozumně a začít víc a pravidelně sportovat. Jenže to tak dělá asi 2 měsíce a výsledek se nedostavuje. Ptala se mě co s tím. Problém totiž je, že ona mi říkala, že se sice teď víc pohybuje, ale čím víc má pohybu, tím větší má hlad, takže říkala, že ve dny, kdy třeba energii spálí, dělá hlavně kardio, tak toho prostě sní mnohem víc. Přitom prý všude četla, že mít hlad není správně ani při dietě, ale když prý sní tolik na kolik je zvyklá, prostě má hlad a pořád na to pak myslí a je to k ničemu. Zkoušela jíst třeba hodně zeleniny, ale to prý jí jen nafouklo a stejně nezasytilo. Nevíte co jí poradit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
janca.bor
|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
No, co se týče složení to má myslim celkem dobrý, rozhodně se neživý nějakýma fast foodama, ráno nějaká ovesná kaše, k večeru pak hlavně bílkoviny, tvaroh apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne říjen 12, 2014 5:03 pm Předmět: |
|
|
Nejede mi auto, nevíte někdo, co s tím?
Nicméně ať jen nepindám. Takhle od bych poradil míň cardia (jo, fakt jsem to slovo použil) a víc silovky a intervalů. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prokes
|
Zaslal: út říjen 14, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Nejede mi auto, nevíte někdo, co s tím? |
přesně :-D
... takovych temat už tu bylo hodně, podle mě jde spíše o vůli, než o nějaké zaručené diety
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 20, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
Dotaz... mám známýho, kterej váží cca 145kg, poměrně solidní obezita a začal hubnout, upravil stravu a začal s aerobkou (stepper). Můj dotaz zní - měl by začít cvičit i nějaký trochu silový cvičení (něco fakt lehkýho)? Je to programátor, nikde jinde pohyb není. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 20, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Dotaz... mám známýho, kterej váží cca 145kg, poměrně solidní obezita a začal hubnout, upravil stravu a začal s aerobkou (stepper). Můj dotaz zní - měl by začít cvičit i nějaký trochu silový cvičení (něco fakt lehkýho)? Je to programátor, nikde jinde pohyb není. |
Že se ptáš zrovna ty.
Jako programátor nebude socka, takže ho nažeň k nějakému trenérovi, ať hejbne zadkem. Ideálně třikrát týdně pod dohledem trenéra udělá divy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 20, 2015 10:05 pm Předmět: |
|
|
:D No já jsem obtloustlej, tj fakt  Ale u sebe se nebojím, že bych si něco udělal... Ale on se fakt nikdy nehýbal a do posilky nepůjde _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 20, 2015 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | :D No já jsem obtloustlej, tj fakt Ale u sebe se nebojím, že bych si něco udělal... Ale on se fakt nikdy nehýbal a do posilky nepůjde |
Pak nastává klasické kolečko. Proč ho ty chceš zhubnout? Proč chce on zhubnout a co je pro to ochoten udělat? Jakou má on motivaci? A co jsi ty pro něj ochoten udělat?
Upřímně řečeno, zníš, jako by tvůj známý měl měsíční výstřelek (novoroční přecevzetí) a pak se hodlal zpátky vrátit ke starému životu. Pak nemá vůbec cenu se o něco snažit a stačí si počkat měsíc, než ho to přejde ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út leden 20, 2015 10:54 pm Předmět: |
|
|
Pro tyhle buřty, kteří celej život nic nedělaj, je podle mě nejlepší at třeba jenom několik měsíců choděj na pořádných procházky každej den, minimálně hodinu.
Dále chodit pěšky jak to jen jde, nepoužívat výtahy, eskalátory atd.
Tohle podle mě pro začátek bohatě stačí... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 20, 2015 10:57 pm Předmět: |
|
|
Díky Cmeni...
Tak já za něj makat nebudu, je to o něm, předsevzetí to je, nicméně už to drží dýl, než bych čekal _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 21, 2015 8:01 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Díky Cmeni...
Tak já za něj makat nebudu, je to o něm, předsevzetí to je, nicméně už to drží dýl, než bych čekal |
Dopadne jako každý bez motivace a bez systému. Je možnost že to bude vyjímka, ale klidně bych si pár tisíc vsadil proti němu. Kdybys ho dokopal k tomu, aby byl aktivnější a měl dobrou motivaci, pak by se jeho šance že vydrží zlepšily. Ale takhle tomu nevěřím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|