AKCE, slevy atd. na nákup potravin.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin.  Úvodní stránka -> Kuchařka -> AKCE, slevy atd. na nákup potravin.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo s citrónama mě taky pěkně dostali. Používám je na ochucení minerálky. S tím grepem to vyzkouším.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vydrž dva týdny a budou citrony z turecka za jinou cenu.
shooter

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
snad to tu vydrží

asi nej ceny na ořechy i másla, co jsem na netu našel

http://www.aso-online.cz/Orechy

Já nakupuji odsud zdraveorechy.cz většinou tak 5kg naráz, od každého něco a když jsem si přepočetl ceny z marketu Makro, Albert atd tak mi to vyšlo o 300kč levněji i s poštovným

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Lenka143

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi mě to nenechá vložit odkaz, ale výborné oříškové pasty za bezkonkurenční ceny má Nutspread CZ..
KT

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka143 napsal:
Asi mě to nenechá vložit odkaz, ale výborné oříškové pasty za bezkonkurenční ceny má Nutspread CZ..

Paní, nedělejte si tu reklamu...
všichni už tu víme, že je to u Vás zbytečně drahé...
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

100g namletých arašídů za 49,90,-? opravdu bezkonkurenční.

American way arašídové máslo z lídlu je 540g (94% arašídů) za 50 nebo 60 korun. Jenom abych to uvedl do kontextu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
100g namletých arašídů za 49,90,-? opravdu bezkonkurenční.

American way arašídové máslo z lídlu je 540g (94% arašídů) za 50 nebo 60 korun. Jenom abych to uvedl do kontextu.

tomu nerozumím - 100g stojí 49 kč a 1kg 179 kč
Draper

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Brne na Lidicke dnes hovezi zadni v akci za 149kc (za minutu zaviraji :D )
Irminsul

PříspěvekZaslal: út září 23, 2014 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
V Brne na Lidicke dnes hovezi zadni v akci za 149kc (za minutu zaviraji :D )

Já kupuji pořád za 180kč a bez akce
jachym

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2014 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byl včera příjemně překvapený, v kaufu už ar.máslo zase zlevnily z 39,90 na původních 29.90 (nejedná se o akci, je to std. cena) - čili jediný máslo který se vyplatí kupovat - jinak si to dělám doma, což vyjde plus minus stejně, trochu levněji ale pravda má to trochu jinou konzistenci.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od pondělí v lidlu v akci Arašídové máslo!
blikk

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednu věc opravdu nepochopím.

Do Lídlu běžně nakupovat nechodím, nějak mi ten jejich sortiment prostě nesedí, navíc to mám trochu z ruky. Jediné co tam nakupuju jsou právě ty másla. Co mi ale hlava prostě nebere je, proč je nemají pořád.

Dneska jsem se tam zase vypravil a samozřejmě bylo vyprodáno a to i v druhé prodejně, kam jsem se nakonec trmácel. Proč proboha když vidí jak se to prodává to nenabízí pořád? Nechápu jak uvažuje marketingové oddělení toho krámu, ale asi neuvažuje. Když přece vidím že je o něco takový zájem, proč to nenabídnout pořád. V jiných zemích to v Lídlech maji normálně jako sortiment pořád, čili s dostupností problém by určitě nebyl. Nebo když už, tak toho aspoň mají objednat v případě doby, kdy to je v akci, víc. Protože tenhle problém je vždycky, vždycky jim to dojde.

Předpokládal bych, že v zájmu prodejce je prodat co nejvíc, nehledě na to, že takhle nejen že by toho prodali víc, ale lidi tam takhle jedou a koupí jich rovnou třeba 10. Kdyby bylo pořád, nekupovali by tolik do zásoby a je dost pravděpodobný, že by tím pádem do toho obchodu jezdili častěji - a je jasný, že když už tam jsou nebrali by jen to máslo.

Tohle prostě je nad moje chápání a budu zase čekat jak blbec než to "možná" bude za pár měsíců zase...
Číča

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi to bude tím,že většina populace tolik netouží po arašídovém másle,jako zdejší kultíci
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Jednu věc opravdu nepochopím.

Do Lídlu běžně nakupovat nechodím, nějak mi ten jejich sortiment prostě nesedí, navíc to mám trochu z ruky. Jediné co tam nakupuju jsou právě ty másla. Co mi ale hlava prostě nebere je, proč je nemají pořád.

Dneska jsem se tam zase vypravil a samozřejmě bylo vyprodáno a to i v druhé prodejně, kam jsem se nakonec trmácel. Proč proboha když vidí jak se to prodává to nenabízí pořád? Nechápu jak uvažuje marketingové oddělení toho krámu, ale asi neuvažuje. Když přece vidím že je o něco takový zájem, proč to nenabídnout pořád. V jiných zemích to v Lídlech maji normálně jako sortiment pořád, čili s dostupností problém by určitě nebyl. Nebo když už, tak toho aspoň mají objednat v případě doby, kdy to je v akci, víc. Protože tenhle problém je vždycky, vždycky jim to dojde.

Předpokládal bych, že v zájmu prodejce je prodat co nejvíc, nehledě na to, že takhle nejen že by toho prodali víc, ale lidi tam takhle jedou a koupí jich rovnou třeba 10. Kdyby bylo pořád, nekupovali by tolik do zásoby a je dost pravděpodobný, že by tím pádem do toho obchodu jezdili častěji - a je jasný, že když už tam jsou nebrali by jen to máslo.

Tohle prostě je nad moje chápání a budu zase čekat jak blbec než to "možná" bude za pár měsíců zase...

Tak to tě lituji že si to nestihl.. ale asi záleží na tom kde kolik vezmou protože u nás tam měli celý regál cca 200 másel.. ale třeba jim to časem dojde a dají to do stálé nabídky
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si to vem. Budou to mit stale v regale, obcas si nekdo neco veme, ale stalo to tam bude. Kdyz daji par masel jednou za pul roku, tak se muzou hned halekat, jak to vsechno hned vyprodali, jak jsou sikovni kluci z marketingu a placat se po zadech.

Taky bych to uvital klidne po cely rok. I ty ryze po 4,5 kg (basmati). Jo o stale nabidce jako ma Lidl treba v Nemecku si zatim muzeme zdat.

Popravde ty jejich tematicke tydny zacinaji byt dost nudne. Stale stejna sorta predsmazenych polotovaru a skoro nic tematickeho.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: